Witam Dziewczyny, można dołączyć?[emoji846] to jest ogólnie mój pierwszy post na BB - znalazłam temat staraczek i tam planowałam ten pierwszy post napisać, ale chyba trafiłam na zły moment[emoji28]czy w związku z tym mogę dołączyć tutaj?[emoji846]
reklama
molka84
Zaangażowana w BB
Oczywiście witamy CięWitam Dziewczyny, można dołączyć?[emoji846] to jest ogólnie mój pierwszy post na BB - znalazłam temat staraczek i tam planowałam ten pierwszy post napisać, ale chyba trafiłam na zły moment[emoji28]czy w związku z tym mogę dołączyć tutaj?[emoji846]
Isasza4444
Fanka BB :)
Pewnie witaj [emoji16]Witam Dziewczyny, można dołączyć?[emoji846] to jest ogólnie mój pierwszy post na BB - znalazłam temat staraczek i tam planowałam ten pierwszy post napisać, ale chyba trafiłam na zły moment[emoji28]czy w związku z tym mogę dołączyć tutaj?[emoji846]
Witaj pewnie [emoji4]Witam Dziewczyny, można dołączyć?[emoji846] to jest ogólnie mój pierwszy post na BB - znalazłam temat staraczek i tam planowałam ten pierwszy post napisać, ale chyba trafiłam na zły moment[emoji28]czy w związku z tym mogę dołączyć tutaj?[emoji846]
Molka no to dobre wieści. Ja idę jutro ale mam stresa
Betii35
Tez to zawsze powtarzam.. faceci są z marsa, inne myślenie niż my. Inne podejście. Ale my jesteśmy silniejsze. Kobiety mają moc. Więc misiaJasia nie poddawaj się. Zobaczysz ze będzie dobrzeMnie przy porodzie położna glaskala po głowie. I powiedziała że to najcichszy poród w dziejach szpitala bo nie wydobylam z siebie rząd ego dźwięku [emoji23] i mówiła że mam bardzo wysoki próg bólu.
poprzednim forum w 2012 roku jak zaszlam z synem laski właśnie brały dupfaston sobie chwalily ale wiadomo każdy organizm inaczej reaguje.
MisiaJasia ci faceci oni są z innej planety
@MartaSx brawo za cichy poród..oby przy tym tez matka natura cie oszczędziła
Betii35
Matko! To tylko ja jakaś Krzykaczka byłam.Witaj w klubie Ja po porodzie zaczęłam wszystkim dziękować na sali to lekarz społeczną powiedzieli że to oni powinni mi podziękować bo tak spokojnego i cichego porodu od dawna nie widzieli [emoji23]
Póki co wciąż nie dowierzam że jestem w ciąży [emoji23] serio [emoji23]Tez to zawsze powtarzam.. faceci są z marsa, inne myślenie niż my. Inne podejście. Ale my jesteśmy silniejsze. Kobiety mają moc. Więc misiaJasia nie poddawaj się. Zobaczysz ze będzie dobrze
@MartaSx brawo za cichy poród..oby przy tym tez matka natura cie oszczędziła
Jutro u gina się okaże ale sceptycznie podchodzę nie chce się rozczarować
O której masz jutro wizytę?Póki co wciąż nie dowierzam że jestem w ciąży [emoji23] serio [emoji23]
Jutro u gina się okaże ale sceptycznie podchodzę nie chce się rozczarować
18.30O której masz jutro wizytę?
reklama
Balbinka30
Ja mam wizytę w środę, to będzie 7 tydz i boję się że lekarz mi powie że wcale nie ma ciąży... wprawdzie nie wiem jak powinno się czuć w ciąży ale ja nie czuje się jakbym w niej była zero wymiotów, nudności...
Podziel się: