reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rozmowy o karmieniu piersią / butelką

nefi- ​a jak ma mu się nie podobac jak będzie trzymał cyca swojej Pani...w dodatku ten cyc taki pełny:p... ja nie będę zaskoczona jak zacznie mi pic z drugiego;p

reklama
a z nas to taka "obrzydliwa" para, która wszystko robi przy sobie i cycowe mleko nikogo nie przeraża:p... z tą kawą... to nawet sam by sobie dolał jakby wpadł na taki pomysł durny:p - a to prawdopodobna opcja.

Niech się Twój cieszy, ze ma chodzące mleko "na zawołanie" hahaha;p

Manta my tez wszystko razem jak dwie małpy na gałęzi. On jak zawsze musi sobie pomarudzić :-D:-D:-D, ponieważ ja podobno taka straszna baba jestem. :-D:-D:-D Ostatni hit, że go objadam. Fakt ja z ta piłka ważę rekorodowo totalnie, a on taki szczuplaczek. Tylko mój mąż to jada tyle, że ludzie nie wierzą, jak idziemy gdzies do restauracji to zawsze pytaja dwa razy czy to wszystko dla niego, a potem nachetniej robiliby zdjecia, ale qde ja tyje. Cosik tutaj leciutka niesprawiedliwość panuje.

hehe chyba by to smiesznie wyglądało jakby trzymał cycka :D mój by nie wysiedział chyba owsiki ma w tyłku wszędzie go pełno czasami jak chce żeby mnie pogłaskał po głowie to ruszy ręką ze 3 razy i już musi isc cos zrobc hehehe . gadałam z mamusią dzisiaj przy obiadku i jej delikatnie opowiedziałam jak ja to widze i zrozumiałam cieżko jej było ale zrozumiała mnie :) Mój to tez jakos nie był zachwycony moim pomysłem ale mu powiedziałam że to moje cycki i ja zdecyduje jak to będzie. Po za tym tak milo będzie popatrzec jak tatus karmi :) podałam mu pare powodów i zrozumiał :p

Cycowe mleko jest niami ;-) moja bratowa jak karmila Mala miała mało mleka wiec jak Mala spała to ta ściągala żeby Laktacja była większa . Któregoś razu wstawila swoje mleczko w szklance ( jakoś koło połowy było) do lodówki. Brat wstał rano do pracy , " na spiocha" nastawil czajnik, zalal kawę , otworzył lodówkę , wziął szklane z mlekiem i zalal ;) hahaha cycowym mlekiem ( myślał ze zonka Piła i nie skończyła ) wypil ławkę pojechał do pracy . Za jakaś godzinę dzwoni bratowa GDZIE JEST MLEKO KAJI ???? Brat stwierdził ze zemdlilo go odrazu jak zwizualizowal sobie żonke sciagajaca mleczko ;-)
Do dziś cała rodzina ma polewke ze sie nie zorientował ze kawa inaczej smakuje ;-)

hej dziewczyny niewiem czy to tu czy nie tu pisac, własnie przed chwilą zauważyłam kropelki przeźroczystego płynu z sutków czy to może byc siara ?

reklama
Do góry