reklama
Witaj w tym smutnym gronie... Ale głowa do góry, w następnym miesiącu nam się uda [emoji6]Ja dzisiaj też dostałam okres masakra buuuu
nikolka1203
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny my w domu, plamie dalej raz krew, raz brązowo.. biorę duphaston 3x2. Po wizycie u ginekologa wczoraj lepiej, maleństwo się pojawiło choć jeszcze za malutkie żeby usłyszeć serce, pęcherzyk rośnie bardzo szybko. Mam zwolnienie na miesiąc w pracy powiedzieli żebym odpoczywala i nie martwiła się bo mam gdzie wracać. Teraz najważniejsze jest maleństwo. Codziennie się modlę żeby było wszystko dobrze. Przez przypadek wszyscy już wiedzą co mnie trochę martwi. Wrzucam zdjęcie z usg z 02.07 i z usg z 09.07 następna wizyta za tydzień.
Zobaczymy co przyniesie los, wszyscy już bardzo kochamy tego maluszka.
Zobaczymy co przyniesie los, wszyscy już bardzo kochamy tego maluszka.
nikolka1203
Fanka BB :)
A no i pęcherzyk z 65 mm na 93 mm także rośnie
Cześć dziewczyny my w domu, plamie dalej raz krew, raz brązowo.. biorę duphaston 3x2. Po wizycie u ginekologa wczoraj lepiej, maleństwo się pojawiło choć jeszcze za malutkie żeby usłyszeć serce, pęcherzyk rośnie bardzo szybko. Mam zwolnienie na miesiąc w pracy powiedzieli żebym odpoczywala i nie martwiła się bo mam gdzie wracać. Teraz najważniejsze jest maleństwo. Codziennie się modlę żeby było wszystko dobrze. Przez przypadek wszyscy już wiedzą co mnie trochę martwi. Wrzucam zdjęcie z usg z 02.07 i z usg z 09.07 następna wizyta za tydzień.
Zobaczymy co przyniesie los, wszyscy już bardzo kochamy tego maluszka.Zobacz załącznik 996608
U
użytkownik 176
Gość
Plamienia zdarzają się często w pierwszym trymestrze i ciąże z pamieniami rozwijają się w większości prawidłowo. Twój maluszek powoli rośnie, przyjmujesz dużą dawkę dupka, wszystko jest pod kontrolą lekarza, więc wszystko musi się dobrze skończyć [emoji6] kiedy teraz masz wizytę kontrolną?
Zobaczymy co przyniesie los, wszyscy już bardzo kochamy tego maluszka.Zobacz załącznik 996608
Pewnie ze się uda nowy cykl nowa szansa [emoji16]Witaj w tym smutnym gronie... Ale głowa do góry, w następnym miesiącu nam się uda [emoji6]
U
użytkownik 176
Gość
Owulacja powinna być między 13 a 15 dc przy takich cyklach [emoji6] jeżeli robisz testy owu, to myślę, że tak od 10dc można robić dla pewności, żeby nie przegapić.
Dziewczyny poradzcie, nie wiem jakim cudem, ale cykle ostatnio mam 28 dni, co mnie bardzo cieszy bo miałam dość nieregularne. Jak myslicie, w jakich dniach najlepiej się starać?
reklama
Nie robię testów, bo kiedys robiłam w każdym cyklu, a w cyklu, w którym nie robiłam, zaszlam w ciążę [emoji16] także nie chce się nakręcac ale właśnie tak myślę że od 12 do 16 będę się starać byleby te cykle takie zawsze byłyOwulacja powinna być między 13 a 15 dc przy takich cyklach [emoji6] jeżeli robisz testy owu, to myślę, że tak od 10dc można robić dla pewności, żeby nie przegapić.
Podziel się: