reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dodam jeszcze, że przesunięty cykl, a raczej fakt, że cykl wrócił na swój "czas" przez co minę się z mężem jakoś mnie zdemotywowały. Tzn nawet nie chodzi o to, że się załamałam, tylko jakby przyzwyczaiłam się do myśli, że ciąża nie dla mnie i odpusciłam. Ale coś mnie tknęło, jakaś siła magiczna hahah, że weszłam na allegro i kupiłam 100 testów owulacyjnych plus 5 testów ciążowych plus 10 testów ciążowych w gratisie hahahaha nie wiem po co mi to, ale niech leży, jeść nie woła :p

reklama
Dodam jeszcze, że przesunięty cykl, a raczej fakt, że cykl wrócił na swój "czas" przez co minę się z mężem jakoś mnie zdemotywowały. Tzn nawet nie chodzi o to, że się załamałam, tylko jakby przyzwyczaiłam się do myśli, że ciąża nie dla mnie i odpusciłam. Ale coś mnie tknęło, jakaś siła magiczna hahah, że weszłam na allegro i kupiłam 100 testów owulacyjnych plus 5 testów ciążowych plus 10 testów ciążowych w gratisie hahahaha nie wiem po co mi to, ale niech leży, jeść nie woła :p
Ja właśnie też brałam z allegro teraz 50szt testów owu + 5 testów ciazowych

Dziewczyny tantum verde w tabletkach w ciąży można czy nie? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji a bardzo boli mnie gardło.. Do lekarza w weekend nie mam opcji się wybrać a na IP z gardłem nie będę jechala

Wychodze z założenia, ze w ciaze nie pomoże mi to zajść, ale moze jakoś jasność cyklu bede miec, ile trwa jaka faza itd
Ja dałam sobie spokój z testami owu, wracam do nich tylko dlatego że dr mówił żeby robić i zobaczyć czy wgl pokażą ten skok. Bo sama bym do nich nie wróciła bo to szkoda moich nerwow

Dziewczyny tantum verde w tabletkach w ciąży można czy nie? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji a bardzo boli mnie gardło.. Do lekarza w weekend nie mam opcji się wybrać a na IP z gardłem nie będę jechala
moze weź tabletki z takiej serii dla kobiet. Nie wiem, jak to jest z tantum verde czy mozna czy nie. ewentualnie mozesz sie przejechać na dyżur, nie na sor, tam Ci powiedzą co mozna

No nie wiem... Każdy lek w ciąży bez konsultacji z lekarzem to ryzyko [emoji849] lepiej wyślij męża do apteki po coś konkretnie dla kobiet w ciąży [emoji6]

Hej witam się wieczorowa pora. Mam mega wku... rwa. Siedziałam przy grach i sprzatalam pół dnia. Przyszli znajomi, mąż koleżanki bardzo dużo jej pomaga. Jak poszli wyniosłam naczynia i pozmywalam. M nawet nie zapytał czy mi pomóc. Dodam że plecy mnie napier... dalaja. Kazałam ku umyć Olisia i położyć go spać. To jeb... nal tekstem że sam może to zrobić bo jest na tyle duży. Umylam go, przeczytałam bajkę. I coś we mnie pękło. Tak się dałam na niego ze mi nie pomaga wiecie co mi powedzial że on był w pracy a ja przecież w domu siedzę i nic jie robię. Jak jeb... łam drzwiami to myślałam że wyleca. Takiego mam wku...rwa. Poryczalam się i wyniosłam mu rzeczy do drugiego pokoju niech śpi na kanapie.

reklama
Hej witam się wieczorowa pora. Mam mega wku... rwa. Siedziałam przy grach i sprzatalam pół dnia. Przyszli znajomi, mąż koleżanki bardzo dużo jej pomaga. Jak poszli wyniosłam naczynia i pozmywalam. M nawet nie zapytał czy mi pomóc. Dodam że plecy mnie napier... dalaja. Kazałam ku umyć Olisia i położyć go spać. To jeb... nal tekstem że sam może to zrobić bo jest na tyle duży. Umylam go, przeczytałam bajkę. I coś we mnie pękło. Tak się dałam na niego ze mi nie pomaga wiecie co mi powedzial że on był w pracy a ja przecież w domu siedzę i nic jie robię. Jak jeb... łam drzwiami to myślałam że wyleca. Takiego mam wku...rwa. Poryczalam się i wyniosłam mu rzeczy do drugiego pokoju niech śpi na kanapie.
Kurczę ja nie wiem co bym mu zrobiła. Wiadomo, że kobiety mają swoje humorki czasami i robią afery o nic, ale tym razem to nie jest nic tylko konkretna sprawa... I jak najbardziej rozumiem taki tekst, że on był w pracy do kobiety której się pracować nie chce i siedzi w domu i nic nie robi, ale nie do kobiety w ciąży, gdzie wiadomo, że trzeba pomóc i odciążyć w pracach domowych.. Może jak się prześpi na kanapie to coś do niego dotrze... U mnie to zazwyczaj zamknięcie się w pokoju i beksa załatwia sprawę [emoji848] chyba będę bardziej doceniać swojego męża [emoji16]

Do góry