reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny tantum verde w tabletkach w ciąży można czy nie? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji a bardzo boli mnie gardło.. Do lekarza w weekend nie mam opcji się wybrać a na IP z gardłem nie będę jechala

Mi w aptece powiedzieli, że nie mogę nic.. jedynie te tabletki dla kobiet w ciąży ale patrząc na sklad to wątpiłam, że one w ogole coś pomogą poza tym w smaku dla mnie byly okropne i wzięłam tylko jedna [emoji23] mi pomogła herbata z cytryną i sokiem z malin chyba z 20 dziennie piłam.. nawet w nocy wstawałam i robiłam ciepłą herbatę.. długo to trwa ale w końcu przejdzie zobaczysz [emoji4]

reklama
Hej witam się wieczorowa pora. Mam mega wku... rwa. Siedziałam przy grach i sprzatalam pół dnia. Przyszli znajomi, mąż koleżanki bardzo dużo jej pomaga. Jak poszli wyniosłam naczynia i pozmywalam. M nawet nie zapytał czy mi pomóc. Dodam że plecy mnie napier... dalaja. Kazałam ku umyć Olisia i położyć go spać. To jeb... nal tekstem że sam może to zrobić bo jest na tyle duży. Umylam go, przeczytałam bajkę. I coś we mnie pękło. Tak się dałam na niego ze mi nie pomaga wiecie co mi powedzial że on był w pracy a ja przecież w domu siedzę i nic jie robię. Jak jeb... łam drzwiami to myślałam że wyleca. Takiego mam wku...rwa. Poryczalam się i wyniosłam mu rzeczy do drugiego pokoju niech śpi na kanapie.

Masakra, powiem tylko tyle że współczuje takiego męża [emoji20]

ja od paru godzin umieram na ból w plecach.. nie wiem o co chodzi, kłuje mnie z prawej strony tak z boku na dole.. chyba dziś nie zasnę[emoji35][emoji35][emoji35] wiecie może czy mogę się posmarować jakaś maścią? [emoji20]

ja od paru godzin umieram na ból w plecach.. nie wiem o co chodzi, kłuje mnie z prawej strony tak z boku na dole.. chyba dziś nie zasnę[emoji35][emoji35][emoji35] wiecie może czy mogę się posmarować jakaś maścią? [emoji20]
Mascia nie wiem ale może termofor pomoże? Ja ostatecznie nie będę nic brała też tylko herbata i kocyk i oboje będziemy się jutro wylegowac w łóżku conajmniej do 13. Wszystko zrobiłam dziś więc mam nadzieję że to nam chociaż pomoże.

Maści nie bardzo, ale polecam plastry rozgrzewające [emoji846]

Hej witam się wieczorowa pora. Mam mega wku... rwa. Siedziałam przy grach i sprzatalam pół dnia. Przyszli znajomi, mąż koleżanki bardzo dużo jej pomaga. Jak poszli wyniosłam naczynia i pozmywalam. M nawet nie zapytał czy mi pomóc. Dodam że plecy mnie napier... dalaja. Kazałam ku umyć Olisia i położyć go spać. To jeb... nal tekstem że sam może to zrobić bo jest na tyle duży. Umylam go, przeczytałam bajkę. I coś we mnie pękło. Tak się dałam na niego ze mi nie pomaga wiecie co mi powedzial że on był w pracy a ja przecież w domu siedzę i nic jie robię. Jak jeb... łam drzwiami to myślałam że wyleca. Takiego mam wku...rwa. Poryczalam się i wyniosłam mu rzeczy do drugiego pokoju niech śpi na kanapie.
Jak tam dzisiaj Martuś?? Doskonale Cie rozumiem, bo mój m właśnie czasami zapomina jak to jest i wychodzi ze on ma na głowie tylko pracę, a ja pracę dom dziecko i ogarniania wszystkiego. Tylko ja zawsze zamiast odrazu mówić duszę w sobie aż pekne i jest właśnie jak ostatnio awantura na całego i ryczę. U mnie narazie jest po burzy ale znam swoje życie i wiem że to sinusoida kocham go ale czasami muszę "wydrzec ryja" kiedy robi się zbyt wygodny i naprawdę mam ochotę go wtedy udusić. Przecież związek to praca dwojga.

Ja się witam. @ męczy ale nie narzekam doceniam go odkąd go odzyskałam [emoji23][emoji23]
Poza tym cieszę się bo za kilka dni też zacznę brać clo, wreszcie znowu czuje ze coś się dzieje a nie ze stoję w miejscu.

Pogoda u nas trochę zamulajaca ale póki co mam dobry humor i jestem pełna wdzięczności za wszystko [emoji16]

Dziś idę na 2ga zmianę ale tylko na 7 godzin.
Mimo szarowy dziewczyny miłego dnia [emoji8]

Hej Wam, u nas póki co w miarę spoko, zjadłam śniadanie i czekam co dalej. Liczę na to, że to się utrzyma jeszcze trochę, bo chciałam jechać do mamy i na zakupy [emoji16] a pogoda piękna, słoneczko świeci [emoji3059]
Ze złych wiadomości to chyba mamy myszy na strychu [emoji53] mąż już kombinuje jak się ich pozbyć [emoji848]

reklama
Maści nie bardzo, ale polecam plastry rozgrzewające [emoji846]

Myślałam, że plastrów nie można, prędzej pomyslalam o maści [emoji23] dzięki w takim razie [emoji8] obudziłam się i jest ok, chociaż czuje taki dyskomfort w tym miejscu ale o niebo lepiej niż wczoraj [emoji6]

Do góry