C
claudia4you
Gość
No mój będzie miła do grudnia może do stycznia, później 2 czasem niecałe 3 w domu.
No fatalna sprawa, cizko sie zyje potem, ale kassy troche odlozylismy ju na zime
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mój będzie miła do grudnia może do stycznia, później 2 czasem niecałe 3 w domu.
:-) Twój jest w moim wieku hehe, a mój ma 28. Każdy ma na jakiś swój sposób poczucie humoru, wydaję Ci się że Ciebie mało lubi osób, inaczej po prostu podchodzą bo Ty mężatka24 lata a twoj? A takie uzaleznienie to nie szkodzi nikomu. Tylko ze moj facet ma specyficzne poczucie humoru, nie kazdemu to moze spasowac. Ale jego wsyscy lubiaTo mnie mniej osob lubi, ale ja nie potrzebuje przyjaciol
Na stażu jak byłam to miałam 480 grosze jakich mało, ale widzę że podnieśli teraz
NO najgorsze to jak się siedzi, u nas w Pl, mają kopalnie otwierać ale nie wiem co i jak bo nie jestem w Pl. Musze się dowiedzieć czy przyjmują już do pracy czy nieNo fatalna sprawa, cizko sie zyje potem, ale kassy troche odlozylismy ju na zime
:-) Twój jest w moim wieku hehe, a mój ma 28. Każdy ma na jakiś swój sposób poczucie humoru, wydaję Ci się że Ciebie mało lubi osób, inaczej po prostu podchodzą bo Ty mężatka![]()
To tak jak ze mną wykorzystują tylkoNo , bo to dopiero malo kasy, a robisz tyle co inni albo wiecej, ja robilam wszystko co najgorsze, wszedzie mnie wysylali, a nie zawsze wiedzialm co gdzie mam dac i tyle razy opieprz dostalam, ze szkoda gadac.
Powiem Ci że ja to miałam 1 albo 2 koleżanki, nigdy jakoś nie przywiązywałam uwagi,Nie, ja zwsze od malego bylam inna niz wszyscy i malo przyjaciol mialam, albo wcale. Teraz mnie to nie boli juz
NO najgorsze to jak się siedzi, u nas w Pl, mają kopalnie otwierać ale nie wiem co i jak bo nie jestem w Pl. Musze się dowiedzieć czy przyjmują już do pracy czy nie