reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

ja rozstępy zauważyłam na piersiach, w innych miejscach nie mam się jak obejrzeć, ale łudzę się, że ich tam nie ma :-D:-D:-D
cellulit był wcześniej, a teraz sama nie wiem, może coś tam doszło :-)
będziemy się tym martwić później, tak samo jak dodatkowymi kilogramami zresztą :tak::-)

reklama
Dziewczyny jak bylam teraz w szpitalu,to lezalam na sali z dwoma farmaceutkami i one polecily na rozstępy, krem no-scar. Podobno rewelacyjne skutki sa po tym i nawet takie stare rozstepy znikaja,albo chociaz sie znacznie zmniejszaja,a po tych swiezych z okresu ciązy to sladu ponoc nie ma.

Ja na razie nie mam rozstępow ani nowego celulitu,ale jak by cos bylo to na pewno ten no-scar bym kupila:)

Ja tam wierze w skutecznosc tego specyfiku, bo te dziewczyny-farmaceutki nie mialy żadnego biznesu w tym zeby mi kit wciskac.Mowily tez o innych masciach,ale powiedzialy ze ten no-scar jest bezkonkurencyjny i baaaardzo wydajny do tego. Jedna z tych dziewczyn przeteztowala to na sobie,bo miala rozstepy jeszcze zoktersu dojrzewania na udach. Pokazala mi to slaowo daje,ze musialam dooobrze szukac zeby znaleźć jakąs pozostalość po rozstępie. Jak by mi paluchem nie pokazala obszru gdzie szukac,to bym nie znalazla chyba...wiec...mi takie dowody wystarczaja:)

Byłam w aptece. Małe opakowanie kosztuje ponad 30 zł, duże ponad 60 zł. Nie ukrywam, że to dla mnie wcale nie mało. Ale skoro takie przynosi efekty... Przemyśle zakup :-)

Tak,tak tez wiem,że najtańsze to to nie jest,ale z drugiej strony czasem kupujemy tańsze kremy,ktore ani nie przynoszą rezultatow i wychodzą do tego jak woda,wiec moze lepiej uzyc mniej dobrego produktu niz tracic czas i kase na jakies nieskuteczne specyfiki...Ja wykrylam u siebie takie staaaare rozstępy jeszcze z okresu dojrzewania,kazalam mojemu J.kupic dzis ten kremik i sama zobacze efekty. Bede relacjonowala na zywo:)...Ale tak sobie pomyslalam,ze moze jest to do kupienia w jakims sklepie internetowym i moze wtedy taniej bedzie....za chwile pogrzebie i dam znac jak cos znajde:)

reklama
Ceny w sklepach internetowych sa podobne. Juz sprawdzalam :-D. Ja niestety tylko przez internet, bo tu u nas tego nie maja (przynajmniej w aptekach :-( ). Kilka dni bede musiala poczekac na kremik, ale uwazam ze warto zainwestowac zanim rozstepy sie zestarzeja i bedzie trudniej je usunac.

P.s. a jednak na allegro troszke taniej :)

Ostatnia edycja:
Do góry