reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jak tam niedziela dziewczyny??
U mnie dzień w pracy zleciał nawet przyjemnie.
Dziś test owu wyszedł negatyw.
Wieczorem ost tab clo i od 16dc dupek znowu.
Za to od godz mam jakieś rewolucję żołądkowe chyba od ostrych sledzikow i się mecze[emoji29]

@Olineekg też mi się 2ydaje że mega wcześnie tymbardziej że ost było ok18dc, testy owu będę robiłam jeszcze z 10 dni lub do wyczerpania zapasów [emoji23]

@MartaSx dziękuję [emoji16]

reklama
Jak tam niedziela dziewczyny??
U mnie dzień w pracy zleciał nawet przyjemnie.
Dziś test owu wyszedł negatyw.
Wieczorem ost tab clo i od 16dc dupek znowu.
Za to od godz mam jakieś rewolucję żołądkowe chyba od ostrych sledzikow i się mecze[emoji29]

@Olineekg też mi się 2ydaje że mega wcześnie tymbardziej że ost było ok18dc, testy owu będę robiłam jeszcze z 10 dni lub do wyczerpania zapasów [emoji23]

@MartaSx dziękuję [emoji16]
U mnie dziś pracowicie, w przeciwieństwie do wczoraj, gdzie miałam sprzątać i nic nie zrobiłam. Dzisiaj już od rana odkurzałam, nawet udalo mi się w końcu coś zmienić i zrobiłam przemeblowanie- wielkie słowo, a przestawiłam aż komodę [emoji23] ale oko cieszy
Poza tym dzidzia po kolacji się uaktywniła i zaczęła kopać [emoji3059] i to tak, że było widać z zewnątrz [emoji7]
Jutro połówkowe! Ciekawe czy jakoś przeżyję do 16, czy stres będzie towarzyszył mi cały dzień [emoji848]

Hej dziewczyny
Ja dziś też od rana działam. Zaprowadzilam Olisia do szkoły po drodze do biedry. I zaraz sprzątam bo wczoraj na uczelni byłam nie chciało mi się już nic robić.

Paola 3mam kciuki będzie dobrze. Ja mam wizytę w środę

Amelka jest bardzo ruchliwa, boli mnie wszystko tak się rozciąga a wczoraj dawała mi po żołądku myślałam że się porycze no i głowa po pęcherzu i kości [emoji848]

Kończę sweterek z kapturkiem jeszcze trochę i koniec
IMG_20191202_092011.jpeg

Ja od rana zakumplowałam się z kibelkiem... Masakra. Mam nadzieję, że to zatrucie, a nie wirus, no i że szybko zaraz przejdzie, bo po południu wizyta [emoji50]

To dziś czy jutro masz wizytę?
Może to z nerwów masz rewolucję żołądka? Dzięki [emoji7]
Dzisiaj, dzisiaj [emoji6] tak myslalam, że z nerwów, ale już odkryłam, że na pewno nie, bo jestem głodna, a gdybym się stresowała to bym nie przełknęła nic przez cały dzień [emoji849] więc teraz liczę na to, że to zatrucie, a nie wirus... Chociaż nawet nie miałam czym się zatruć [emoji53]

Dzisiaj, dzisiaj [emoji6] tak myslalam, że z nerwów, ale już odkryłam, że na pewno nie, bo jestem głodna, a gdybym się stresowała to bym nie przełknęła nic przez cały dzień [emoji849] więc teraz liczę na to, że to zatrucie, a nie wirus... Chociaż nawet nie miałam czym się zatruć [emoji53]
A ok bo pisałaś że jutro masz polowkowe.
Oby Ci szybko przeszło może zjedz coś lekkiego.

reklama
Do góry