reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rozmowy o pierdołach, życiu, dziecku

reklama
24 lata a twoj? A takie uzaleznienie to nie szkodzi nikomu. Tylko ze moj facet ma specyficzne poczucie humoru, nie kazdemu to moze spasowac. Ale jego wsyscy lubia:tak:To mnie mniej osob lubi, ale ja nie potrzebuje przyjaciol
:-) Twój jest w moim wieku hehe, a mój ma 28. Każdy ma na jakiś swój sposób poczucie humoru, wydaję Ci się że Ciebie mało lubi osób, inaczej po prostu podchodzą bo Ty mężatka:tak:

Na stażu jak byłam to miałam 480 grosze jakich mało, ale widzę że podnieśli teraz

No , bo to dopiero malo kasy, a robisz tyle co inni albo wiecej, ja robilam wszystko co najgorsze, wszedzie mnie wysylali, a nie zawsze wiedzialm co gdzie mam dac i tyle razy opieprz dostalam, ze szkoda gadac.

:-) Twój jest w moim wieku hehe, a mój ma 28. Każdy ma na jakiś swój sposób poczucie humoru, wydaję Ci się że Ciebie mało lubi osób, inaczej po prostu podchodzą bo Ty mężatka:tak:

Nie, ja zwsze od malego bylam inna niz wszyscy i malo przyjaciol mialam, albo wcale. Teraz mnie to nie boli juz

reklama
Do góry