mata-kow
mama do kwadratu :)
Tez nastawiam sie na karmienie piersią. Jak kobitka chce karmić butlą - jej wybór, tak jak jej maluch, jej cycki i jej przespane noce ;-) najgorsze co może byc, to zmuszanie sie do czegokolwiek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Do tego nie mogła się pogodzić z wizją piersi jako "karmnika" a nie obiektu seksualnego ).
haha dobre to moze moj tez chce trzymac, bo jak chialam kupic poduszke do karmienia to mu sie kolor nie podobal , ja mowie przeciez ja bede karmic a on no ale na opakowaniu jest tez facet z ta poduszka to ja tez bede jak zechcesz dac mleka do butlio...to mój będzie mi trzymał cyca
hahahahah. nie wpadłam na to.. ja będę sobie siedziała, leniuchowała, a tata przystawi do cyca, przytrzyma... aaa to dobre
o...to mój będzie mi trzymał cyca
hahahahah. nie wpadłam na to.. ja będę sobie siedziała, leniuchowała, a tata przystawi do cyca, przytrzyma... aaa to dobre