reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozstępy...

nie zagladalam na ten watek bo... w rozstepach mam caly brzuch i uda + pare na lydkach sie znalazlo :-:)no::wściekła/y:

zaczelam sie smarowac kremem No-scar - oczywiscie nie zawsze mam czas, nie masuje sie za dlugo z tego samego powodu ale rozstepy na brzuchu z czerwonych zrobily sie najpierw rozowe a teraz kremowe - widac je jeszcze ale juz nie wala czerwienia po oczach ;-)

teraz sie zmotywowalam i postaram sie regularnie smarowac bo to dziadostwo po prostu dziala :-):tak::-):tak::-):tak:

reklama
noscarem smarowałam oparzenia na dłoni i faktycznie świetnie zadziałał; teraz smaruję newralgiczne miejsca balsamem AA na cellulit i powiem Wam, że też moje rozstępy na pupie zbledły;

Rubi a nie wiesz czy piersi tez mozna by tym smarować? bo ja w sumie mam tylko albo AŻ na piersiach te nieszczesne rozstepy...

baska :-) dostalam odpowiedz... czy satysfakcjonujaca? sama ocen...

DoZ.pl: Szanowna Pani, Producent nie podaje w opisie kremu No-scar o przeciwwskazaniu do jego stosowania w czasie karmienia piersią. Należy jednak koniecznie zwrócić uwagę, żeby nie smarować nim brodawek i ich otoczek, które dziecko bierze do ust podczas karmienia. Proszę też skonsultować się z lekarzem. Z poważaniem - mgr farmacji Justyna T. (nazwisko cale pani podala ale ja je ciut ucielam ;-))

reklama
ze mną coraz lepiej. Kilogramów ciążowych juz sie pozbyłam, teraz gubie nadbagaż sprzed ciąży (mam diete pt. malo żrę). Brzuch juz sie wstapil, jeszcze troszke i bedzie jak dawniej, tylko dupsko jeszcze spore ale nad tym musze popracowac :)

Do góry