najtaniej z przesyłką jest tu NO SCAR 30 ml TRĄDZIK BLIZNY ROZSTĘPY Tanio (703630090) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Przepraszam ze ja dalej z tymi roztepami mecze kota ale wlasnie zauwazylam u mnie nowe na udach i wzgieciu kolan
A pytanie mam do rozpakowanych juz mamus! A wiec powiedzcie mi kochne czy po ciazy roztepy staja sie mniej widoczne? Jak to bylo u Was? CZy moze jeszcze bardziej je widac? ja wiem ze jak jest juz dzidzius to sie juz o tym nie mysli ale ja jeszcze dzidzi nie mam i czuje ze dopada mnie powoli przez nie depresja... Musze to wiedziec jak wyglada sprawa po ciazy....
MOWCIE DO MNIE TYGRYS!!!!!!!! brrrrryyyyy
A pytanie mam do rozpakowanych juz mamus! A wiec powiedzcie mi kochne czy po ciazy roztepy staja sie mniej widoczne? Jak to bylo u Was? CZy moze jeszcze bardziej je widac? ja wiem ze jak jest juz dzidzius to sie juz o tym nie mysli ale ja jeszcze dzidzi nie mam i czuje ze dopada mnie powoli przez nie depresja... Musze to wiedziec jak wyglada sprawa po ciazy....
MOWCIE DO MNIE TYGRYS!!!!!!!! brrrrryyyyy
zgadzam sie,mnie po pierwszej ciąży kilka zostało,ale są jasne i mało widocznerozstępów nie da się zlikwidować, można jedynie przez smarowanie sprawic ze będą mniej widoczne, jasniejsze!
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
rozstępów nie da się zlikwidować, można jedynie przez smarowanie sprawic ze będą mniej widoczne, jasniejsze!
Tez sie z tym zgadzam.....mam caly czas,ale sa blade....(tzn.byly jak nie bylam w ciazy...hi,hi) teraz mi tylko przybylo,pocieszam sie ze tylko na brzychu....ale juz patrzec na niego nie moge....jak sie dzidziorek nie wykluje szybko,to mi sie brzuch sam rozleci,bo skory wcale nie bedzie tylko sitko...he,he....
Manija
Mama sierpniowa'09
Mnie sie dzisiaj snilo, ze Maly sie przeciagal w srodku i maksymalnie napial mi skore i rozstepy zaczely mi wyskakiwac od tego!! Wygladalo to jakby rozedrzec rajstopy i takie oka sie robią! Koszmar!
Manija
Mama sierpniowa'09
Aga ja tez mialam podobnie, cala ciaze piekny brzusio i nagle w 37 tygodniu pojawil sie pierwszy, a za nim kolejny.... i posypaly sie w tempie ekxpresowym :-(. I co dziwne zarówno na brzuchu jak i na udach... Widac moja skora nie byla w stanie sie wiecej rozciagnac :-(
xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Ceny w sklepach internetowych sa podobne. Juz sprawdzalam . Ja niestety tylko przez internet, bo tu u nas tego nie maja (przynajmniej w aptekach :-( ). Kilka dni bede musiala poczekac na kremik, ale uwazam ze warto zainwestowac zanim rozstepy sie zestarzeja i bedzie trudniej je usunac.
P.s. a jednak na allegro troszke taniej
Czesc dziewczyny, ja nie przypadkowo tu zagladnelam, jestem z Listopadowek, ale rozstepy mnie nie ominely juz teraz, mam straszne na tylku, pod tylkiem, na udach od zewnetrznej i wewnetrznej strony na biodrach, LYDKACH i piersiach. Pierwszy rozstep takze juz wyskoczyl przy pepku jak tak dalej pojdzie to nawet jak zebra nie bede wygladac chcialabym uwierzyc w cud tego kremiku i tu pytanie do Manija.... na jakiej stronce zamawialas swoj kremik i ile kosztowala cie przesylka ? Ja sama mieszkam w Anglii i niestety na ebayu takiego cuda nie sprzedaja. Dzieki i pozdrawiam ZEBERKI ;-);-)
reklama
Manija
Mama sierpniowa'09
Klaudzia ja jeszcze nie zamawialam, ale zamowie na Allegro, np, APTEKA.SC NO-SCAR NA BLIZNY I ROZSTĘPY 50 ml SS (715389957) - Aukcje internetowe Allegro
wazne zeby sprzedawca mial zaznaczona opcje, ze wysyla za granice, a koszty przesylki w przypadku takiego kremu to kilka zlotych podejrzewam, bo jest leciutki
Zamowie go sobie jak sie Maly urodzi, mam nadzieje, ze cos zadziala, bo brzuch mam tygrysi :-(
wazne zeby sprzedawca mial zaznaczona opcje, ze wysyla za granice, a koszty przesylki w przypadku takiego kremu to kilka zlotych podejrzewam, bo jest leciutki
Zamowie go sobie jak sie Maly urodzi, mam nadzieje, ze cos zadziala, bo brzuch mam tygrysi :-(