reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

nie zagladalam na ten watek bo... w rozstepach mam caly brzuch i uda + pare na lydkach sie znalazlo :-:)no::wściekła/y:

zaczelam sie smarowac kremem No-scar - oczywiscie nie zawsze mam czas, nie masuje sie za dlugo z tego samego powodu ale rozstepy na brzuchu z czerwonych zrobily sie najpierw rozowe a teraz kremowe - widac je jeszcze ale juz nie wala czerwienia po oczach ;-)

teraz sie zmotywowalam i postaram sie regularnie smarowac bo to dziadostwo po prostu dziala :-):tak::-):tak::-):tak:

reklama
noscarem smarowałam oparzenia na dłoni i faktycznie świetnie zadziałał; teraz smaruję newralgiczne miejsca balsamem AA na cellulit i powiem Wam, że też moje rozstępy na pupie zbledły;

Rubi a nie wiesz czy piersi tez mozna by tym smarować? bo ja w sumie mam tylko albo AŻ na piersiach te nieszczesne rozstepy...

baska :-) dostalam odpowiedz... czy satysfakcjonujaca? sama ocen...

DoZ.pl: Szanowna Pani, Producent nie podaje w opisie kremu No-scar o przeciwwskazaniu do jego stosowania w czasie karmienia piersią. Należy jednak koniecznie zwrócić uwagę, żeby nie smarować nim brodawek i ich otoczek, które dziecko bierze do ust podczas karmienia. Proszę też skonsultować się z lekarzem. Z poważaniem - mgr farmacji Justyna T. (nazwisko cale pani podala ale ja je ciut ucielam ;-))

reklama
ze mną coraz lepiej. Kilogramów ciążowych juz sie pozbyłam, teraz gubie nadbagaż sprzed ciąży (mam diete pt. malo żrę). Brzuch juz sie wstapil, jeszcze troszke i bedzie jak dawniej, tylko dupsko jeszcze spore ale nad tym musze popracowac :)

Do góry