reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozstępy...

Musze sie pożalić:-:)-:)-:)-( nakładałam tony fissanu, masowałam pod prysznicem a tu co? patrze a ja mam cały tyłek w rozstępach :szok::-:)wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ehhh a tak sie starałam :-(

reklama
hehe na posladkach to mi sie tez rozstepy zrobily. i to w sumie pierwsze to tam byly.do tej pory na brzuszku nie mialam zadnych a tu pare dni temu moj zauwazyl ze w okolicy pepka mnie dopadly:zawstydzona/y: hehe na szczescie jeszcze nie sa duze ale i mnie to szczescie rozstepowe nie ominelo:tak::-(

Niestety czy smarujemy cały czas czy tylko czasami jak mają być to i tak będą...
Ja smarowałam od 1 mc i mi się zrobił :( jestem ciekawa co będzie po porodzie, bo wtedy podobno dopiero wychodzą :((((

Ja też smaruje, masuje się odkąd wiem o ciąży (tj od 5 tc.) i roztępy wychodzą, ale pocieszam się, że mogłoby byś dużo gorzej gdybym się wogóle nie smarowała...

Kurcze to Wam współczuje dziewczyny ja po pierwszej ciazy mam rozstepy na biuście i cały czas to jest mój konik ja wiem ,że one tam są i koniec.Przy tej na razie mi się nie zrobiły ,ale kto wie od pewego czasu czuję jakbym od pasa w dół miała wszystko ponapinane do kresu wytrzymałości:wściekła/y:.A jak zjem obiad to brzuch jakby zaraz pęknąć mi miał a gdzie peknąc to eksplozja się szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
P.S.Będą jaja jak mi na łydkach wyjdą rozstępu czy wokół kostek

Kurcze to Wam współczuje dziewczyny ja po pierwszej ciazy mam rozstepy na biuście i cały czas to jest mój konik ja wiem ,że one tam są i koniec.Przy tej na razie mi się nie zrobiły ,ale kto wie od pewego czasu czuję jakbym od pasa w dół miała wszystko ponapinane do kresu wytrzymałości:wściekła/y:.A jak zjem obiad to brzuch jakby zaraz pęknąć mi miał a gdzie peknąc to eksplozja się szykuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
P.S.Będą jaja jak mi na łydkach wyjdą rozstępu czy wokół kostek
Ja mam na lydkach i to sporo:zawstydzona/y::-(

reklama
Do góry