Isasza4444
Fanka BB :)
Dzięki nie zwróciłam nawet na to uwagi, i sorry mylę lewo z prawem [emoji23][emoji23]Tak żeby napis na niebieskim LH nie było do góry nogami[emoji6]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki nie zwróciłam nawet na to uwagi, i sorry mylę lewo z prawem [emoji23][emoji23]Tak żeby napis na niebieskim LH nie było do góry nogami[emoji6]
Dokładnie. Czyli kolor niebieski żeby był na prawej stronie wtedy nie będzie trzeba obracać telefonu żeby dobrze przeczytać wynik testu[emoji23] bo tak jak patrzę na zdjęcia to widać że każdy test pozytyw a jak obrocie telefon do góry nogami żeby przeczytać dobrze testy to wszystkie 3 są negatywne ale kreska testowa ciemnieje i widać że hormon lh rośnie z dnia na dzień. Także cierpliwości kochana cierpliwości. [emoji846]Tak żeby nap max nie był do góry nogami?
Dziewczyny czy ten test już jest pozytywny na owu?
Od góry 8dc,9dc,10dc(dzis).
Myslicie że jest sens powtórzyć test za ok 4-5 godz(oczywiście trzymać siusiu [emoji23])??
Zobacz załącznik 1041300Zobacz załącznik 1041301
Dla mnie jeszcze negatyw. Idziemy łeb w łeb u mnie 9dc ale do owu jeszcze dalekoDziewczyny czy ten test już jest pozytywny na owu?
Myslicie że jest sens powtórzyć test za ok 4-5 godz(oczywiście trzymać siusiu [emoji23])??
Jeszcze nie ma pozytywu [emoji6] ale przecież nie zaszkodzi już działać, powodzenia!Dziewczyny czy ten test już jest pozytywny na owu?
To jak ułożysz testy nie ma najmniejszego znaczenia. Ostatecznie i tak kreska niżej (bliżej tego co zamaczasz w moczu) musi być taka sama lub wyraźniejsza niż ta wyżej [emoji16]Dzięki, jutro napewo powtórzę, ale w takim razie chyba potrzymam siusiu i dziś też [emoji16]
Odwrotnie w sensie że niebieskim na lewo ustawiać?
To jest oczywiste ale napisałam o tym żeby nie układać pasków do góry napisem żeby nie pomylić się w odczytywaniu wyników. Ja patrząc pierwszy raz na te testy chciałam napisać że wszystkie pozytywy[emoji23] ale później mówię sobie sama do siebie hola hola przecież te testy są ułożone do góry napisem i to nie są pozytywy. Dlatego pozwoliłam sobie napisać żeby układać testy nie do góry napisem[emoji6]Kurczę tak się stresuję tą wizytą, że nie wiem... I jak żyć? Niby zwykła wizyta, a taki stres... Jak na porodówkę pojadę to chyba zejdę z tego świata [emoji23]Jeszcze nie ma pozytywu [emoji6] ale przecież nie zaszkodzi już działać, powodzenia! To jak ułożysz testy nie ma najmniejszego znaczenia. Ostatecznie i tak kreska niżej (bliżej tego co zamaczasz w moczu) musi być taka sama lub wyraźniejsza niż ta wyżej [emoji16]
Kurde dziwna sytuacja ale nie ma co się załamywać. Testy maja za zadanie pokazanie piku LH a to że go np u ciebie nie będzie to nie znaczy że owu nie będzie. Rób dalej testy na wszelki wypadek. Tylko postaraj się o jednej porze je robić.I [emoji527][emoji527].. :-(
Od góry do dołu. Zobacz załącznik 1041382