reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Co fakt to fakt [emoji14] teściowa nieźle musiała go rozpuścić za dzieciaka, a teraz Ty zbierasz tego plony :/

Szkoda zmarnować tydzień diety, popieram.
Ja w trakcie odchudzania chyba bardziej umiem się powstrzymać od słodyczy niż od alkoholu haha, dlatego trzymam za Ciebie kciuki

W temacie alkoholu - my z mężem w trakcie obrabiania whisky :D bo niestety dostał maila, że wyjeżdża w niedzielę :( smutno mi, bo nie wiem, kiedy wróci. Gdyby jechał do Szwecji, to wiadomo by było, że przyjedzie za 3 tygodnie, a skoro jedzie do Niemiec, to rownie dobrze mogę go nie widzieć 2 miesiące, eh :(
No i przekonalas mnie [emoji51] nie warto haha. Choć też wolę odmówić słodyczy niż Alko haha.

Patologia.
A ja marzę o energetyku [emoji24] jak przechodzę w sklepie to tylko mogę powachac [emoji23]
Tego to akurat potrafię sobie odmówić. Choć też lubię
@adzik teraz zauważyłam, że dołączyłyśmy do BabyBoom tego samego dnia :D
W 2014 r ? Czy to Twoje 2 konto? W 2014r roku to ja miałam 18 lat i szalałam ile się dało [emoji4]

reklama
Forum grudniówki 2014, na którym udzielałam się będąc w drugiej ciąży, umarło już dawno śmiercią naturalną (to oczywiste), ale ja jestem chora psychicznie i uwielbiam je czytać tak dla wspomnień hahaha i jak sobie tak czytałam i wspominałam kilka dni temu, to przypomniałam sobie, jak dziewczyny pisały właśnie o mega chęci na energetyki. I jedna z nich napisała o tym, że w Lidlu jest jakaś oranżada o smaku energy drinka, ale jest tylko "o smaku" - w sensie nie jest energy drinkiem. To był oczywiście 2014 rok, więc kupę czasu temu, ale rozejrzyj się następnym razem, może jeszcze jest coś takiego.
Ja w ciąży miałam mega parcie na napoje izotoniczne i sobie nie odmawiałam [emoji14] do tej pory mnie trzyma i je uwielbiam, a przed ciążą za nimi nie przepadałam
To ja czytam z 2012 roku jak z synem w ciąży byłam też lubię wracać wspomnieniami

No i przekonalas mnie [emoji51] nie warto haha. Choć też wolę odmówić słodyczy niż Alko haha.

Patologia.Tego to akurat potrafię sobie odmówić. Choć też lubięW 2014 r ? Czy to Twoje 2 konto? W 2014r roku to ja miałam 18 lat i szalałam ile się dało [emoji4]
Nieeee, na kompie pokazuje mi przy nickach datę dołączenia i obie mamy 2.01.2019 :D w 2014 roku byłam na forum fajnamama, szkoda, ze umarło :( a w 2012 roku (przy pierwszej ciazy) nie pisałam na żadnym forum

Hejka ja już od 7 na nogach. M poszedł do pracy, ogólnie nie pracuje w weekendy ale była taka możliwość za wolny dzień to poszedł. Mnie czeka dziś dzień przy grach bo na 16 przychodzą znajomi na obiad. No i na zakupy muszę iść. Chyba pójdę na 3 razy bo nie zaniosę tego [emoji23]

Witam się w 1dc [emoji25]
Znów mi się cykl skrócił o 1 dzień.
To już o 3 dni krótszy w przeciągu 2 miesięcy. Czuje że będą z tego jakieś kłopoty.
Czy to coś oznacza ?

Witam serdecznie dziewczyny [emoji16]

U mnie mam nadzieję ciężki czas zazegnany: woda odzyskana, a relacja z m na dobrych torach po poważnych burzach i rozmowach. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i za to że zawsze mogę się pozalic [emoji8]

@adzik dzień dobry ja też witam się w 1dc [emoji16]

Tak z samego rana dostałam @, ostatni cykl 44 dni. Od 5 dc clo, jestem pełna nadziei że wreszcie to jakiś krok.

Ja chyba mam jakieś niedobory bo ost miesiąc mnie poprostu ciągnie na warzywa i owoce, a szczególnie warzywa. Upycham wszędzie :do kaszy, do ryżu, w zupie, do makaronu, na chleb, na bułkę, same..
IMG_20190928_090428.jpeg

Hejka ja już od 7 na nogach. M poszedł do pracy, ogólnie nie pracuje w weekendy ale była taka możliwość za wolny dzień to poszedł. Mnie czeka dziś dzień przy grach bo na 16 przychodzą znajomi na obiad. No i na zakupy muszę iść. Chyba pójdę na 3 razy bo nie zaniosę tego [emoji23]
O mamo, uważaj z tymi zakupami, bo urodzisz od tego przemęczania się :o

Witam się w 1dc [emoji25]
Znów mi się cykl skrócił o 1 dzień.
To już o 3 dni krótszy w przeciągu 2 miesięcy. Czuje że będą z tego jakieś kłopoty.
Czy to coś oznacza ?
Z tego co pamiętam, to regularne cykle to takie, które wahają się +/- 4 dni (albo nawet więcej, nie pamiętam). Dlatego jeśli jednego miesiąca masz cykl 30 dniowy, później 28, a później 32 itd to dalej jest to cykl w normie.
Ja na przestrzeni 2-3 miesięcy potrafię mieć 10 dni różnicy, ale też cykl lubi po jakimś czasie "wrócić" na swój dzień.
Wg mnie na razie nie masz powodu do zmartwień, w każdym razie ne tę chwilę nic na to nie wskazuje

reklama
Witam serdecznie dziewczyny [emoji16]

U mnie mam nadzieję ciężki czas zazegnany: woda odzyskana, a relacja z m na dobrych torach po poważnych burzach i rozmowach. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i za to że zawsze mogę się pozalic [emoji8]

@adzik dzień dobry ja też witam się w 1dc [emoji16]

Tak z samego rana dostałam @, ostatni cykl 44 dni. Od 5 dc clo, jestem pełna nadziei że wreszcie to jakiś krok.

Ja chyba mam jakieś niedobory bo ost miesiąc mnie poprostu ciągnie na warzywa i owoce, a szczególnie warzywa. Upycham wszędzie :do kaszy, do ryżu, w zupie, do makaronu, na chleb, na bułkę, same.. Zobacz załącznik 1027548
Super, że pojawiła się @ :D teraz tylko czekać aż się skończy i jak pojawią się dni płodne :)
Z tymi warzywami to super sprawa, zazdroszczę, bo ja jestem zbyt leniwa, żeby chociaż pomidora sobie pokroic :p

Do góry