reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ten cykl jeszcze porobię, kolejny już chyba nie. Zazwyczaj robię o jednej porze +/-. Dziś tylko dodatkowo wieczorem powtórzyłam.
To po prostu frustrujące.

Ja przez cały cykl miałam negatywne testy, już myślałam, ze nici z tego, a zaszłam w ciaze wiec już za chiny tym testom nie ufam :)

A po wizycie wszystko dobrze, zarodek jest i bijące serduszko tez, na chwile mogę odetchnąć :)

reklama
Dziewczyny nie wierzę [emoji3059] nie ma siusiaka [emoji16] co prawda na 100% nie powiedział, ale teraz skłania się przy dziewczynce [emoji3590]
A poza tym wszystko ok, waży 170 g, rozwija się prawidłowo, kolejna wizyta za 4 tygodnie i to będą połówkowe [emoji4]

O matko, zwariować można[emoji3] tyle czasu w niewiedzy i nadal nie wiesz na 100% [emoji39] kurczę ale się chowa ten Twój dzidziuś [emoji85] najwazniejsze, że wszystko w porządku [emoji5]

O matko, zwariować można[emoji3] tyle czasu w niewiedzy i nadal nie wiesz na 100% [emoji39] kurczę ale się chowa ten Twój dzidziuś [emoji85] najwazniejsze, że wszystko w porządku [emoji5]
Noo, za dwa tygodnie gdzieś się umówię na usg, bo chyba nie wytrzymam [emoji16] tak czy siak cieszę się chwilą i kupiłam sukienkę [emoji3590] i w ogóle stwierdziłam, że jak już naprawdę okaże się, że to jednak moja wymarzoną dziewczynka to kupuję różowy wózek [emoji16] a co!

Noo, za dwa tygodnie gdzieś się umówię na usg, bo chyba nie wytrzymam [emoji16] tak czy siak cieszę się chwilą i kupiłam sukienkę [emoji3590] i w ogóle stwierdziłam, że jak już naprawdę okaże się, że to jednak moja wymarzoną dziewczynka to kupuję różowy wózek [emoji16] a co!

No dla dziewczynki to obowiązkowo różowa fura!!! [emoji3] super jakby się okazało, że jednak córcia, a Twój mąż tez tak bardzo dziewczynkę chce? [emoji3]

@Sarniak spokojnie napewno wszystko ok może dużo maja próbek??

@młoda1994 bardzo dziękuję, jak już znajdę w [emoji1767]to chyba padne na zawał że szczęścia to taka długa droga u mnie zawsze [emoji23]

@paola425 widzę radość na brak siusiaka więc niech się utrzyma, żebyś mogła wkroczyć w różowy świat [emoji16] dawaj zdj sukienki [emoji16]

@ania280891 cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze po wizycie. I dziękuję za pozytywne myśli [emoji16]

@Lilka2304 nie przepraszaj, rozumiem Twoje emocje. Ja tam melepeta jestem w badaniu szyjki więc nic nie powiem konstruktywnego, ale 3mam kciuki za powodzenie.

Dziewczyny boli mnie jajnik po jednej stronie ( niewiem czy to prawa czy lewa [emoji23][emoji23]) myślicie że to dobry znak?
Ogólnie wyluczylam że od 10. 11 dupek mi wpada, a 23.11 @ czyli ok 25.11 już powinnam mieć decyzję czy cos działamy w tym roku czy przeczekamy.

@Sarniak spokojnie napewno wszystko ok może dużo maja próbek??

@młoda1994 bardzo dziękuję, jak już znajdę w [emoji1767]to chyba padne na zawał że szczęścia to taka długa droga u mnie zawsze [emoji23]

@paola425 widzę radość na brak siusiaka więc niech się utrzyma, żebyś mogła wkroczyć w różowy świat [emoji16] dawaj zdj sukienki [emoji16]

@ania280891 cieszę się że u Ciebie wszystko dobrze po wizycie. I dziękuję za pozytywne myśli [emoji16]

@Lilka2304 nie przepraszaj, rozumiem Twoje emocje. Ja tam melepeta jestem w badaniu szyjki więc nic nie powiem konstruktywnego, ale 3mam kciuki za powodzenie.

Dziewczyny boli mnie jajnik po jednej stronie ( niewiem czy to prawa czy lewa [emoji23][emoji23]) myślicie że to dobry znak?
Ogólnie wyluczylam że od 10. 11 dupek mi wpada, a 23.11 @ czyli ok 25.11 już powinnam mieć decyzję czy cos działamy w tym roku czy przeczekamy.
Nie ważne jaka droga najważniejsze żeby się w końcu udało. I ja liczę na to że już nie bawem wejdę na forum i będzie twój post który będzie dla nas informacja że się w końcu udało

Moje kochane! Tak się cieszę super wiadomości!
Dziewczyny nie wierzę [emoji3059] nie ma siusiaka [emoji16] co prawda na 100% nie powiedział, ale teraz skłania się przy dziewczynce [emoji3590]
A poza tym wszystko ok, waży 170 g, rozwija się prawidłowo, kolejna wizyta za 4 tygodnie i to będą połówkowe [emoji4]
Ja przez cały cykl miałam negatywne testy, już myślałam, ze nici z tego, a zaszłam w ciaze wiec już za chiny tym testom nie ufam :)

A po wizycie wszystko dobrze, zarodek jest i bijące serduszko tez, na chwile mogę odetchnąć :)

@Isasza4444 z natury jestem niecierpliwa, a od tych wyników zależy czy będę w szpitalu czy nie... W ogóle mam ciężki dzień, głowa boli, maluch daje w kość a ja mam kryzys matkowania bo u dziadka od razu się uspokaja a u mnie rozpacza. Obłęd,o tej godzinie jestem wciąż przed obiadem, bo na zmianę szykuje mleko, zmieniam pieluchy, karmię i uspokajam, do kompletu gorycz w ustach od antybiotyków i ciągle leje mi się z rany po cc. Muszę się gdzieś wyżalić, bo w domu słyszę tylko że za bardzo przeżywam płacz malucha i to, że u innych się uspokaja

reklama
Do góry