reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Aż mi się słabo zrobiło jak to czytałam [emoji50] masakra, mega współczuję..
A może za dużo pilaś? I test nie wykrył dziś? [emoji849]
Może bo w sumie paznokieć zerwałam koło 2 W nocy i później piłam dużo wody. Ale nie nastawiam się.
1562659016437.jpeg

reklama
Zostały mi same kikuty przy skorce stosowałam olejek z drzewa herbacianego a jak minimalnie dorosły to odżywkę z natury 8w1 z kreatyna ale serio wyglądały ochydnie. Bo w ogóle nie było paznokcia aż wstyd.
Może bo w sumie paznokieć zerwałam koło 2 W nocy i później piłam dużo wody. Ale nie nastawiam się. Zobacz załącznik 995898

Ja myślę również, że przez dużą ilość pitej wody dzisiejszy test mógł nie wyjść. Tym bardziej, że poprzedni był wyraźny. Betę będziesz robiła? Będzie czarno na białym wtedy [emoji6]

A co do paznokcia, to polecam olejek z drzewa herbacianego, działa antybakteryjnie i antyseptycznie. Będzie się szybciej goiło, a odrastający paznokieć będzie mocniejszy [emoji846]
Może bo w sumie paznokieć zerwałam koło 2 W nocy i później piłam dużo wody. Ale nie nastawiam się. Zobacz załącznik 995898

Ja myślę również, że przez dużą ilość pitej wody dzisiejszy test mógł nie wyjść. Tym bardziej, że poprzedni był wyraźny. Betę będziesz robiła? Będzie czarno na białym wtedy [emoji6]

A co do paznokcia, to polecam olejek z drzewa herbacianego, działa antybakteryjnie i antyseptycznie. Będzie się szybciej goiło, a odrastający paznokieć będzie mocniejszy [emoji846]
To na otwarta ranę można stosować?

Dziewczyny ja właśnie wróciłam od gin byłam po nowe skierowanie.

Koszmarnie się dziś czuje. Jakieś chorubsko mnie łapie bo spać mi się chce i mnie mdli nie mam wogule apetytu przez ostatnie kilka dni. Jestem tylko na wodzie.. Ale temperatury nie mam.

A może czujesz się słaba i taka rozbita, bo implantuje Ci się fasolka? Temperatura nadal niższa? Trzymam kciuki [emoji6]

Jak nie masz nic ważnego do robienia dzisiaj, to odpoczywaj dużo.

Dziewczyny ja właśnie wróciłam od gin byłam po nowe skierowanie.

Koszmarnie się dziś czuje. Jakieś chorubsko mnie łapie bo spać mi się chce i mnie mdli nie mam wogule apetytu przez ostatnie kilka dni. Jestem tylko na wodzie.. Ale temperatury nie mam.

reklama
Do góry