@RoseGold to naprawdę dobrze ze Ci go wcieli, życzę oby teraz ból szybko przechodził. Może uda Ci się złapać jeszcze dr żeby dopytać o starania. Paleta super się prezentuje nawet nie wiedziałam że tak dobrze. Buty super i za te cenę!!! Brawo Ty mistrzu [emoji122] ja kocham rmu choć mój m nie pala sympatią do tego typu butów aczkolwiek ja lubię wygodne buty.
Co do clo możesz poprosić co do anty to bym to przemyślana bo faktycznie może być tak że po zejściu z anty się uda ślę też jest ryzyko że się rozgreguluje i będziesz parę mcy wracać "do normy". U mnie po azalii była rzeź z zatrzymaniem hormonów. Może powinnaś raczej iść w str clo +dupek lub luteina? Żeby cykl był ok a plamienia zatrzymane? To bardziej utrzyma cykl w ryzach. Jeju ale się rozpisałem sorry [emoji16]
Zazdraszczam tatuażu ja od lat się zbieram [emoji16]
Ja jestem totalnie przemeczona te nocki były intensywne ale dziś ostatnia, ameeeen.
Musze przyznać że od zakupienia rowerka jeździłam tylko raz [emoji2369] potem bolała mnie pupa od siodełka bo długo nie jeździłam [emoji23][emoji23]a potem @, może jutro się zbiorę bo fald brzuszny znowu rośnie [emoji2369]
Moj tez ma bekę z moich „futrzastych kaloszy”, ale wygodne są mega. No i liczę na to, ze prędzej czy później w ciążę zajdę, a w ciąży to tylko takie buty dam radę założyć[emoji23]
Ja właśnie pamietam, ze Twoje przeboje zaczęły się od anty i dlatego się boję.
Raz przez krótki czas miałam plastry anty (to było jak miałam 19 lat i używałam ich może 2 miesiące) i czułam się na nich tak okropnie, ze stwierdziłam, ze nigdy więcej. Dlatego masz racje, pogadam z lekarzem o clo i jakichś luteinach czy tym podobnych.
Oczywiście najpierw muszę wyjść ze szpitala, bo będąc tu przez jedynie 3 dni wydałam z nudów już tyle pieniędzy, ze ledwo na chleb mi teraz starczy, nie wspominając o ginekologu[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]