reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Hej witam się i ja. Ja już nie śpię ponieważ muszę jechać do gin po nowe skierowanie ponieważ tego starego mi się ważność skończyła ( wystawiają kwartalnie więc nawet nie mogli mi wysłać pocztą bo muszą sprawdzić czy mam nadal ubezpieczenie). Trochę bez sens. Przecież jak miałam ubezpieczenie 18.06 to i dzisiaj też je mam.

Życzę wszystkim miłego wtorku no i szybkiego zafasolkowania[emoji846]

reklama
Hej witam się i ja. Ja już nie śpię ponieważ muszę jechać do gin po nowe skierowanie ponieważ tego starego mi się ważność skończyła ( wystawiają kwartalnie więc nawet nie mogli mi wysłać pocztą bo muszą sprawdzić czy mam nadal ubezpieczenie). Trochę bez sens. Przecież jak miałam ubezpieczenie 18.06 to i dzisiaj też je mam.

Życzę wszystkim miłego wtorku no i szybkiego zafasolkowania[emoji846]
I to tak wcześnie musisz jechać?

Witam się. Ja już w drodze do pracy nie mogłam spać w nocy ostatnio mam problemy. A potem nie mogę się zwlec z łóżka. Masakra ale do 13 jestem więc jakoś dam rade
Nic mi się nie chce [emoji24]

Dwa tygodnie u nas w przedszkolu była dziewczyna z Turcji i Indonezji i jedliśmy ich jedzenie masakra ohyda nawet dzieci nie jadły.
Od wczoraj mamy hindusa i Azjatke przez dwa tygodnie już się boję.
O to nie zazdroszczę. Raczej też bym nie zjadła takiego jedzenia.

To i ja się witam z samego rana [emoji6] ja już też nie śpię, męża wyprawiłam do pracy, jeszcze chwilę poleżę, a potem śmigam do laboratorium na badania. Prawie o nich zapomniałam, tak mi czas zasuwa, że zapomniałam, że już w przyszłym tygodniu mam kolejną wizytę kontrolną i muszę mieć już gotowe nowe wyniki.

Chcę Wam też powiedzieć, że jestem geniuszem [emoji16][emoji23] w pokoju, który przygotowujemy dla małego, mąż przekręcał karnisz i zostały trochę widoczne otarcia i ja przy kontakcie zrobiłam przypadkowo małą plamkę na ścianie, no to genialnie wpadłam na pomysł, że skoczę do piwnicy po farbę i ładnie to zakryję wszystko. Tylko z całego zapału do pracy nie zauważyłam, że jest to trochę ciemniejszy ton szarości- jednym słowem pomyliłam farbę z pokoju z farbą z korytarza i zorientowałam się dopiero, jak ciemne plamy nie zeszły po wyschnięciu [emoji23][emoji23][emoji23] mąż niezbyt zadowolony, że będzie musiał drugi raz 2 ściany teraz malować i jeszcze mnie zrypał, że wgl za farby się biorę, bo opary itd. No myślę, że przez 5 minut otwarcia pojemnika z farbą nic się nie stało. A takie dobre chęci miałam [emoji16][emoji16][emoji16]

Witam się. Ja już w drodze do pracy nie mogłam spać w nocy ostatnio mam problemy. A potem nie mogę się zwlec z łóżka. Masakra ale do 13 jestem więc jakoś dam rade
Nic mi się nie chce [emoji24]

Dwa tygodnie u nas w przedszkolu była dziewczyna z Turcji i Indonezji i jedliśmy ich jedzenie masakra ohyda nawet dzieci nie jadły.
Od wczoraj mamy hindusa i Azjatke przez dwa tygodnie już się boję.
No ja też nie przepadam za tego typu kuchnia. Na sama myśl mnie muli

Chyba mam za duży ten brzuch co myślicie
IMG_20190709_063510.jpeg

reklama
Do góry