reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o wszystkim i niczym

@MartaSx dzięki odrazu poczułam się lepiej ze te 16 km to może coś, w każdym razie zawsze krok w dobra stronę [emoji16]

Dziewczyny jakie wy szczupłe w tych ciazach ja to byłam jak gloria z Madagaskaru [emoji23]

Dziewczyny zaczęłam testy owu i yyyy on mi podchodzi pod pozytyw??
IMG_20191130_191850.jpeg

reklama
O jejku, ja nadal nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży [emoji33] ja już raczej swojego nie ukryje [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1051460
Ty już wygladasz jak w ciąży [emoji7] zazdrooo!
@MartaSx dzięki odrazu poczułam się lepiej ze te 16 km to może coś, w każdym razie zawsze krok w dobra stronę [emoji16]

Dziewczyny jakie wy szczupłe w tych ciazach ja to byłam jak gloria z Madagaskaru [emoji23]

Dziewczyny zaczęłam testy owu i yyyy on mi podchodzi pod pozytyw?? Zobacz załącznik 1051461
16 km to dużo! Ja bym nie przejechała tyle [emoji16] a test chyba pozytyw [emoji106] do dzieła! [emoji110]

Dziewczyny zaczęłam testy owu i yyyy on mi podchodzi pod pozytyw?? Zobacz załącznik 1051461
No pewnie to jest mega wyczyn. Także głowa do góry. Mi to wygląda na pozytywny są takie same dwie kreski.
O jejku, ja nadal nie powiedziałabym, że jesteś w ciąży [emoji33] ja już raczej swojego nie ukryje [emoji23][emoji23]
Zobacz załącznik 1051460
Ja swojego też nie ha ha ha
O mamo, zakreciłam się [emoji16] pierwszy dzień krwawienia to pierwszy dzień nowego cyklu, czyli u Ciebie nie jest to 30 dzień starego cyklu tylko 1 dzień nowego cyklu, tak więc wychodzi mi na to, że ten cykl miał 29 dni [emoji16] nie zdziwię się jak nie zrozumiesz co napisałam [emoji85][emoji23]Mega zgrabny masz ten brzuszek [emoji7] ciekawe czy jeszcze urośnie [emoji16]
Urośnie na pewno z synem w 41tc miałam jeszcze raz taki [emoji23] i tego się boję mam nadzieję że mała będzie mniejsza bo Oli był duży.

Uuu ja również powiedziałabym, że pozytywny! Który dzień cyklu? :)

Dzięki dziewczyny, napewo spróbuję mojego zmobilizowac.
No właśnie wcześnie bo 8dc, ale 1 cykl nie było wgl pozytyw, 2 cykl wyszły dop przy 17,18 dc, więc może to dobry znak?

reklama
Do góry