reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Witamy [emoji847] fajnie że postanowiłas dołączyć:)

Opowiedz nam coś o sobie [emoji4]

Co mogę o sobie powiedzieć... Mam 27 lat, jestem na drugim roku studiów i powinnam cieszyć się z tego co mam, ale myśli o 3 dziecku (mam już dwie córki 7 i 4l) nie dają mi spokoju[emoji85]
Jeśli chodzi o nasze starania to ciężko w ogóle się określić. Po porodzie drugiej córki (4,5 roku) okresowo się zabezpieczaliśmy i nie zabezpieczaliśmy (w zależności od sytuacji życiowej, np. po rozpoczęciu studiów przez jakiś czas odpuściliśmy, rozumiecie). Dodatkowo mój mąż ma taką pracę, ze lata po całym świecie i nie jesteśmy w stanie przewidzieć, kiedy będzie w domu, więc wiadomo, że przy staraniach to bardzo słabe :/
Mimo wszystkich przebojów wydaje mi się, ze ok. 4 lata to trochę długo i za którymś razem powinnam zaskoczyć. Dlatego jestem zapisana do ginekologa (do tej pory nie rozmawiałam na temat 3. ciąży z lekarzem) na wizytę na 30.05 i zobaczymy, co powie.
Wiele z Was na pewno zna się na rzeczy, dlatego zdecydowałam się dołączyć, bo z pewnością wiele spraw podpowiecie [emoji846]

reklama
Ze mną jest coś jie tak :( kochamy się bez zabezpieczenia i nagle gdy testy pokazują owu ja panikuje i przy samym końcu każe mu wychodzić :( masakra

Ze mną jest coś jie tak :( kochamy się bez zabezpieczenia i nagle gdy testy pokazują owu ja panikuje i przy samym końcu każe mu wychodzić :( masakra
Nic nie jest z Tobą nie tak to normalne, strach, wątpliwości i wszystko inne jest normalne.
Będziemy tu żeby Cie wysłuchać za każdym razem kiedy kazesz mu "wyjść" i za każdym razem kiedy kazesz mu "zostać".
Ja bardzo chce kolejnego dziecka co nie znaczy że czasami nie paraliżuje mnie strach jak to będzie, czy dam radę, jak się zmieni nasza sytuacja i milion innych

Hej dziewczyny skoro dziś dzień na ujawnianie się to pozwólcie ze i ja to zrobię Czytam was już od 2msc może dłużej i przeżywam każda historie

reklama
Do góry