reklama
basia1807
mama trzech skarbów
moje znikaja po balsamie i sie bardzo ciesze.....troszke jeszcze widac ale jest ogromna roznica
basia1807
mama trzech skarbów
ja uzywam z DAX cosmetics PERFECTA EXTRA SLIM z kolagenem... collagen slim complex
w realu chyba 20 zl dalam
w realu chyba 20 zl dalam
madzia18
Fanka BB :)
ogladałam rozmowy w toku i sie przeraziłam, faktycznie macie taka obwisłą skórę po porodzie? Jeśli tak to ona znika po jakimś czasie czy zostaje już na zawsze? Przeraziło mnie to , nie powinni puszczać takich programów w telewizji...nabawić sie mozna nerwicy przez to : P
Mewa29
mama Adama
MADZIA 18- w dzien po porodzie brzuch jest ciagle jak w 7 miesiacu ciazy- przynajmniej u mnie tak bylo- tyle ze miekki, macica sie kurczy conajmniej 4 tygoodnie i pozniej zostaje taka opona brzuszna, ale bynajmniej ona nie zwisa
ja mialam zawsze raczej plaski brzuch wiec mi to przeszkadza, i niestety sama nie zniknie - trzeba brzuszki porobic
rozstepow na brzuchu nie mam
za to na piersiach tak- ale o 2 rozmiary mi sie powiekszyly
ja mialam zawsze raczej plaski brzuch wiec mi to przeszkadza, i niestety sama nie zniknie - trzeba brzuszki porobic
Gdybym nie byla po ciazy ogladajac dzisiejsze rozmowy w toku to bym sie tez przerazila...
Ale to nie jest tak,ze kazda kobiete dopadna rozstepy...ja akurat ich nie mam.
To zalezy od wielu czynnikow.Ta szczupla dziewczyna ze zwisajaca skora to wystarczy ze pocwiczy i skora jej sie troche wciagnie...
Mam kolezanke,ktora przed ciazy byla bardzo szczupla a przytyla w ciazy 40 kg. zalamala sie dziewczyna...z rozstepami sie pogodzila ale z tym zwisemze tak to nazwe nie,cwiczyla ostro i troche sie wciagnal.
Ja nie mam ani wiszacej skory ani jednego rozstepu....wiec nie dygaj madzia18;-)
Ale to nie jest tak,ze kazda kobiete dopadna rozstepy...ja akurat ich nie mam.
To zalezy od wielu czynnikow.Ta szczupla dziewczyna ze zwisajaca skora to wystarczy ze pocwiczy i skora jej sie troche wciagnie...
Mam kolezanke,ktora przed ciazy byla bardzo szczupla a przytyla w ciazy 40 kg. zalamala sie dziewczyna...z rozstepami sie pogodzila ale z tym zwisemze tak to nazwe nie,cwiczyla ostro i troche sie wciagnal.
Ja nie mam ani wiszacej skory ani jednego rozstepu....wiec nie dygaj madzia18;-)
krepel1229
Początkująca w BB
witaj
ja dostałam od koleżanki z niemiec taki olejek pielęgnacyjny do skóry dla kobiet w ciąży i jest on tez na rozstępy. Znajoma urodziła 2 miesiące temu i stosuje go nadal, stwierdziła ze działa- poznikały jej rozstępy. tu macie linka WELEDA możecie sobie zobaczyć co to za olejek
WELEDA Olejek do pielęgn w ciąży SklepNaturalny (788708607) - Aukcje internetowe Allegro
ja dostałam od koleżanki z niemiec taki olejek pielęgnacyjny do skóry dla kobiet w ciąży i jest on tez na rozstępy. Znajoma urodziła 2 miesiące temu i stosuje go nadal, stwierdziła ze działa- poznikały jej rozstępy. tu macie linka WELEDA możecie sobie zobaczyć co to za olejek
WELEDA Olejek do pielęgn w ciąży SklepNaturalny (788708607) - Aukcje internetowe Allegro
andariel
mama super dwójki :]
Madzia18 mam dokładnie tak samo jak Mewa; dopiero teraz, przy 3 miesiącu PO, brzuch w zasadzie wygląda już normalnie (czyli jak kiedyś), jedynie mięśnie są leniwe i trzeba by je było ciut podrasować;-) ale oponki czy zwisającego fałdu nie ma; a te na biuście są ledwo widoczne (ja je widzę, mąż nie), więc snu z powiek mi nie spędzają; zaskakujące byly natomiast dla mnie rozstępy na pupie - nie zdawałam sobie sprawy, że jednak mi urosła w ciąży)) chyba zacznę wsmarowywać ten balsam z dax cosmetics, bo chyba kiedyś kupiłam i powinien gdzieś być;ja mialam zawsze raczej plaski brzuch wiec mi to przeszkadza, i niestety sama nie zniknie - trzeba brzuszki porobic
widok brzuchów tych dziewczyn -w rozmowach w toku- faktycznie był przerażający; gdybym była teraz w ciąży chyba bym wpadła w lekką panikę;
Ostatnia edycja:
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
A mi po porodzie zrobily sie na brzuchu A tak wogole to wygladam jak zebra!!! I chyba musze ise do tego przyzwyczaic