reklama
MantaZG
Fanka BB :)
a z nas to taka "obrzydliwa" para, która wszystko robi przy sobie i cycowe mleko nikogo nie przeraża... z tą kawą... to nawet sam by sobie dolał jakby wpadł na taki pomysł durny - a to prawdopodobna opcja.
Niech się Twój cieszy, ze ma chodzące mleko "na zawołanie" hahaha;p
Niech się Twój cieszy, ze ma chodzące mleko "na zawołanie" hahaha;p
Manta my tez wszystko razem jak dwie małpy na gałęzi. On jak zawsze musi sobie pomarudzić , ponieważ ja podobno taka straszna baba jestem. Ostatni hit, że go objadam. Fakt ja z ta piłka ważę rekorodowo totalnie, a on taki szczuplaczek. Tylko mój mąż to jada tyle, że ludzie nie wierzą, jak idziemy gdzies do restauracji to zawsze pytaja dwa razy czy to wszystko dla niego, a potem nachetniej robiliby zdjecia, ale qde ja tyje. Cosik tutaj leciutka niesprawiedliwość panuje.
kadza
hehe chyba by to smiesznie wyglądało jakby trzymał cycka mój by nie wysiedział chyba owsiki ma w tyłku wszędzie go pełno czasami jak chce żeby mnie pogłaskał po głowie to ruszy ręką ze 3 razy i już musi isc cos zrobc hehehe . gadałam z mamusią dzisiaj przy obiadku i jej delikatnie opowiedziałam jak ja to widze i zrozumiałam cieżko jej było ale zrozumiała mnie Mój to tez jakos nie był zachwycony moim pomysłem ale mu powiedziałam że to moje cycki i ja zdecyduje jak to będzie. Po za tym tak milo będzie popatrzec jak tatus karmi podałam mu pare powodów i zrozumiał
Kemisiak
Cycowe mleko jest niami ;-) moja bratowa jak karmila Mala miała mało mleka wiec jak Mala spała to ta ściągala żeby Laktacja była większa . Któregoś razu wstawila swoje mleczko w szklance ( jakoś koło połowy było) do lodówki. Brat wstał rano do pracy , " na spiocha" nastawil czajnik, zalal kawę , otworzył lodówkę , wziął szklane z mlekiem i zalal hahaha cycowym mlekiem ( myślał ze zonka Piła i nie skończyła ) wypil ławkę pojechał do pracy . Za jakaś godzinę dzwoni bratowa GDZIE JEST MLEKO KAJI ???? Brat stwierdził ze zemdlilo go odrazu jak zwizualizowal sobie żonke sciagajaca mleczko ;-)
Do dziś cała rodzina ma polewke ze sie nie zorientował ze kawa inaczej smakuje ;-)
Do dziś cała rodzina ma polewke ze sie nie zorientował ze kawa inaczej smakuje ;-)
Ewstra
no ale sie usmialam,chyba byl bardzo spiacy
kadza
hej dziewczyny niewiem czy to tu czy nie tu pisac, własnie przed chwilą zauważyłam kropelki przeźroczystego płynu z sutków czy to może byc siara ?
reklama