reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej Wam, u nas póki co w miarę spoko, zjadłam śniadanie i czekam co dalej. Liczę na to, że to się utrzyma jeszcze trochę, bo chciałam jechać do mamy i na zakupy [emoji16] a pogoda piękna, słoneczko świeci [emoji3059]
Ze złych wiadomości to chyba mamy myszy na strychu [emoji53] mąż już kombinuje jak się ich pozbyć [emoji848]

Fuuuuj, nienawidzę myszy najbardziej na świecie! Może jakieś trutki? Chyba najprostszy sposób [emoji39]
Życzę Ci super samopoczucia dziś! [emoji3] ja tez uderzam dziś na zakupy do ikei, pewnie będzie tłum ludzi ale wiem co chce kupić więc chyba przeżyje [emoji23]

reklama
A ja się witam już totalnie rozłożona przez przeziębienie, mam nadzieję że to nic gorszego. Pół nocy nie spałam przez ból gardła :( Grzesiek z moim tatą wybrał się na grzyby a ja się zastanawiam kto to będzie czyścił wszystko bo mi się już nie chce [emoji23]

@MartaSx strasznie współczuje Ci, ze w ciazy musisz sie tak denerwować, ale oczywiscie miałaś 100% racje. Moze jak meza wyrzucisz z łóżka na troche dłużej, to wtedy chociaż minimalnie odpuści?

@Olineekg z tego co wiem, to w ciazy nie mozna nic rozgrzewającego, plastrów tez nie. Pamietam jak dziewczyny na grudniowkach'14 o tym pisały. Szczerze mówiąc najlepiej bedzie, jesli przetrzymasz, ewentualnie Apap weźmiesz :/

Ja wlasnie wyrzucilam meza pod firma, a teraz pojechałam wydawac jego pieniadze buahahahah (smiech miał zabrzmieć złowieszczo). O 13 na obiad do wujków, moi rodzice z dziećmi dojada osobno, wiec mam chwile dla siebie. Upatrzyłam sobie jedne botki w CCC i nie wiem czy je wziąć...

Co myślicie? Brać, nie brać? :p

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    914,7 KB · Wyświetleń: 70
Fuuuuj, nienawidzę myszy najbardziej na świecie! Może jakieś trutki? Chyba najprostszy sposób [emoji39]
Życzę Ci super samopoczucia dziś! [emoji3] ja tez uderzam dziś na zakupy do ikei, pewnie będzie tłum ludzi ale wiem co chce kupić więc chyba przeżyje [emoji23]
Problem jest taki, że nie mamy jeszcze włazu na strych [emoji23] planowaliśmy robić to w przyszłym roku, ale nie wiem czy nie trzeba będzie zmienić planów [emoji849] jeszcze rok temu najbardziej się burzyłam, że nigdy myszy nie zabiję, aż do teraz gdy postanowiły zamieszkać z nami [emoji23] tzn. ja się do tego nie przyłożę, niech mąż sobie walczy, ja nawet nie chcę o niczym wiedzieć...
Ja wlasnie wyrzucilam meza pod firma, a teraz pojechałam wydawac jego pieniadze buahahahah (smiech miał zabrzmieć złowieszczo). O 13 na obiad do wujków, moi rodzice z dziećmi dojada osobno, wiec mam chwile dla siebie. Upatrzyłam sobie jedne botki w CCC i nie wiem czy je wziąć...
Ooo no właśnie ja też się czaję na ccc, uwielbiam kupować buty, więc dziś a pewno też jakieś kupię [emoji16] planuje jakieś brązowe/rude na małym obcasie, tylko że to zawsze kończy się tak, że chodzę i nie mogę znaleźć tego co sobie wyobraziłam [emoji848] pokaż co upatrzyłaś dla siebie

Witam się w niedzielę. Mam podły humor więc również dzisiaj wybieram się wydawać pieniądze męża [emoji16] stary właśnie z rana pojechał na grzyby, teraz wybył na warsztaty. Ja od rana na odkurzaczu i mopie. W końcu doprowadziłam dom do ładu, pranie się robi, a jeszcze z 3 przede mną. Stwierdziłam, że mamy za mało ręczników.. [emoji23] Dzisiaj 18 dc i powiem Wam, że już nie ogarniam. 3 dni temu test owu jak widziałyście pozytywny, później dwa dni testy dużo bledsze i dzisiaj znów pozytywny. Wg apki owu powinna być dzisiaj, ale już nie wiem czym mam się sugerować [emoji23] bamboszenie było, może szukaj jak mnie mój nie wkurwi to też będzie tak dla przyklepania ewentualnej owu [emoji23]

Martus, współczuję wczorajszego stresu, [emoji173] moja siostra właśnie ostatnio boryka się z tym samym problemem. Trzeba jakoś tymi chłopami potrząsnąć..

Co myślicie? Brać, nie brać? :p
Wow jaki czad! [emoji50] Oczywiście, że brać!
Ja na takie wysokie niestety teraz nie mogę się zdecydować, ale kiedyś miałam takie myślenie, że albo mega wysokie, albo płaskie. Oczywiście wysokie tylko na trochę, bo jednak najbardziej cenię sobie wygodę [emoji16]

reklama
Do góry