reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozstępy...

reklama
ja znalazłam krem od początku ciąży i zaczełam smarować ładnie sie rozsmarowuje i ładny zapach
ELASTI-Q original
o oliwce dla niemowląt też słyszałam, jednak obawiam się czy nie będzie plam na ubraniu..

reklama
moje ciało od pępka do ud to jeden wielki rozstęp:no: ale tak jak kiedys pisałam to się stało w pierwszej ciązy i tak przy kolejnych dochodziły po kilka sztuk więc jestem posiadaczką setki rozstępów!! trudno nie powiesze się z tego powodu........

Sempe,mam to samo...he,he.....i tez sie nie powiesze
a caly brzuchol wyglada teraz jak ciasto drozdzowe...hi,hi....taki zflaczaly jeszcze zostal....a wy juz chudziutkie? Bo mnie juz komentarze odwiedzajacych dobijaja...,,jeszcze ci brzuszek nie spadl,a moze tam jeszcze jedno siedzi?"itp.....wrrr...masakra jakas,mowie ze ja dopiero niecaly miesiac temu urodzilam....no i wydaje mi sie ze po Gosi gorsza gruba bylam,i sie tak nie czepiali....:crazy:

Do góry