reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

reklama
Mola na lydkach??:szok::szok:Moze na udach??:confused:Bo ja tez pierwsze slysze:sorry2::sorry2:
Kasiu odrozniam lydke od uda:-D
Mam rozstepy na lydkach, przy kolanach, na udach, biodrach, posladkach, w pasie po bokach i na piersiach. Jeszcze czekam na jakies na brzuchu i bede wygladala jak jeden wielki rozstep:zawstydzona/y::-(

Kasiu odrozniam lydke od uda:-D
Mam rozstepy na lydkach, przy kolanach, na udach, biodrach, posladkach, w pasie po bokach i na piersiach. Jeszcze czekam na jakies na brzuchu i bede wygladala jak jeden wielki rozstep:zawstydzona/y::-(
Albo jak zebra hehehe

Nie watpie ze rozrozniasz tylko myslalam ze to przejezyczenie;-)

ja na razie odpukać żadnych nie widzę (oprócz tych starych na piersiach ale one takie białe na szczescie są) ale za to ostatnio cellulitis mi wylazł - mam nadzieje że to od opuchlizny i zejdzie jak woda ze mnie zejdzie...taka słoniowata i napełniona wodą się czuję ...

O jeju dziewczyny a ja nie mam ani jednego do tej pory...Ale wyjda,napewno sie pojawia,od jakiegos czasu brzuch mnie swedzi a to ponoc zapowiada rozstepy???:szok: Raczej nie sadze by mialo mnie to ominac...istnieja w ogole kobiety,ktore po ciazy nie maja rozstepow?? chociazby jednego??

ja na razie odpukać żadnych nie widzę (oprócz tych starych na piersiach ale one takie białe na szczescie są) ale za to ostatnio cellulitis mi wylazł - mam nadzieje że to od opuchlizny i zejdzie jak woda ze mnie zejdzie...taka słoniowata i napełniona wodą się czuję ...
To ja straszny cellulit mam od połowy ciązy ,wstyd uda nawet mężowi pokazać ,ale myślę ,że po ciązy znikną:sorry2:

Ja rozstępów typowo ciążowych jeszcze nie mam, mam te co przed ciążą były, z boku na pośladkach kilka no i 2 właśnie na łydce, ale tylko lewej :-p
Za to celulitis to inna bajka, moje nogi, szczególnie uda wyglądają koszmarnie :baffled: Od kiedy zaczęłam pucnąc to jeszcze gorzej to wygląda. Mam nadzieję żę jak woda po porodzie zejdzie to będzie trochę lepiej.

A ja na biodrach nadal mam te dziwne kropki, narazie się nie powiększają ani nic, więc może tak zostaną.
Za to celulitis mam na pupie, straszny. Ale też mam nadzieję, że po ciąży troszkę zejdzie.

reklama
Oj celulitis to ja mam straszny, ale pomaga ten krem ATW używam już jakiś czas i nie wygląda już tak źle jak na początku więc mam nadzieje, że po ciąży się go pozbędę całkiem, bo przed nie miałam. A teraz nad pupą rozstęp. Na udach, pupie celulitis i wyglądam strasznie :(((

Do góry