reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć kobietki. Ja nie wiem co jest grane :( U mnie 11dc i widzę przy podcieraniu krew :( owu to nie jest na pewno bo testy negatywne. Mówiłam Wam że czuje ze coś jest nie tak. Jestem załamana. W poniedziałek wizyta u gin ale nie wiem czy od niego się czegoś dowiem

reklama
Ja zamówiłam 100 plus kilka ciążowych (poza tymi ciążowymi co sa w gratisie), bo wtedy miałam Allegro smart i za przesyłkę nie płaciłam :p

Ale pamietam w pierwszej ciazy, jak nakupowałam tamponów jak głupia, bo była promocja i tylko kilka sztuk użyłam, bo kolejny okres juz nie przyszedł :p dlatego liczę, ze moze z tymi testami bedzie podobnie i juz następnych kupować nie bede :D

Haha z ramionami miałam to samo [emoji23]

Cześć kobietki. Ja nie wiem co jest grane :( U mnie 11dc i widzę przy podcieraniu krew :( owu to nie jest na pewno bo testy negatywne. Mówiłam Wam że czuje ze coś jest nie tak. Jestem załamana. W poniedziałek wizyta u gin ale nie wiem czy od niego się czegoś dowiem

Kochana, ja miałam identycznie, nawet Wam tu pisałam, ze miałam krwawienie w sobote a testy wychodziły tak na granicy pozytywne dopiero wtorek środa, wiec 4-5 dni pozniej. I wcale nie miałam pewności, ze te testy sa pozytywne. W podobnym czasie byłam u ginekologa i nic specjalnego mi nie jest, wiec po prostu to krwawienie wcale nie musi sie pokrywać z owulacja

Kochana, ja miałam identycznie, nawet Wam tu pisałam, ze miałam krwawienie w sobote a testy wychodziły tak na granicy pozytywne dopiero wtorek środa, wiec 4-5 dni pozniej. I wcale nie miałam pewności, ze te testy sa pozytywne. W podobnym czasie byłam u ginekologa i nic specjalnego mi nie jest, wiec po prostu to krwawienie wcale nie musi sie pokrywać z owulacja
Pierwszy raz przytrafia mi się coś takiego :( nie wiadomo czy liczyć dalej jako @ czy jak. Jajnik jak czułam tak czuje. Zobaczymy co mi powie w poniedziałek.

@adzik a dużo tego?? Może to tylko lekkie z osłabienia organizmu czy cos, albo zmiana hormonalna przed owu??

Dziś 11 dc, póki co testy owu negatywne, wg flo płodne okienko zaczyna się id jutra ale jako że brałam clo, to jakoś od zakończenia @ staramy się przytulać co drugi dzień. Niewiem jak dalej bo mój m coś chorowity. A mi jak na złość czuje robi się zimno na ustach ehhh.

@adzik a dużo tego?? Może to tylko lekkie z osłabienia organizmu czy cos, albo zmiana hormonalna przed owu??

Dziś 11 dc, póki co testy owu negatywne, wg flo płodne okienko zaczyna się id jutra ale jako że brałam clo, to jakoś od zakończenia @ staramy się przytulać co drugi dzień. Niewiem jak dalej bo mój m coś chorowity. A mi jak na złość czuje robi się zimno na ustach ehhh.
Nie dużo, ale widać że to żywa, świeża krew. Jestem załamana naprawdę. Nie powinno się tak dziać...

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
@adzik może to nie jest nic złego tylko faktycznie jakiś znak na owu [emoji6] poza tym to te testy też nie są takie pewne na 100%...
@Isasza4444 jestem mega ciekawa jak u Ciebie będzie wyglądał cykl z tym clo. No i co 2 dni to super, nie przegapicie owu kiedykolwiek by była [emoji6]

A ja dziś mam prenatalne na 17, ale powiem Wam, że tak jak przed poprzednimi wizytami się stresowałam to teraz mam totalny luz w sobie [emoji16] no chyba, że stres jeszcze przyjdzie... Nie mogę się już doczekać aż zobaczę maleństwo [emoji3590]

Do góry