reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

Klaudzia ja jeszcze nie zamawialam, ale zamowie na Allegro, np, APTEKA.SC NO-SCAR NA BLIZNY I ROZSTĘPY 50 ml SS (715389957) - Aukcje internetowe Allegro

wazne zeby sprzedawca mial zaznaczona opcje, ze wysyla za granice, a koszty przesylki w przypadku takiego kremu to kilka zlotych podejrzewam, bo jest leciutki :)

Zamowie go sobie jak sie Maly urodzi, mam nadzieje, ze cos zadziala, bo brzuch mam tygrysi :-(

Dzieki Manija a moge spytac w jaki sposob bedziesz u niego placic? ktos zrobi ci przelew w Polsce czy bezposrednio w irlandii przelejesz?

reklama
Zazwyczaj robie przelew z mojego irlandzkiego konta, ale to kosztuje kilka dodatkowych euro (zdecydowanie wychodzi to drozej niz placic bezposrednio w Polsce) ... Pozniej kasa idzie jakies 3 dni. Acha i zawsze zamawiam jako priorytet, zeby mi nie zginela paczka gdzies po drodze. Nigdy nie czekalam dluzej niz 3 dni od momentu wyslania paczki z Polski, wiec nie jest tak zle.

A ja się łudziłam że może mi się uda wyjść bez rozstępów i miesiąc temu jak pojawił mi się pierwszy to się nie przejęłam za bardzo bo co to jeden jak się ma niecały miesiąc do finiszu... Teraz moja mała uparcie siedzi w brzuszku a wokół pępka mam kilkanaście kreseczek i to większość pojawiła się może w ostatnich 2 tygodniach masakra.... jak już mój uparciuszek postanowi wyjść to też będę musiała się rozglądnąć za jakimś kremikiem... Ale może wstrzymam się z kupnem do wizyty w Polsce (już na początku października) prawie za ten miesiąc skóra się przygotuje do leczenia:D Pozdrawiam:*****

o cholerka, dziś rano dokonałam tragicznego odkrycia... mam kilkanaście rozstępów na... pupie! na szczęście w takim miejscu, że spod gatków nie widać (no chyba że w stringach), no ale jednak jakieś są:wściekła/y: na szczęście reszta bez zmian:tak:

A ja powiem Wam ze ten krem no-scar jest swietny!!!! Jak dla mnie numer jeden! Smaruje nim uda i posladki! Brzuszek i piersi maslem kakaowym the body shop! Jak dla mnie najlepsze produkty!!!!

A wiecie że mi się jakos udało bez rozstępów :-)
Za to mój brzuch jest taki jakby zwiotczały :baffled: taka stara ta skóra jakby :baffled:
Czy mogę go smarować kremami ujędrniającymi??
A może polecicie jakiś krem lub balsam?? :happy2:
Bo na ćwiczenia to pewnie jeszcze za wcześnie???

reklama
Do góry