reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Dopiero Was nadrobiłam, młody poszedł spać [emoji6] powiem Wam, że w takie dni jak dziś gdy u nas nocuje to jeszcze bardziej uświadamiam sobie jak bardzo pragnę dziecka. To jest właśnie sens życia [emoji3059]

A co do suplementów to też chyba zmienię, brałam Femibion 0, teraz biorę Femibion 1 bo jakaś dziewczyna ze starań poleciła, że ma lepszy skład niz 0 i potem jak się zajdzie można go kontynuować. A potem trafilam na Pana Tabletkę i słabo to ocenił [emoji16] tylko muszę jeszcze poczytać na co zmienić [emoji23]

reklama
Zaczelam teraz to wszystko czytać Jezu łączę nie wiem nie. Mam siły [emoji24][emoji24][emoji24]

Napewno lepiej oddać nasienie na miejscu . My początkowo chcieliśmy ze w domu i zawiezdz do labo ale nam kilku lekarzy odradziło . Zadzwoniłam do kliniki gdzie można wykonać badanie i się umówiliśmy na konkretny dzień i godzinę tak zeby było pare dni abstynencji . Wszystko Ci powinni powiedzieć jak się przygotować . Tam na miejscu krótka ankieta z mężem i do dzieła .

No i zazwyczaj w klinikach gdzie się bada nasienie to w cenie jest konsultacja wyników z lekarzem wiec warto właśnie tam robić . Ja dostałam wyniki na e-mail wiec i moj lekarz je widział ale i tak zadzwoniłam do kliniki umówić się z tymi wynikami

Dziękuję za informację na pewno nam pomogą
Napewno lepiej oddać nasienie na miejscu . My początkowo chcieliśmy ze w domu i zawiezdz do labo ale nam kilku lekarzy odradziło . Zadzwoniłam do kliniki gdzie można wykonać badanie i się umówiliśmy na konkretny dzień i godzinę tak zeby było pare dni abstynencji . Wszystko Ci powinni powiedzieć jak się przygotować . Tam na miejscu krótka ankieta z mężem i do dzieła .

Uff nadgonilam Was kochane.

Aaaa ja też po cichutku gratuluję dziewczyny! Nawet nie wiecie jaka uciechy mi to sprawia ♡♡♡

Ohhh Wy oczekujecie testowania A ja powrotu do starań:( strasznie mi się to ciągnie.

Ściskam mocno i pozdrawiam [emoji3059]

reklama
Witam się. Ja już w drodze do pracy nie mogłam spać w nocy ostatnio mam problemy. A potem nie mogę się zwlec z łóżka. Masakra ale do 13 jestem więc jakoś dam rade
Nic mi się nie chce [emoji24]

Dwa tygodnie u nas w przedszkolu była dziewczyna z Turcji i Indonezji i jedliśmy ich jedzenie masakra ohyda nawet dzieci nie jadły.
Od wczoraj mamy hindusa i Azjatke przez dwa tygodnie już się boję.

Do góry