reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Tak żeby nap max nie był do góry nogami?
Dokładnie. Czyli kolor niebieski żeby był na prawej stronie wtedy nie będzie trzeba obracać telefonu żeby dobrze przeczytać wynik testu[emoji23] bo tak jak patrzę na zdjęcia to widać że każdy test pozytyw a jak obrocie telefon do góry nogami żeby przeczytać dobrze testy to wszystkie 3 są negatywne ale kreska testowa ciemnieje i widać że hormon lh rośnie z dnia na dzień. Także cierpliwości kochana cierpliwości. [emoji846]

Kurczę tak się stresuję tą wizytą, że nie wiem... I jak żyć? Niby zwykła wizyta, a taki stres... Jak na porodówkę pojadę to chyba zejdę z tego świata [emoji23]
Dziewczyny czy ten test już jest pozytywny na owu?
Od góry 8dc,9dc,10dc(dzis).
Myslicie że jest sens powtórzyć test za ok 4-5 godz(oczywiście trzymać siusiu [emoji23])??
Zobacz załącznik 1041300Zobacz załącznik 1041301
Jeszcze nie ma pozytywu [emoji6] ale przecież nie zaszkodzi już działać, powodzenia!
Dzięki, jutro napewo powtórzę, ale w takim razie chyba potrzymam siusiu i dziś też [emoji16]
Odwrotnie w sensie że niebieskim na lewo ustawiać?
To jak ułożysz testy nie ma najmniejszego znaczenia. Ostatecznie i tak kreska niżej (bliżej tego co zamaczasz w moczu) musi być taka sama lub wyraźniejsza niż ta wyżej [emoji16]

Kurczę tak się stresuję tą wizytą, że nie wiem... I jak żyć? Niby zwykła wizyta, a taki stres... Jak na porodówkę pojadę to chyba zejdę z tego świata [emoji23]Jeszcze nie ma pozytywu [emoji6] ale przecież nie zaszkodzi już działać, powodzenia! To jak ułożysz testy nie ma najmniejszego znaczenia. Ostatecznie i tak kreska niżej (bliżej tego co zamaczasz w moczu) musi być taka sama lub wyraźniejsza niż ta wyżej [emoji16]
To jest oczywiste ale napisałam o tym żeby nie układać pasków do góry napisem żeby nie pomylić się w odczytywaniu wyników. Ja patrząc pierwszy raz na te testy chciałam napisać że wszystkie pozytywy[emoji23] ale później mówię sobie sama do siebie hola hola przecież te testy są ułożone do góry napisem i to nie są pozytywy. Dlatego pozwoliłam sobie napisać żeby układać testy nie do góry napisem[emoji6]

@MartaSx pytanie na szybko, czy u naszego doktora można płacić kartą? Cholera zapomniałam kasę wypłacić, a takie korki, ze nie wiem czy zdążę [emoji35]

I [emoji527][emoji527].. :-(
Od góry do dołu.
IMG_20191104_180446.jpeg

reklama
Do góry