reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

Jak tam niedziela dziewczyny??
U mnie dzień w pracy zleciał nawet przyjemnie.
Dziś test owu wyszedł negatyw.
Wieczorem ost tab clo i od 16dc dupek znowu.
Za to od godz mam jakieś rewolucję żołądkowe chyba od ostrych sledzikow i się mecze[emoji29]

@Olineekg też mi się 2ydaje że mega wcześnie tymbardziej że ost było ok18dc, testy owu będę robiłam jeszcze z 10 dni lub do wyczerpania zapasów [emoji23]

@MartaSx dziękuję [emoji16]

reklama
Jak tam niedziela dziewczyny??
U mnie dzień w pracy zleciał nawet przyjemnie.
Dziś test owu wyszedł negatyw.
Wieczorem ost tab clo i od 16dc dupek znowu.
Za to od godz mam jakieś rewolucję żołądkowe chyba od ostrych sledzikow i się mecze[emoji29]

@Olineekg też mi się 2ydaje że mega wcześnie tymbardziej że ost było ok18dc, testy owu będę robiłam jeszcze z 10 dni lub do wyczerpania zapasów [emoji23]

@MartaSx dziękuję [emoji16]
U mnie dziś pracowicie, w przeciwieństwie do wczoraj, gdzie miałam sprzątać i nic nie zrobiłam. Dzisiaj już od rana odkurzałam, nawet udalo mi się w końcu coś zmienić i zrobiłam przemeblowanie- wielkie słowo, a przestawiłam aż komodę [emoji23] ale oko cieszy
Poza tym dzidzia po kolacji się uaktywniła i zaczęła kopać [emoji3059] i to tak, że było widać z zewnątrz [emoji7]
Jutro połówkowe! Ciekawe czy jakoś przeżyję do 16, czy stres będzie towarzyszył mi cały dzień [emoji848]

Hej dziewczyny
Ja dziś też od rana działam. Zaprowadzilam Olisia do szkoły po drodze do biedry. I zaraz sprzątam bo wczoraj na uczelni byłam nie chciało mi się już nic robić.

Paola 3mam kciuki będzie dobrze. Ja mam wizytę w środę

Amelka jest bardzo ruchliwa, boli mnie wszystko tak się rozciąga a wczoraj dawała mi po żołądku myślałam że się porycze no i głowa po pęcherzu i kości [emoji848]

Kończę sweterek z kapturkiem jeszcze trochę i koniec
IMG_20191202_092011.jpeg

Ja od rana zakumplowałam się z kibelkiem... Masakra. Mam nadzieję, że to zatrucie, a nie wirus, no i że szybko zaraz przejdzie, bo po południu wizyta [emoji50]

To dziś czy jutro masz wizytę?
Może to z nerwów masz rewolucję żołądka? Dzięki [emoji7]
Dzisiaj, dzisiaj [emoji6] tak myslalam, że z nerwów, ale już odkryłam, że na pewno nie, bo jestem głodna, a gdybym się stresowała to bym nie przełknęła nic przez cały dzień [emoji849] więc teraz liczę na to, że to zatrucie, a nie wirus... Chociaż nawet nie miałam czym się zatruć [emoji53]

Dzisiaj, dzisiaj [emoji6] tak myslalam, że z nerwów, ale już odkryłam, że na pewno nie, bo jestem głodna, a gdybym się stresowała to bym nie przełknęła nic przez cały dzień [emoji849] więc teraz liczę na to, że to zatrucie, a nie wirus... Chociaż nawet nie miałam czym się zatruć [emoji53]
A ok bo pisałaś że jutro masz polowkowe.
Oby Ci szybko przeszło może zjedz coś lekkiego.

reklama
Do góry