reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja dziś rano miałam wizytę u lekarza [emoji6] wszystko jest ok, miałam pierwsze usg przez brzuch [emoji3] maluch ma niecałe 6cm [emoji6] jutro miałam mieć prenatalne ale zrezygnowałam z nich bo to w takiej klinice do której skierowanie dała mi ta lekarka u której byłam raz prywatnie.. a od mojego lekarza tez dostałam skierownie i mam prenatalne w piątek pappa tez kazał zrobic także nie widzę sensu żeby robić to samo dwa razy [emoji5]
@fiddlee @Aneczka85_01 czekam na Wasze testowanie dziewczyny!!!! [emoji3][emoji3] mam ogromną nadzieje, że będą pozytywne wyniki![emoji7]

Super, ze wszystko ok[emoji1]

reklama
Hej dziewczyny :)
A ja się wzięłam za sprzątanie garderoby... I chyba poleglam w połowie [emoji23][emoji2368] leżę teraz na łóżku wszędzie są wieszaki i ubrania, mam dość xd
Czekam na coś dobrego do jedzonka bo w domu nic nie ma haha
Jak ja znaczynam ogarniać ciuchy, to zawsze kończą mi ambicje po jakichś 5 minutach :p ale gorsze jest to, ze po tych 5 minutach ciuchy wlasnie sa wszędzie i trzeba skończyć, bo nie ma gdzie spac[emoji23]

Dziewczyny a ja się chyba przeziebilam. Mam trochę katar, kicham a poza tym nic mi jie jest. Pije herbatę z miodem i cytryna. Zimno mi jakoś i czuję się taka osłabiona.
No to w takim razie zdrówka zyczę! Pamietam, ze jak ja byłam w ciazy, to miałyśmy na forum dziewczynę, ktora zawsze powtarzała nam wszystkim, ze na przeziębienie to herbata z malin i imbir :p

Jak ja znaczynam ogarniać ciuchy, to zawsze kończą mi ambicje po jakichś 5 minutach [emoji14] ale gorsze jest to, ze po tych 5 minutach ciuchy wlasnie sa wszędzie i trzeba skończyć, bo nie ma gdzie spac[emoji23]

No to w takim razie zdrówka zyczę! Pamietam, ze jak ja byłam w ciazy, to miałyśmy na forum dziewczynę, ktora zawsze powtarzała nam wszystkim, ze na przeziębienie to herbata z malin i imbir :p
Ja mam jeszcze syrop z czarnego bzu co robiłam

Może to znak [emoji4] czujesz się poza tym jakoś inaczej? Ooo szybciutko, nie wiem czy tak szybko testy wykryją, ale trzymam kciuki żebyś zobaczyła dwie kreski jak najszybciej [emoji8]Trudne, ale nie niemozliwe, to najważniejsze [emoji6]Nie mam pojęcia po nazwach co to, ale po tym co powiedziała farmaceutka to wszystko jasne, pytała ze względu na leki, które przepisała [emoji6]
Jasne, że nic nie pokażą, wiem o tym doskonale jednak muszę uśpić swojego potwora [emoji23]

Ooo dziewczyny u mnie że sprzątaniem w szafie tak samo ! Zamysł mam od paru dni jednak wiem, że podobnie się to skończy jak u Was [emoji23][emoji8]

Ooo to ja się podłączam, czekam właśnie na pizze, chyba 4 miesiąc za mną chodźi i stwierdziłam że po takim czasie mogę [emoji16]

Mi też wysłali te testy w kopercie tylko były jeszcze w takim zamykanym woreczku więc nie wysypaly się [emoji23] ja to jestem hit bo ich jest 50 a ja się wachalam czy nie wziąć ze 3 [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny mój mąż bawi się we wróżkę. Kupiłam sok pomarańczowy, nalałam mu trochę do szklanki do kolacji. Sama wypiłam resztę czyli prawie litr. Smakował mi strasznie - nie mogłam się powstrzymać. A ten, że albo będę miała jakiś mega okres albo naprawdę jestem w ciąży bo on tej szklanki nawet nie dopił- taki kwaśny ten sok [emoji23]

Ooo to ja się podłączam, czekam właśnie na pizze, chyba 4 miesiąc za mną chodźi i stwierdziłam że po takim czasie mogę [emoji16]

Mi też wysłali te testy w kopercie tylko były jeszcze w takim zamykanym woreczku więc nie wysypaly się [emoji23] ja to jestem hit bo ich jest 50 a ja się wachalam czy nie wziąć ze 3 [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tez jak je zamawiałam to myślałam czy zamówić więcej zestawów [emoji23] ale wkoncu kupiłam jeden . 50 szt styknie na pare cykli

Ja tez jak je zamawiałam to myślałam czy zamówić więcej zestawów [emoji23] ale wkoncu kupiłam jeden . 50 szt styknie na pare cykli

Ja zamówiłam 100 plus kilka ciążowych (poza tymi ciążowymi co sa w gratisie), bo wtedy miałam Allegro smart i za przesyłkę nie płaciłam :p

Ale pamietam w pierwszej ciazy, jak nakupowałam tamponów jak głupia, bo była promocja i tylko kilka sztuk użyłam, bo kolejny okres juz nie przyszedł :p dlatego liczę, ze moze z tymi testami bedzie podobnie i juz następnych kupować nie bede :D

Ja zamówiłam 100 plus kilka ciążowych (poza tymi ciążowymi co sa w gratisie), bo wtedy miałam Allegro smart i za przesyłkę nie płaciłam [emoji14]

Ale pamietam w pierwszej ciazy, jak nakupowałam tamponów jak głupia, bo była promocja i tylko kilka sztuk użyłam, bo kolejny okres juz nie przyszedł [emoji14] dlatego liczę, ze moze z tymi testami bedzie podobnie i juz następnych kupować nie bede :D
Ja też mam taką nadzieję że nie zuzyje wszystkich bo zaskoczy [emoji23][emoji23]

reklama
Ja zamówiłam 100 plus kilka ciążowych (poza tymi ciążowymi co sa w gratisie), bo wtedy miałam Allegro smart i za przesyłkę nie płaciłam [emoji14]

Ale pamietam w pierwszej ciazy, jak nakupowałam tamponów jak głupia, bo była promocja i tylko kilka sztuk użyłam, bo kolejny okres juz nie przyszedł [emoji14] dlatego liczę, ze moze z tymi testami bedzie podobnie i juz następnych kupować nie bede :D
Haha to ja tak mam. Cały zapas tamponów i podpasek [emoji23] ciekawe jaki mają termin ważności [emoji16]

Do góry