ariska
Fanka BB :)
są wzdymające ale nie wszystko to co ciebie wzdyma musi wzdymać dziecko. Mała ma już 6 miesięcy więc mówie ci co za warzywa możesz dawać. Moja je wszystko i nic jej nie jest nawet po truskawkach jej nic nie było. A ja dietę trzymałam tylko przez pierwszy miesiąc. Trzeba wprowadzać nowe warzywa i obserwować i wtedy bedziesz wiedziala czy mozecie jesc czy nie.
Każde dziecko jest inne i każde inaczej może zareagować na kalafiora. A brokuł też wzdymający a dajecie. Moim zdaniem nie można dziecka trzymać pod kloszem bo nie dam tego czy tamtego bo brzuszek ją bedzie bolał, jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz.
Moja je tak do 10minut, i mamy rano o 7, potem o 10 piers, potem obiadek 12, 15 piers, 17 kaszka z owocami i po kapieli piers
Każde dziecko jest inne i każde inaczej może zareagować na kalafiora. A brokuł też wzdymający a dajecie. Moim zdaniem nie można dziecka trzymać pod kloszem bo nie dam tego czy tamtego bo brzuszek ją bedzie bolał, jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz.
Moja je tak do 10minut, i mamy rano o 7, potem o 10 piers, potem obiadek 12, 15 piers, 17 kaszka z owocami i po kapieli piers