reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

Dziewczyny współczuje Wam że macie te rozstępy...ja na szczęście nie mam i mam nadzieje że już nie wyleza a smaruje się kremem chyba raz na miesiąc jak sobie o nim przypomne a celulit to jakis jest ale mało widoczny....

reklama
Oj celulitis to ja mam straszny, ale pomaga ten krem ATW używam już jakiś czas i nie wygląda już tak źle jak na początku więc mam nadzieje, że po ciąży się go pozbędę całkiem, bo przed nie miałam. A teraz nad pupą rozstęp. Na udach, pupie celulitis i wyglądam strasznie :(((
Dziewczyny a gdzie Wy kupujecie te kosmetyki ATW tylko przez in ternet?????????

Przed ciaza nie mialam celulitisu a teraz masakra:szok: Wlasnie go karmie ptasim mleczkiem:-D Zyje nadzieja ze go wyplenie po porodzie:tak:

Przed ciaza nie mialam celulitisu a teraz masakra:szok: Wlasnie go karmie ptasim mleczkiem:-D Zyje nadzieja ze go wyplenie po porodzie:tak:
Jestem tego pewna i nie mówie złośliwie .W końcu jesteśmy młodymi babeczkami ciało się zregeneruje.Moze nie w 3 tyg. po porodzie ,ale na pewno z czasem bedzie coraz lepiej:-):tak:

ja na razie odpukać żadnych nie widzę (oprócz tych starych na piersiach ale one takie białe na szczescie są) ale za to ostatnio cellulitis mi wylazł - mam nadzieje że to od opuchlizny i zejdzie jak woda ze mnie zejdzie...taka słoniowata i napełniona wodą się czuję ...

A ja dzisiaj usłyszałam mega komplement od teściowej. Tym bardziej mnie zszokował, bo klientki w pracy zachwycają się jak mi ciąża służy i jak pięknie wyglądam... Podobno według teściowej mam wielki brzuch i wogóle jestem ogromna w tej ciąży. :dry: A skoro przytyłam już 11 kg to na pewno mi dużo zostanie kg po ciąży.:-( Dlatego cellulit i jeden rozstęp na brzuchu to pikuś... :baffled: Pan Pikuś :-D

Dziewczyny współczuje Wam że macie te rozstępy...ja na szczęście nie mam i mam nadzieje że już nie wyleza a smaruje się kremem chyba raz na miesiąc jak sobie o nim przypomne a celulit to jakis jest ale mało widoczny....

Szczęściara:tak:

Ostatnia edycja:
no ja tez tocze ciezka walke z celulitisem, przed ciaza nie bylo tak zle, mialam go tylko na pupie i taki "mizerny" a teraz rozlazl sie na uda :szok: - koniec mini spodniczek!! Tez mam nadzieje ze jak po prodzie wroce do formy to zniknie :tak:. A rozstepow na szczescie przez ciaze mi nic nie przybylo i mam nadzieje ze te tony kremow co na siebie codziennie nakladam nadal beda przynosic efekty... zobaczymy, w koncu jeszcze caly miesiac mi zostal

u mnie też obeszło się bez nowych rozstępów w ciąży-jakieś tam przed już były ;-)
a cellulit niestety też jest i co ja na to poradzę? zabiorę się za to po ciąży, tak dobitnie... hahaha:-D:-D:-D

reklama
No ja jak narazie ani pól rozstępu nie widze, ale nie ekscytuje sie bo jeszcze w końcu po ciazy można też dostac. Dlatego obowiązkowo trzeba sie kremikami smarować. Dla mnie fissan sie sprawdzil wiec bede mu wierna:)

Do góry