reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy o karmieniu piersią / butelką

nefi- ​a jak ma mu się nie podobac jak będzie trzymał cyca swojej Pani...w dodatku ten cyc taki pełny:p... ja nie będę zaskoczona jak zacznie mi pic z drugiego;p

reklama
a z nas to taka "obrzydliwa" para, która wszystko robi przy sobie i cycowe mleko nikogo nie przeraża:p... z tą kawą... to nawet sam by sobie dolał jakby wpadł na taki pomysł durny:p - a to prawdopodobna opcja.

Niech się Twój cieszy, ze ma chodzące mleko "na zawołanie" hahaha;p

Manta my tez wszystko razem jak dwie małpy na gałęzi. On jak zawsze musi sobie pomarudzić :-D:-D:-D, ponieważ ja podobno taka straszna baba jestem. :-D:-D:-D Ostatni hit, że go objadam. Fakt ja z ta piłka ważę rekorodowo totalnie, a on taki szczuplaczek. Tylko mój mąż to jada tyle, że ludzie nie wierzą, jak idziemy gdzies do restauracji to zawsze pytaja dwa razy czy to wszystko dla niego, a potem nachetniej robiliby zdjecia, ale qde ja tyje. Cosik tutaj leciutka niesprawiedliwość panuje.

hehe chyba by to smiesznie wyglądało jakby trzymał cycka :D mój by nie wysiedział chyba owsiki ma w tyłku wszędzie go pełno czasami jak chce żeby mnie pogłaskał po głowie to ruszy ręką ze 3 razy i już musi isc cos zrobc hehehe . gadałam z mamusią dzisiaj przy obiadku i jej delikatnie opowiedziałam jak ja to widze i zrozumiałam cieżko jej było ale zrozumiała mnie :) Mój to tez jakos nie był zachwycony moim pomysłem ale mu powiedziałam że to moje cycki i ja zdecyduje jak to będzie. Po za tym tak milo będzie popatrzec jak tatus karmi :) podałam mu pare powodów i zrozumiał :p

Cycowe mleko jest niami ;-) moja bratowa jak karmila Mala miała mało mleka wiec jak Mala spała to ta ściągala żeby Laktacja była większa . Któregoś razu wstawila swoje mleczko w szklance ( jakoś koło połowy było) do lodówki. Brat wstał rano do pracy , " na spiocha" nastawil czajnik, zalal kawę , otworzył lodówkę , wziął szklane z mlekiem i zalal ;) hahaha cycowym mlekiem ( myślał ze zonka Piła i nie skończyła ) wypil ławkę pojechał do pracy . Za jakaś godzinę dzwoni bratowa GDZIE JEST MLEKO KAJI ???? Brat stwierdził ze zemdlilo go odrazu jak zwizualizowal sobie żonke sciagajaca mleczko ;-)
Do dziś cała rodzina ma polewke ze sie nie zorientował ze kawa inaczej smakuje ;-)

hej dziewczyny niewiem czy to tu czy nie tu pisac, własnie przed chwilą zauważyłam kropelki przeźroczystego płynu z sutków czy to może byc siara ?

reklama
Do góry