reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

reklama
Ja to mam taki cellulit na udach ,że w zyciu takiego nie widziałyście ,przed ciążą miałam ale słabiutki i raczej na lato mi schodził,a teraz strach uda pokazać:szok::szok::szok:.

Widze Chgata ze nie tylko terminy mamy podobne! U mnie celulitis jest tak straszny ze ja sama nigdy jeszcze gorszego nie widzialam!Przed ciaza nie mialam wogole buuuu.... A teraz:confused: Ja nawet niechem myslec co to bedzie po ciazy ale jak mi to zostanie to chyba depresja murowana bo nie dosc ze celulitis na calych udach i posladkach to jeszcze do tego ich najlepszy kolega ROZTEP tez sie pojawil i to nie w malych ilosciach buuuuu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mam dopiero 21 lat wiec niechcialam sie jeszcze chowac od kostek po szyje ale widze ze to bedzie nie uniknione <zalamka>:-:)-:)-:)-:)-(

U mnie tez celulitis sie pojawił i to taki meeega, na udach masakra... aż mi przykro jak na nie patrzę :no: smarowałam ostatnio balsamem lekko brązującym żeby nie rzucał sie tak w oczy, ale teraz to już nie mam siły sie tyle smyrać bo z brzuchem ciężko ech po porodzie może się za to wezmę i jakoś go się pozbędę :dry::baffled: rozstępy też super milion kreseczek po wew. stronie ud i na pośladklach.... szlak może trafić... ale co zrobić

no ja muszę się pochwalić że 3 ciąża i żadnego rozstępu za to cellulit :szok: tragedia najwięcej na udach i tyłku w innych miejscach na razie nie zauważyłam

Ja od kilku tygodniu po kazdej kapieli smaruje sie "NIVEA Good Bye Cellulite" i zaczyna skutkowac. Naprawde robi sie mniejszy. Moze nie bedzie tak zle po porodzie. Natomiast nie mam kompletnie pomyslu na te cholerne rozstepy, na brzuchu mam delikatne, rozowawe i plyciutkie, ale na udach mi sei zrobily 3, dlugie na 1cm, glebokie i wrednie czerwone! Robie wszystko, zeby sie nie powiekszaly. To juz jakas obsesja :-D hihi

Ostatnia edycja:
dziewczyny ale ten cellulit to ja myslę że też od zatrzymywania się wody - od puchnięcia...to powinno potem dość szybko zejść...

ja celulitu mam na full od góry po same kolana, a kiedyś tylko pod dupskiem troszke było:wściekła/y:
za to rozstępu w dalszym ciągu ani połowy z takich ciążowych, zobaczymy czy po też tak będzie:zawstydzona/y:

a co do zwalczania rozstępów, to mam takie z grubości swojej albo z dojrzewania ale nic z nimi nie robie od lat...ale słyszałam że jest taka maść "Cepan" którą tez na blizny się stosuje i podobno pomaga, moze jak tak zaraz na szybko się zastosuje na te ciążowe to znikną...

Ostatnia edycja:
reklama
Celulit również mam, ale myśle, że po porodzie dam sobie znim rade. A rozstępy?? Wyglądam jak tygrys :-( Pasek na pasku :-:)szok::no::frown::sad::realmad::oo2::oo:

Do góry