reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Kurde dziwna sytuacja ale nie ma co się załamywać. Testy maja za zadanie pokazanie piku LH a to że go np u ciebie nie będzie to nie znaczy że owu nie będzie. Rób dalej testy na wszelki wypadek. Tylko postaraj się o jednej porze je robić.
Ten cykl jeszcze porobię, kolejny już chyba nie. Zazwyczaj robię o jednej porze +/-. Dziś tylko dodatkowo wieczorem powtórzyłam.
To po prostu frustrujące.

reklama
Ten cykl jeszcze porobię, kolejny już chyba nie. Zazwyczaj robię o jednej porze +/-. Dziś tylko dodatkowo wieczorem powtórzyłam.
To po prostu frustrujące.
Testy owu dużo stresu dawaja. Bo to że test nie pokaże lh nie oznacza że owu w danym cyklu nie ma a nawet jak pokaże pik LH też nie oznacza że owu w danym cyklu jest. Nie można im ufać w 100%

Plus taki ze robić o stałej porze. [emoji846]

@młoda1994 @fiddlee dziękuję za słowa otuchy. Mam nadzieje ze jeszcze trochę i dostanę monitoring, choć pewnie po nowym roku, bo w grudniu święta plus praca i jak znam życie nie będzie opcji tak się zgadać z wizytami żeby pyklo. Anie mogę w pracy powiedzieć

@młoda1994 @fiddlee dziękuję za słowa otuchy. Mam nadzieje ze jeszcze trochę i dostanę monitoring, choć pewnie po nowym roku, bo w grudniu święta plus praca i jak znam życie nie będzie opcji tak się zgadać z wizytami żeby pyklo. Anie mogę w pracy powiedzieć
Napewno nadejdzie taki czas ze będziesz miała monitorg. Trzymam mocno kciuki żeby w końcu się udało. [emoji3590]

reklama
Dziewczyny nie wierzę [emoji3059] nie ma siusiaka [emoji16] co prawda na 100% nie powiedział, ale teraz skłania się przy dziewczynce [emoji3590]
A poza tym wszystko ok, waży 170 g, rozwija się prawidłowo, kolejna wizyta za 4 tygodnie i to będą połówkowe [emoji4]

Do góry