G
gość _199
Gość
A po co ty do banku chcesz jechać, w życiu nie byłam w banku, wszystko przez tel się ogarnia.Po pierwsze najpierw pomysl czy wgl ktoś jeździ w stronę tamtego miasta ,po drugie nikt tez nie będzie mnie woził za darmo wiec na to tez trzeba pieniądze ,a po trzecie nie załatwiam wszystkich spraw w jednym mieście bo lekarza rodzinnego mam gdzie indziej razem z bankiem ,ginekologa tez gdzie indziej a centrum adopcyjne itp najbliższe jest dopiero 50km stad ..nie szukam wymówek tylko pisze jakie są fakty .Pomijając to siedzenie 8h ,bo to jeszcze bym przeżyła.O ile wgl dla jakiejkolwiek kobiety w ciąży byłoby możliwe wytrzymać 8h na słońcu lub stojąc w kolejkach bo z przepuszczaniem kobiet w ciąży to jest jakaś masakra w większości miejsc .No ale dobra nie będę się wykłócać .Bo już mi się nie chce tłumaczyć ,ze załatwianie sobie transportu to jest takie hop siup i ktoś będzie latał za mną zeby mi pomoc ..
Mops itp. to wszystko można przez portal empatia zrobić,mi nawet akt urodzenia wysłałi poczta. Ja byłam po CC i przez trzy tygodnie się z domu nie mogłam ruszyć, a wszystkie formalności załatwiłam z domu.