reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dziewczyny tantum verde w tabletkach w ciąży można czy nie? Nigdzie nie mogę znaleźć informacji a bardzo boli mnie gardło.. Do lekarza w weekend nie mam opcji się wybrać a na IP z gardłem nie będę jechala

Mi w aptece powiedzieli, że nie mogę nic.. jedynie te tabletki dla kobiet w ciąży ale patrząc na sklad to wątpiłam, że one w ogole coś pomogą poza tym w smaku dla mnie byly okropne i wzięłam tylko jedna [emoji23] mi pomogła herbata z cytryną i sokiem z malin chyba z 20 dziennie piłam.. nawet w nocy wstawałam i robiłam ciepłą herbatę.. długo to trwa ale w końcu przejdzie zobaczysz [emoji4]

reklama
Hej witam się wieczorowa pora. Mam mega wku... rwa. Siedziałam przy grach i sprzatalam pół dnia. Przyszli znajomi, mąż koleżanki bardzo dużo jej pomaga. Jak poszli wyniosłam naczynia i pozmywalam. M nawet nie zapytał czy mi pomóc. Dodam że plecy mnie napier... dalaja. Kazałam ku umyć Olisia i położyć go spać. To jeb... nal tekstem że sam może to zrobić bo jest na tyle duży. Umylam go, przeczytałam bajkę. I coś we mnie pękło. Tak się dałam na niego ze mi nie pomaga wiecie co mi powedzial że on był w pracy a ja przecież w domu siedzę i nic jie robię. Jak jeb... łam drzwiami to myślałam że wyleca. Takiego mam wku...rwa. Poryczalam się i wyniosłam mu rzeczy do drugiego pokoju niech śpi na kanapie.

Masakra, powiem tylko tyle że współczuje takiego męża [emoji20]

ja od paru godzin umieram na ból w plecach.. nie wiem o co chodzi, kłuje mnie z prawej strony tak z boku na dole.. chyba dziś nie zasnę[emoji35][emoji35][emoji35] wiecie może czy mogę się posmarować jakaś maścią? [emoji20]

ja od paru godzin umieram na ból w plecach.. nie wiem o co chodzi, kłuje mnie z prawej strony tak z boku na dole.. chyba dziś nie zasnę[emoji35][emoji35][emoji35] wiecie może czy mogę się posmarować jakaś maścią? [emoji20]
Mascia nie wiem ale może termofor pomoże? Ja ostatecznie nie będę nic brała też tylko herbata i kocyk i oboje będziemy się jutro wylegowac w łóżku conajmniej do 13. Wszystko zrobiłam dziś więc mam nadzieję że to nam chociaż pomoże.

Maści nie bardzo, ale polecam plastry rozgrzewające [emoji846]

Hej witam się wieczorowa pora. Mam mega wku... rwa. Siedziałam przy grach i sprzatalam pół dnia. Przyszli znajomi, mąż koleżanki bardzo dużo jej pomaga. Jak poszli wyniosłam naczynia i pozmywalam. M nawet nie zapytał czy mi pomóc. Dodam że plecy mnie napier... dalaja. Kazałam ku umyć Olisia i położyć go spać. To jeb... nal tekstem że sam może to zrobić bo jest na tyle duży. Umylam go, przeczytałam bajkę. I coś we mnie pękło. Tak się dałam na niego ze mi nie pomaga wiecie co mi powedzial że on był w pracy a ja przecież w domu siedzę i nic jie robię. Jak jeb... łam drzwiami to myślałam że wyleca. Takiego mam wku...rwa. Poryczalam się i wyniosłam mu rzeczy do drugiego pokoju niech śpi na kanapie.
Jak tam dzisiaj Martuś?? Doskonale Cie rozumiem, bo mój m właśnie czasami zapomina jak to jest i wychodzi ze on ma na głowie tylko pracę, a ja pracę dom dziecko i ogarniania wszystkiego. Tylko ja zawsze zamiast odrazu mówić duszę w sobie aż pekne i jest właśnie jak ostatnio awantura na całego i ryczę. U mnie narazie jest po burzy ale znam swoje życie i wiem że to sinusoida kocham go ale czasami muszę "wydrzec ryja" kiedy robi się zbyt wygodny i naprawdę mam ochotę go wtedy udusić. Przecież związek to praca dwojga.

Ja się witam. @ męczy ale nie narzekam doceniam go odkąd go odzyskałam [emoji23][emoji23]
Poza tym cieszę się bo za kilka dni też zacznę brać clo, wreszcie znowu czuje ze coś się dzieje a nie ze stoję w miejscu.

Pogoda u nas trochę zamulajaca ale póki co mam dobry humor i jestem pełna wdzięczności za wszystko [emoji16]

Dziś idę na 2ga zmianę ale tylko na 7 godzin.
Mimo szarowy dziewczyny miłego dnia [emoji8]

Hej Wam, u nas póki co w miarę spoko, zjadłam śniadanie i czekam co dalej. Liczę na to, że to się utrzyma jeszcze trochę, bo chciałam jechać do mamy i na zakupy [emoji16] a pogoda piękna, słoneczko świeci [emoji3059]
Ze złych wiadomości to chyba mamy myszy na strychu [emoji53] mąż już kombinuje jak się ich pozbyć [emoji848]

reklama
Maści nie bardzo, ale polecam plastry rozgrzewające [emoji846]

Myślałam, że plastrów nie można, prędzej pomyslalam o maści [emoji23] dzięki w takim razie [emoji8] obudziłam się i jest ok, chociaż czuje taki dyskomfort w tym miejscu ale o niebo lepiej niż wczoraj [emoji6]

Do góry