reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Super, że pojawiła się @ :D teraz tylko czekać aż się skończy i jak pojawią się dni płodne :)
Z tymi warzywami to super sprawa, zazdroszczę, bo ja jestem zbyt leniwa, żeby chociaż pomidora sobie pokroic :p
Właśnie to mi poprawia humor że skoro 1dc to wchodzą nowe szansę. Dr kazał od końca @ robić testy owu. Więc znowu z tym będę działać, przyszło mi już z allegro 50 [emoji16] oby teraz wychodziły spoko [emoji23]

reklama
Witam serdecznie dziewczyny [emoji16]

U mnie mam nadzieję ciężki czas zazegnany: woda odzyskana, a relacja z m na dobrych torach po poważnych burzach i rozmowach. Dziękuję wam bardzo za wsparcie i za to że zawsze mogę się pozalic [emoji8]

@adzik dzień dobry ja też witam się w 1dc [emoji16]

Tak z samego rana dostałam @, ostatni cykl 44 dni. Od 5 dc clo, jestem pełna nadziei że wreszcie to jakiś krok.

Ja chyba mam jakieś niedobory bo ost miesiąc mnie poprostu ciągnie na warzywa i owoce, a szczególnie warzywa. Upycham wszędzie :do kaszy, do ryżu, w zupie, do makaronu, na chleb, na bułkę, same.. Zobacz załącznik 1027548
To super że już zaczęłaś cykl z miesiączka.

U mnie nadal cisza. Jedynie 3 dzień mam z rana śluz różowy i później już nic nie ma. Więc nadal czekam na miesiączkę.

Witam się i ja w sobotę. Właśnie pije ta cud kawę i muszę jechać na zakupy a że mam problem z pamięcią to muszę sobie na kartce napisać co muszę kupić. [emoji23][emoji23]

Miłego dnia życzę!

To super że już zaczęłaś cykl z miesiączka.

U mnie nadal cisza. Jedynie 3 dzień mam z rana śluz różowy i później już nic nie ma. Więc nadal czekam na miesiączkę.

Witam się i ja w sobotę. Właśnie pije ta cud kawę i muszę jechać na zakupy a że mam problem z pamięcią to muszę sobie na kartce napisać co muszę kupić. [emoji23][emoji23]

Miłego dnia życzę!
Po tych 44 dniach cyklu to czuję się jak po maratonie.

Ja już zakupy właśnie z rana zrobiłam żeby mieć to z głowy [emoji16]

Właśnie to mi poprawia humor że skoro 1dc to wchodzą nowe szansę. Dr kazał od końca @ robić testy owu. Więc znowu z tym będę działać, przyszło mi już z allegro 50 [emoji16] oby teraz wychodziły spoko [emoji23]
Ja też zamówię te testy. Miałam nie robić ale nie mam bladego pojęcia kiedy mogę mieć owu

Witam się i ja. Dziś za mną kiepska nocka, bo do 3.30 nie mogłam zasnąć [emoji53] ale za to pospałam do 11, więc bilans na plus [emoji16]
@adzik i @Isasza4444 trzymam dziewczyny za Was kciuki żeby ten cykl okazał się tym szczęśliwym [emoji8]
Miłej soboty dziewczyny [emoji4]

Po tych 44 dniach cyklu to czuję się jak po maratonie.

Ja już zakupy właśnie z rana zrobiłam żeby mieć to z głowy [emoji16]
Ja tam nie odczuwam nic jak mam długi cykl. Właśnie dzisiaj zaczynam 1dc. W końcu do mnie zawitała i bez żadnego wywoływania luteina.

Ja też już mam wszystko zrobione tylko mąż wymienia koła w samochodzie a ja odpoczywam.

Hej dziewczyny, ja mam jakiś słaby dzień i gardło mnie boli.. Czuję że Grzesiek mnie zaraził.
Weszłam na kwietniowki bo nie było mnie kilka dni a tam takie przykre wiadomości ze boję się wchodzić na forum totalnie, wierzę że u nas wszystko będzie teraz dobrze ale jednak serce pęka jak się czyta takie rzeczy.
U mnie wszyscy wybrali się na grzyby a ja leżę i odpoczywam. Już się nie mogę doczekać kolejnego usg. Powiem mu przed że plamilam delikatnie po tej cytologii.. Niech zacznie mi robić przez brzuch nie jestem jakaś mega gruba więc powinno się udać a mniejszy stres później dla mnie i ból. Z seksu do tej pory też zrezygnowalismy.

Podjęłam wyzwanie i zapuszczam włosy, mam nadzieję że chociaż w ciąży się bujną i będę miała długie jak kiedyś :D chociaż znając mnie to mi się zaraz znudzi

Hej dziewczyny, ja mam jakiś słaby dzień i gardło mnie boli.. Czuję że Grzesiek mnie zaraził.
Weszłam na kwietniowki bo nie było mnie kilka dni a tam takie przykre wiadomości ze boję się wchodzić na forum totalnie, wierzę że u nas wszystko będzie teraz dobrze ale jednak serce pęka jak się czyta takie rzeczy.
U mnie wszyscy wybrali się na grzyby a ja leżę i odpoczywam. Już się nie mogę doczekać kolejnego usg. Powiem mu przed że plamilam delikatnie po tej cytologii.. Niech zacznie mi robić przez brzuch nie jestem jakaś mega gruba więc powinno się udać a mniejszy stres później dla mnie i ból. Z seksu do tej pory też zrezygnowalismy.
Na pewno wszystko będzie dobrze. No niestety tak jest, że w tych pierwszych miesiącach bywa różnie i część ciąż odpada :( u nas na grudniówkach jedna z dziewczyn straciła dziecko w 20 którymś tc... ale nie ma co się stresować na zapas, naprawdę. Martwić trzeba się rzeczami, na które mamy wpływ. Oczywiście może łatwo mi pisać, gdzie ja panikara to wszystkim się zawsze zamartwiam... ale staram się samą siebie też zawsze mobilizować do uspokojenia się.

Życzę powodzenia w zapuszczaniu włosów i zdrówka!

reklama
Wczoraj wieczorem wrócili moi rodzice ze starszą córką. I dzisiaj to jest jakiś armageddon. Dziewczyny jakby chciały nadrobić szaleństwa za trzy dni wstecz... po prostu dantejskie sceny się dzieją. Ja już nie mam siły i wywaliłam je na dwór hahaha

Do góry