reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja dziś rano miałam wizytę u lekarza [emoji6] wszystko jest ok, miałam pierwsze usg przez brzuch [emoji3] maluch ma niecałe 6cm [emoji6] jutro miałam mieć prenatalne ale zrezygnowałam z nich bo to w takiej klinice do której skierowanie dała mi ta lekarka u której byłam raz prywatnie.. a od mojego lekarza tez dostałam skierownie i mam prenatalne w piątek pappa tez kazał zrobic także nie widzę sensu żeby robić to samo dwa razy [emoji5]
@fiddlee @Aneczka85_01 czekam na Wasze testowanie dziewczyny!!!! [emoji3][emoji3] mam ogromną nadzieje, że będą pozytywne wyniki![emoji7]

Super, ze wszystko ok[emoji1]

reklama
Hej dziewczyny :)
A ja się wzięłam za sprzątanie garderoby... I chyba poleglam w połowie [emoji23][emoji2368] leżę teraz na łóżku wszędzie są wieszaki i ubrania, mam dość xd
Czekam na coś dobrego do jedzonka bo w domu nic nie ma haha
Jak ja znaczynam ogarniać ciuchy, to zawsze kończą mi ambicje po jakichś 5 minutach :p ale gorsze jest to, ze po tych 5 minutach ciuchy wlasnie sa wszędzie i trzeba skończyć, bo nie ma gdzie spac[emoji23]

Dziewczyny a ja się chyba przeziebilam. Mam trochę katar, kicham a poza tym nic mi jie jest. Pije herbatę z miodem i cytryna. Zimno mi jakoś i czuję się taka osłabiona.
No to w takim razie zdrówka zyczę! Pamietam, ze jak ja byłam w ciazy, to miałyśmy na forum dziewczynę, ktora zawsze powtarzała nam wszystkim, ze na przeziębienie to herbata z malin i imbir :p

Jak ja znaczynam ogarniać ciuchy, to zawsze kończą mi ambicje po jakichś 5 minutach [emoji14] ale gorsze jest to, ze po tych 5 minutach ciuchy wlasnie sa wszędzie i trzeba skończyć, bo nie ma gdzie spac[emoji23]

No to w takim razie zdrówka zyczę! Pamietam, ze jak ja byłam w ciazy, to miałyśmy na forum dziewczynę, ktora zawsze powtarzała nam wszystkim, ze na przeziębienie to herbata z malin i imbir :p
Ja mam jeszcze syrop z czarnego bzu co robiłam

Może to znak [emoji4] czujesz się poza tym jakoś inaczej? Ooo szybciutko, nie wiem czy tak szybko testy wykryją, ale trzymam kciuki żebyś zobaczyła dwie kreski jak najszybciej [emoji8]Trudne, ale nie niemozliwe, to najważniejsze [emoji6]Nie mam pojęcia po nazwach co to, ale po tym co powiedziała farmaceutka to wszystko jasne, pytała ze względu na leki, które przepisała [emoji6]
Jasne, że nic nie pokażą, wiem o tym doskonale jednak muszę uśpić swojego potwora [emoji23]

Ooo dziewczyny u mnie że sprzątaniem w szafie tak samo ! Zamysł mam od paru dni jednak wiem, że podobnie się to skończy jak u Was [emoji23][emoji8]

Ooo to ja się podłączam, czekam właśnie na pizze, chyba 4 miesiąc za mną chodźi i stwierdziłam że po takim czasie mogę [emoji16]

Mi też wysłali te testy w kopercie tylko były jeszcze w takim zamykanym woreczku więc nie wysypaly się [emoji23] ja to jestem hit bo ich jest 50 a ja się wachalam czy nie wziąć ze 3 [emoji23][emoji23][emoji23]

Dziewczyny mój mąż bawi się we wróżkę. Kupiłam sok pomarańczowy, nalałam mu trochę do szklanki do kolacji. Sama wypiłam resztę czyli prawie litr. Smakował mi strasznie - nie mogłam się powstrzymać. A ten, że albo będę miała jakiś mega okres albo naprawdę jestem w ciąży bo on tej szklanki nawet nie dopił- taki kwaśny ten sok [emoji23]

Ooo to ja się podłączam, czekam właśnie na pizze, chyba 4 miesiąc za mną chodźi i stwierdziłam że po takim czasie mogę [emoji16]

Mi też wysłali te testy w kopercie tylko były jeszcze w takim zamykanym woreczku więc nie wysypaly się [emoji23] ja to jestem hit bo ich jest 50 a ja się wachalam czy nie wziąć ze 3 [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja tez jak je zamawiałam to myślałam czy zamówić więcej zestawów [emoji23] ale wkoncu kupiłam jeden . 50 szt styknie na pare cykli

Ja tez jak je zamawiałam to myślałam czy zamówić więcej zestawów [emoji23] ale wkoncu kupiłam jeden . 50 szt styknie na pare cykli

Ja zamówiłam 100 plus kilka ciążowych (poza tymi ciążowymi co sa w gratisie), bo wtedy miałam Allegro smart i za przesyłkę nie płaciłam :p

Ale pamietam w pierwszej ciazy, jak nakupowałam tamponów jak głupia, bo była promocja i tylko kilka sztuk użyłam, bo kolejny okres juz nie przyszedł :p dlatego liczę, ze moze z tymi testami bedzie podobnie i juz następnych kupować nie bede :D

Ja zamówiłam 100 plus kilka ciążowych (poza tymi ciążowymi co sa w gratisie), bo wtedy miałam Allegro smart i za przesyłkę nie płaciłam [emoji14]

Ale pamietam w pierwszej ciazy, jak nakupowałam tamponów jak głupia, bo była promocja i tylko kilka sztuk użyłam, bo kolejny okres juz nie przyszedł [emoji14] dlatego liczę, ze moze z tymi testami bedzie podobnie i juz następnych kupować nie bede :D
Ja też mam taką nadzieję że nie zuzyje wszystkich bo zaskoczy [emoji23][emoji23]

reklama
Ja zamówiłam 100 plus kilka ciążowych (poza tymi ciążowymi co sa w gratisie), bo wtedy miałam Allegro smart i za przesyłkę nie płaciłam [emoji14]

Ale pamietam w pierwszej ciazy, jak nakupowałam tamponów jak głupia, bo była promocja i tylko kilka sztuk użyłam, bo kolejny okres juz nie przyszedł [emoji14] dlatego liczę, ze moze z tymi testami bedzie podobnie i juz następnych kupować nie bede :D
Haha to ja tak mam. Cały zapas tamponów i podpasek [emoji23] ciekawe jaki mają termin ważności [emoji16]

Do góry