reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

reklama
Przepraszam ze ja dalej z tymi roztepami mecze kota ale wlasnie zauwazylam u mnie nowe na udach i wzgieciu kolan:szok::szok::szok::szok:
A pytanie mam do rozpakowanych juz mamus! A wiec powiedzcie mi kochne czy po ciazy roztepy staja sie mniej widoczne? Jak to bylo u Was? CZy moze jeszcze bardziej je widac? ja wiem ze jak jest juz dzidzius to sie juz o tym nie mysli ale ja jeszcze dzidzi nie mam i czuje ze dopada mnie powoli przez nie depresja... Musze to wiedziec jak wyglada sprawa po ciazy....

MOWCIE DO MNIE TYGRYS!!!!!!!! brrrrryyyyy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

rozstępów nie da się zlikwidować, można jedynie przez smarowanie sprawic ze będą mniej widoczne, jasniejsze!

Tez sie z tym zgadzam.....mam caly czas,ale sa blade....(tzn.byly jak nie bylam w ciazy...hi,hi) teraz mi tylko przybylo,pocieszam sie ze tylko na brzychu....ale juz patrzec na niego nie moge....jak sie dzidziorek nie wykluje szybko,to mi sie brzuch sam rozleci,bo skory wcale nie bedzie tylko sitko...he,he....:-D:-D:-D

Mnie sie dzisiaj snilo, ze Maly sie przeciagal w srodku i maksymalnie napial mi skore i rozstepy zaczely mi wyskakiwac od tego!! Wygladalo to jakby rozedrzec rajstopy i takie oka sie robią! Koszmar!:szok:

Aga ja tez mialam podobnie, cala ciaze piekny brzusio i nagle w 37 tygodniu pojawil sie pierwszy, a za nim kolejny.... i posypaly sie w tempie ekxpresowym :-(. I co dziwne zarówno na brzuchu jak i na udach... Widac moja skora nie byla w stanie sie wiecej rozciagnac :-(

Ceny w sklepach internetowych sa podobne. Juz sprawdzalam :-D. Ja niestety tylko przez internet, bo tu u nas tego nie maja (przynajmniej w aptekach :-( ). Kilka dni bede musiala poczekac na kremik, ale uwazam ze warto zainwestowac zanim rozstepy sie zestarzeja i bedzie trudniej je usunac.

P.s. a jednak na allegro troszke taniej :)

Czesc dziewczyny, ja nie przypadkowo tu zagladnelam, jestem z Listopadowek, ale rozstepy mnie nie ominely juz teraz, mam straszne na tylku, pod tylkiem, na udach od zewnetrznej i wewnetrznej strony na biodrach, LYDKACH i piersiach. Pierwszy rozstep takze juz wyskoczyl przy pepku jak tak dalej pojdzie to nawet jak zebra nie bede wygladac :dry: chcialabym uwierzyc w cud tego kremiku i tu pytanie do Manija.... na jakiej stronce zamawialas swoj kremik i ile kosztowala cie przesylka ? Ja sama mieszkam w Anglii i niestety na ebayu takiego cuda nie sprzedaja. Dzieki i pozdrawiam ZEBERKI ;-);-)

reklama
Do góry