reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Cześć dziewczyny [emoji6]
@adzik może to nie jest nic złego tylko faktycznie jakiś znak na owu [emoji6] poza tym to te testy też nie są takie pewne na 100%...
@Isasza4444 jestem mega ciekawa jak u Ciebie będzie wyglądał cykl z tym clo. No i co 2 dni to super, nie przegapicie owu kiedykolwiek by była [emoji6]

A ja dziś mam prenatalne na 17, ale powiem Wam, że tak jak przed poprzednimi wizytami się stresowałam to teraz mam totalny luz w sobie [emoji16] no chyba, że stres jeszcze przyjdzie... Nie mogę się już doczekać aż zobaczę maleństwo [emoji3590]
Nie wiem nie wiem już nic :( nigdy nie miałam plamienia na owu nawet nie wiem jak by miało wyglądać...

Daj koniecznie znac po wizycie ! Co u Was słychać;)

reklama
Cześć dziewczyny [emoji6]
@adzik może to nie jest nic złego tylko faktycznie jakiś znak na owu [emoji6] poza tym to te testy też nie są takie pewne na 100%...
@Isasza4444 jestem mega ciekawa jak u Ciebie będzie wyglądał cykl z tym clo. No i co 2 dni to super, nie przegapicie owu kiedykolwiek by była [emoji6]

A ja dziś mam prenatalne na 17, ale powiem Wam, że tak jak przed poprzednimi wizytami się stresowałam to teraz mam totalny luz w sobie [emoji16] no chyba, że stres jeszcze przyjdzie... Nie mogę się już doczekać aż zobaczę maleństwo [emoji3590]
O ja Cię. Trzymam kciuki toć to już dziś [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Nie wiem nie wiem już nic :( nigdy nie miałam plamienia na owu nawet nie wiem jak by miało wyglądać...

Daj koniecznie znac po wizycie ! Co u Was słychać;)
Może to z przemęczenia albo z wysiłku. Różnie bywa ja raz z przepracowania miałam dwa miesiące okres. Testy też nie dają pewności. A. Może to faktycznie plamienie owulacyjnye.

Ja umieram mam taki katar... Robię inhalacje.

To moje dziecko to udane jest wczoraj jak przyszliśmy że szkoły okazało się że nie zabrał piórnika więc spowrotem do szkoły. Rano okazało się że butelek filtrujący gdzieś zostawił. No masakra naszczesicie się dziś rano znalazła.

@adzik a dużo tego?? Może to tylko lekkie z osłabienia organizmu czy cos, albo zmiana hormonalna przed owu??

Dziś 11 dc, póki co testy owu negatywne, wg flo płodne okienko zaczyna się id jutra ale jako że brałam clo, to jakoś od zakończenia @ staramy się przytulać co drugi dzień. Niewiem jak dalej bo mój m coś chorowity. A mi jak na złość czuje robi się zimno na ustach ehhh.

Ja wlasnie od soboty mam opryszczkę i jak na złość zostawiłam plastry w samochodzie[emoji24]

Dzięki dziewczyny, oczywiście dam znać po co u nas [emoji4]
A co do butelek filtrujących... Ostatnio mąż kupił nam po butelce, bo zdrowsza, środowisko i w ogóle. Ale powiem Wam, że po tej wodzie tak mi było niedobrze i tak mi się odbijało, że oddałam butelkę siostrze [emoji23] i tyle z tego wyszło, spróbuję wrócić do pomysłu po ciąży [emoji16]

Nie moge odpowiadać na posty, bo mi sie pokazuje jakis błąd :/

@paola425 powodzenia! Zachowaj spokój, wszystko bedzie dobrze :)

@MartaSx zdrowia, Kochana. A co do butelek filtrujących, to moje dzieciaki od razu je pogubiły :/
A weź nic nie mów, wykończy mnie ta pierwsza klasa [emoji23] podrukuje imie i nazwisko oraz klasę i pooblepiam chyba go całego.

Dzięki dziewczyny, oczywiście dam znać po co u nas [emoji4]
A co do butelek filtrujących... Ostatnio mąż kupił nam po butelce, bo zdrowsza, środowisko i w ogóle. Ale powiem Wam, że po tej wodzie tak mi było niedobrze i tak mi się odbijało, że oddałam butelkę siostrze [emoji23] i tyle z tego wyszło, spróbuję wrócić do pomysłu po ciąży [emoji16]
My też mamy dwie ale ja to leje najpierw do dzbanka filtrującego i potem małemu do butelki jeszcze. Ale nie wiem czy to coś daje. Zresztą jak że wszystkim coś wymyśla a potem okaże się że szkodzi.

Kupiłam mu dziś bidon i będzie zabierał herbatę malinowa.

U mnie dziś dokładnie 27 tc z Om.

A weź nic nie mów, wykończy mnie ta pierwsza klasa [emoji23] podrukuje imie i nazwisko oraz klasę i pooblepiam chyba go całego.

My mieszkamy w małej miejscowości, w ktorej jest mała szkoła i jest to fajne pod tym względem, ze większość ludzi sie zna (tzn ja ich nie znam ale oni znają nas :p ) i tam praktycznie kazdy wie, co jest czyje. Dlatego cieżko jest cos zgubić w takiej małej szkole :p

My też mamy dwie ale ja to leje najpierw do dzbanka filtrującego i potem małemu do butelki jeszcze. Ale nie wiem czy to coś daje. Zresztą jak że wszystkim coś wymyśla a potem okaże się że szkodzi.

Kupiłam mu dziś bidon i będzie zabierał herbatę malinowa.

U mnie dziś dokładnie 27 tc z Om.
No właśnie.. To czy zdrowe, czy nie to wątpliwa kwestia [emoji848] poza tym... Czy cokolwiek w dzisiejszym świecie jest zdrowe? Wątpię.

reklama
My mieszkamy w małej miejscowości, w ktorej jest mała szkoła i jest to fajne pod tym względem, ze większość ludzi sie zna (tzn ja ich nie znam ale oni znają nas [emoji14] ) i tam praktycznie kazdy wie, co jest czyje. Dlatego cieżko jest cos zgubić w takiej małej szkole :p
My mamy swoją szkole na osiedlu i wszyscy z klasy się znają bo mieszkamy razem na jednym osiedlu i wszyscy też się znają. Mamy do szkoły 5 min piechota. Tylko chodzi mi bardziej o nieogarniecie Oliwiera musi pilnować swoich rzeczy

Ale pokrecilsm w tym poście [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry