reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

reklama
Haha dokładnie. U mnie głód wynikał z tego że wieczorem nie byłam głodna więc nic nie zjadłam i poszłam spać, przed 4 odeszły wody-śmieszne uczucie- i ruszyłem na Świebodzin, urodziłam o 16 ale nie miałam głowy do jedzenia, synus się tylko liczył więc kolacja jakos odpadła, ale od rana już wiedziałam że nie odpuszczę żadnego posiłku, żarcie szpitalne nigdy mi tak nie smakowało :-)
A no cały dzień bez jedzenia to nie ma się co dziwić. Można się karmić miłością i tymi wszystkimi emocjami towarzyszącym powitaniu maleństwa, ale żołądek w końcu zacznie się domagać :D

Ja z woj. Opolskiego dokładnie strzelce Opolskie.
Szkoda ze tak rzadko bywasz w pl. Mogłabyś sobie te recepty pobrać

Co do jedzenia po porodzie to do mnie przychodziła położna szpitalna no pielęgniarka i brała małego na ręce a mi kazała jeść. Nie poszła póki nie zjadłam

Szkoda ze tak rzadko bywasz w pl. Mogłabyś sobie te recepty pobrać

Co do jedzenia po porodzie to do mnie przychodziła położna szpitalna no pielęgniarka i brała małego na ręce a mi kazała jeść. Nie poszła póki nie zjadłam
No szkoda ale jakoś nic mnie nie ciągnie do Pl. Mieszkanie w Pl już zdałam w tamtym roku. Ja w Polsce byłam dopiero raz w tym roku A mieszkam tu już 13 miesięcy. Ale jak będzie trzeba to na własnej skórze wypróbuję dupfaston. Chciałabym aby te okresy się chociaż wyregulowaly.

Jest widoczny pęcherzyk Ale muszę przyjść za dwa tygodnie bo zarodek był mały w stosunku do tygodnia ciąży... za dwa tyg wszystko się okaze
A może zagnieżdżane itp. Było później i stąd różnica. Napewno będzie dobrze.
Mi lekarz zawsze mówił że mogą tam być jakieś rozbieżności między wyluczonym tyg a rozmiarem.

reklama
Młoda a Ty skąd jesteś? W sensie skąd pochodzisz

Ja przechodziłam syn urodził się w 41 tc. Miałam skierowanie na wywołanie porodu w piątek. A w nocy z czwartku na piątek właśnie odeszły mi wody. Wstałam i stoję na środku pokoju i leci że mnie. Budzę m i mówię że mi wody odeszły a on do mnie skąd wiesz [emoji23] to mu pokazuje jak po nogach leci [emoji23][emoji23][emoji23] poszłam się umyć dopakowalam torbę m odpalił kompa wyczytal że mamy 2 godziny jeszcze na spokojnie. Z buta szłam do szpitala bo blisko [emoji23] urodziłam w 6 godzin a syn miał 4 kg i 57cm. Uważam że nie było tak źle.
Duży chłopak i tak ładnie Ci poszło, zazdroszczę :)

Jest widoczny pęcherzyk Ale muszę przyjść za dwa tygodnie bo zarodek był mały w stosunku do tygodnia ciąży... za dwa tyg wszystko się okaze
Będzie dobrze, za 2 tygodnie już będzie widać wszystko jak powinno :)

Do góry