Klarcia była u babci i jadła sobie z ogródka malinki, porzeczki i borówki. Morele i banana zjada w całości, albo kroję na małe kawałeczki i podaję łyżeczką. Banana nawet kroić nie trzeba. na spacerze wygodnie go podawać Moja duża dziewczyna nie przepada za papkami. Jak czasem daję słoiczek, to żeby lepiej jadła wkruszam duże kawałki biszkopta. Jej ulubiona przekąska, to teraz wafle ryżowe
reklama
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
ariska - ja daję owoce w słoiczkach też, dzięki za info odnośnie słoiczków rossmanowskich, muszę jutro kupić bo te bobovity są po 2,49 wiec wydatek spory a słoiczek mały
ariska
Fanka BB :)
no dokładnie drogie to cholerstwo a w rossmanie zrobię se zapasy na urlop. Dobrą mieli też kaszkę manne waniliową w słoiczku
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
ariska, Tośka tą kaszkę waniliową UWIELBIA A dzisiaj jadła tą kaszkę bananowo-czekoladową, to buzia jej się nie zamykała I w Rossmannie mają jeszcze pyszny grysik o smaku herbatników, po 8mscu, zajadała się aż miło W ogóle Rossmann ma smaczne te rzeczy dla dzieci
Blondi84
Mamusia Maciusia :)
Dzięki dziewczyny za info, pędzę jutro do rossmana, pokupuję trochę Maciulkowi
Tylko teraz przez tą wysypkę nie mogę żadnych innowacji żywieniowych mu robić, ale już dziś wieczorem dużo lepiej wiec myslę że mu zejdzie za kilka dni
Tylko teraz przez tą wysypkę nie mogę żadnych innowacji żywieniowych mu robić, ale już dziś wieczorem dużo lepiej wiec myslę że mu zejdzie za kilka dni
E
Ewcia_822
Gość
Mój jest na etapie jedzenie jednego deserku - jabłuszko ze słodką marchewką Bobovity - nic innego nie ruszy, tzn posmakuje, krzywi się i pluje na wszystkie strony... Tylko ten jeden słoiczek mu podchodzi...
ariska
Fanka BB :)
damqelle ja też z owocami mieszałam i pyszotka
reklama
Ja dałam dziś Małej jabłko w rączkę. Nawet ugryzła, tylko potem nie wiedziała co zrobić z tym kawałkiem w buźce no i go zwymiotowała. U nas chyba jeszcze za wcześnie na takie jedzonko. Ale chrupki kukurydziane zajada ze smakiem. Cała się przy tym upaprze a Wy jakoś uczyłyście dzieciaczki gryzienia? zupki blenderuję na jednolita gładką papkę. Może muszę już większe kawałki zostawiać żeby nauczyła się gryźć?