reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Ja się tam odzywam sporadycznie, bo mam wrażenie że wam przeszkadza moja obecność. Czas się nawet znajduje, między karmieniem, pieluchą a kolejną kolką czy zaparciem potrzebuję trochę odmóżdżenia... Nie mam czasu jeść czy wynieść śmieci, ale są dni że jest ok, a są dni gdzie zamykam się na balkonie albo w toalecie i palę ze dwa papierosy od razu na odstresowanie. I tak jestem sama z dzieckiem, miałam nadzieję że chociaż z wami będę mogła pogadać a nie tylko ze ścianami w chacie

reklama
Ja się będę odzywać. Z synem miałam dużo czasu jak się urodził odzywałem się na forum w 2012 póki się nie zozpadl bo się laski poklocily [emoji23] ciekawe czy mała będzie taka.

A ja Wam się pochwalę moim brzuszkiem, bo w końcu rośniemy [emoji16] [emoji3059] jak tam reszta brzuchatych? Pokażcie się [emoji16]
2019-11-30-18-41-20.jpeg

Hej Dziewczyny!
Mam dziwne pytanie ale kurde zgłupiałam 😅
Czy jeśli dostałam okres w 30 dc to mój cykl trwa 30 dni czy 29?
Wg mnie cykl trwa 30, czyli jak dostałam okres 28 listopada to kolejny będzie po 30 dniach 27 grudnia a apka mój kalendarzyk pokazuje że po 30 dniach to jest 28 grudnia kolejny okres a żeby było 27 grudnia to muszę wpisać cykl trwający 29 dni 🙈😅😅😅
To jak to jest???

A ja Wam się pochwalę moim brzuszkiem, bo w końcu rośniemy [emoji16] [emoji3059] jak tam reszta brzuchatych? Pokażcie się [emoji16]Zobacz załącznik 1051447
Rosniesz ale nadal szczuplutka jesteś zazdro [emoji7] ja mam bebzol jak nie powiem co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam taki 35 tc
Hej Dziewczyny!
Mam dziwne pytanie ale kurde zgłupiałam [emoji28]
Wg mnie cykl trwa 30, czyli jak dostałam okres 28 listopada to kolejny będzie po 30 dniach 27 grudnia a apka mój kalendarzyk pokazuje że po 30 dniach to jest 28 grudnia kolejny okres a żeby było 27 grudnia to muszę wpisać cykl trwający 29 dni [emoji85][emoji28][emoji28][emoji28]
To jak to jest???
To zlalezy od tego czy zawsze masz co 30 dni czy różnie.
IMG_20191128_110440.jpeg

Hej Dziewczyny!
Wg mnie cykl trwa 30, czyli jak dostałam okres 28 listopada to kolejny będzie po 30 dniach 27 grudnia a apka mój kalendarzyk pokazuje że po 30 dniach to jest 28 grudnia kolejny okres a żeby było 27 grudnia to muszę wpisać cykl trwający 29 dni [emoji85][emoji28][emoji28][emoji28]
To jak to jest???

Dzień w którym dostalas okres jest pierwszym dniem nowego cyklu czyli poprzedni trwał 29 dni.. hmm tak mi się wydaje [emoji23]

Hej Dziewczyny!
Mam dziwne pytanie ale kurde zgłupiałam 😅
Wg mnie cykl trwa 30, czyli jak dostałam okres 28 listopada to kolejny będzie po 30 dniach 27 grudnia a apka mój kalendarzyk pokazuje że po 30 dniach to jest 28 grudnia kolejny okres a żeby było 27 grudnia to muszę wpisać cykl trwający 29 dni 🙈😅😅😅
To jak to jest???
No ale 1 dzień okresu to 1 dzień cyklu.
Czyli dostałaś okres to masz 1dc, a nie 30dc.

Hej Dziewczyny!
To jak to jest???
O mamo, zakreciłam się [emoji16] pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień nowego cyklu, czyli u Ciebie nie jest to 30 dzień starego cyklu tylko 1 dzień nowego cyklu, tak więc wychodzi mi na to, że ten cykl miał 29 dni [emoji16] nie zdziwię się jak nie zrozumiesz co napisałam [emoji85][emoji23]
Rosniesz ale nadal szczuplutka jesteś zazdro [emoji7] ja mam bebzol jak nie powiem co [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Ja mam taki 35 tc To zlalezy od tego czy zawsze masz co 30 dni czy różnie. Zobacz załącznik 1051453
Mega zgrabny masz ten brzuszek [emoji7] ciekawe czy jeszcze urośnie [emoji16]

reklama
Do góry