reklama
Manija
Mama sierpniowa'09
A ja mam 20 dni do porodu i sie pojawily rozstepy cholerne!!!
Cala cieze smarowalam olejkiem Bio-Oil 2 razy dziennie, skore mialam mieciutka, delikatna, pachnaca i wspaniala.
A teraz guzik Wokol pępka mi sie zrobiły i zaczynają mnie wkurzac.
Moj N. juz zaczal szukac laserowych technik usuwania rozstepow, zeby uniknac mojego marudzenia
A cellulit tez mam na udach, ale sie pocieszam, ze znikne jak schudne, bo przed ciaza nie mialam. W sumie ciezko nie miec jak przytylam 20 kg!!
Cala cieze smarowalam olejkiem Bio-Oil 2 razy dziennie, skore mialam mieciutka, delikatna, pachnaca i wspaniala.
A teraz guzik Wokol pępka mi sie zrobiły i zaczynają mnie wkurzac.
Moj N. juz zaczal szukac laserowych technik usuwania rozstepow, zeby uniknac mojego marudzenia
A cellulit tez mam na udach, ale sie pocieszam, ze znikne jak schudne, bo przed ciaza nie mialam. W sumie ciezko nie miec jak przytylam 20 kg!!
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ja to mam taki cellulit na udach ,że w zyciu takiego nie widziałyście ,przed ciążą miałam ale słabiutki i raczej na lato mi schodził,a teraz strach uda pokazać.Co do rozstępów to na bidrze pokazało mi się parę kresek ,ale już patrzyłam są akurat ukryte pod majtkami.Swoją droga to własnie przez majtki i spanie na boku mi się tam mocno skóra naciągała i tak się zrobiło.A tak to nie moge marzekac zobaczę co po porodzie się jeszcze urodzi:-(
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
A ja sie juz nawet nie wypowiadam na temat rozstepow.....
Mam z poprzedniej ciazy i teraz mi tylko przybylo!!!!
Mam z poprzedniej ciazy i teraz mi tylko przybylo!!!!
Manija
Mama sierpniowa'09
Ale ja juz nie chce miec wiecej niz mam!!! :--(
Manija
Mama sierpniowa'09
Podobno zabiegi laserowe sa w stanie usunac rozstepy w stu procentach, ale to kosztuje od 1500 do 2000 zl. Jeszcze mnie nie pogielo, zeby taka kase wydawac...
Poza tym i tak rzadko pokazuje brzuch publicznie, wlasciwie jedynie na basenie. I niech sie ludzie patrza.
A mezu ma bardzo duzo zrozumienia, wiec chyba musimy je zaakceptowac i z nimi zyc.
Poza tym i tak rzadko pokazuje brzuch publicznie, wlasciwie jedynie na basenie. I niech sie ludzie patrza.
A mezu ma bardzo duzo zrozumienia, wiec chyba musimy je zaakceptowac i z nimi zyc.
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Amen.....hi,hi.....ja zyje juz 6 lat z nimi i juz sie przyzwyczailam.....
reklama