reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ten cykl jeszcze porobię, kolejny już chyba nie. Zazwyczaj robię o jednej porze +/-. Dziś tylko dodatkowo wieczorem powtórzyłam.
To po prostu frustrujące.

Ja przez cały cykl miałam negatywne testy, już myślałam, ze nici z tego, a zaszłam w ciaze wiec już za chiny tym testom nie ufam :)

A po wizycie wszystko dobrze, zarodek jest i bijące serduszko tez, na chwile mogę odetchnąć :)

reklama
Dziewczyny nie wierzę [emoji3059] nie ma siusiaka [emoji16] co prawda na 100% nie powiedział, ale teraz skłania się przy dziewczynce [emoji3590]
A poza tym wszystko ok, waży 170 g, rozwija się prawidłowo, kolejna wizyta za 4 tygodnie i to będą połówkowe [emoji4]

O matko, zwariować można[emoji3] tyle czasu w niewiedzy i nadal nie wiesz na 100% [emoji39] kurczę ale się chowa ten Twój dzidziuś [emoji85] najwazniejsze, że wszystko w porządku [emoji5]

O matko, zwariować można[emoji3] tyle czasu w niewiedzy i nadal nie wiesz na 100% [emoji39] kurczę ale się chowa ten Twój dzidziuś [emoji85] najwazniejsze, że wszystko w porządku [emoji5]
Noo, za dwa tygodnie gdzieś się umówię na usg, bo chyba nie wytrzymam [emoji16] tak czy siak cieszę się chwilą i kupiłam sukienkę [emoji3590] i w ogóle stwierdziłam, że jak już naprawdę okaże się, że to jednak moja wymarzoną dziewczynka to kupuję różowy wózek [emoji16] a co!

Noo, za dwa tygodnie gdzieś się umówię na usg, bo chyba nie wytrzymam [emoji16] tak czy siak cieszę się chwilą i kupiłam sukienkę [emoji3590] i w ogóle stwierdziłam, że jak już naprawdę okaże się, że to jednak moja wymarzoną dziewczynka to kupuję różowy wózek [emoji16] a co!

No dla dziewczynki to obowiązkowo różowa fura!!! [emoji3] super jakby się okazało, że jednak córcia, a Twój mąż tez tak bardzo dziewczynkę chce? [emoji3]

@Sarniak spokojnie napewno wszystko ok może dużo maja próbek??

@młoda1994 bardzo dziękuję, jak już znajdę w [emoji1767]to chyba padne na zawał że szczęścia to taka długa droga u mnie zawsze [emoji23]

@paola425 widzę radość na brak siusiaka więc niech się utrzyma, żebyś mogła wkroczyć w różowy świat [emoji16] dawaj zdj sukienki [emoji16]

@ania280891 cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze po wizycie. I dziękuję za pozytywne myśli [emoji16]

@Lilka2304 nie przepraszaj, rozumiem Twoje emocje. Ja tam melepeta jestem w badaniu szyjki więc nic nie powiem konstruktywnego, ale 3mam kciuki za powodzenie.

Dziewczyny boli mnie jajnik po jednej stronie ( niewiem czy to prawa czy lewa [emoji23][emoji23]) myślicie że to dobry znak?
Ogólnie wyluczylam że od 10. 11 dupek mi wpada, a 23.11 @ czyli ok 25.11 już powinnam mieć decyzję czy cos działamy w tym roku czy przeczekamy.

@Sarniak spokojnie napewno wszystko ok może dużo maja próbek??

@młoda1994 bardzo dziękuję, jak już znajdę w [emoji1767]to chyba padne na zawał że szczęścia to taka długa droga u mnie zawsze [emoji23]

@paola425 widzę radość na brak siusiaka więc niech się utrzyma, żebyś mogła wkroczyć w różowy świat [emoji16] dawaj zdj sukienki [emoji16]

@ania280891 cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze po wizycie. I dziękuję za pozytywne myśli [emoji16]

@Lilka2304 nie przepraszaj, rozumiem Twoje emocje. Ja tam melepeta jestem w badaniu szyjki więc nic nie powiem konstruktywnego, ale 3mam kciuki za powodzenie.

Dziewczyny boli mnie jajnik po jednej stronie ( niewiem czy to prawa czy lewa [emoji23][emoji23]) myślicie że to dobry znak?
Ogólnie wyluczylam że od 10. 11 dupek mi wpada, a 23.11 @ czyli ok 25.11 już powinnam mieć decyzję czy cos działamy w tym roku czy przeczekamy.
Nie ważne jaka droga najważniejsze żeby się w końcu udało. I ja liczę na to że już nie bawem wejdę na forum i będzie twój post który będzie dla nas informacja że się w końcu udało

Moje kochane! Tak się cieszę super wiadomości!
Dziewczyny nie wierzę [emoji3059] nie ma siusiaka [emoji16] co prawda na 100% nie powiedział, ale teraz skłania się przy dziewczynce [emoji3590]
A poza tym wszystko ok, waży 170 g, rozwija się prawidłowo, kolejna wizyta za 4 tygodnie i to będą połówkowe [emoji4]
Ja przez cały cykl miałam negatywne testy, już myślałam, ze nici z tego, a zaszłam w ciaze wiec już za chiny tym testom nie ufam :)

A po wizycie wszystko dobrze, zarodek jest i bijące serduszko tez, na chwile mogę odetchnąć :)

@Isasza4444 z natury jestem niecierpliwa, a od tych wyników zależy czy będę w szpitalu czy nie... W ogóle mam ciężki dzień, głowa boli, maluch daje w kość a ja mam kryzys matkowania bo u dziadka od razu się uspokaja a u mnie rozpacza. Obłęd,o tej godzinie jestem wciąż przed obiadem, bo na zmianę szykuje mleko, zmieniam pieluchy, karmię i uspokajam, do kompletu gorycz w ustach od antybiotyków i ciągle leje mi się z rany po cc. Muszę się gdzieś wyżalić, bo w domu słyszę tylko że za bardzo przeżywam płacz malucha i to, że u innych się uspokaja

reklama
Do góry