reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

hej Badaicka witaj na sierpniowkach :) i witamy rowniez Twoja corcie Paulinke. Ja jestem mama Pata i mam na imie Dorota :-).

Dziewczyny jak was tak czytam to normalnie ze smiechu mozna sie momentami posikac. gaduly te dziewczyny ze hej... chlopaki jakos w tyle widze. Pat mowi dosc wyraznie ale zazwyczaj w 3 osobie... typu "wyspales sie" zamiast wyspalem... ale ze zrozumeiniem zadnych problemow nie mam.

reklama
Dominique, ja tez tak lubie... :-D:-D:-D Pszczola jest bezkonkurencyjna!

Witaj Badaicka! :-)

Ostatnio spiewalam z Piotrusim piosenke ze Strazaka Sama. Na zakonczenie Piotrus dodal: "Stlaziak Sam. W welsji polskiej Jezi Klamalcik." ;-)

I Weronika zaczyna mowic! Krzyczy: "Mama, ne, ne, ne!", jak jej podaje lekarstwo. Ale "mama", to chyba oznacza "ratunku!", bo wola tak jak sie gdzies zaklinuje albo przewroci. ;-)

Hahaha, Ollesiu, Piotrus jest kapitalny, hahaha :-D:-D:-D Ale ze Weronika juz mowiac zaczyna, nie no, jak to leci!:szok::tak::-)

A moja Paula ma teraz okres na mówienie-"NOLMALNIE SIOK"(czyt.normalnie szok)
i tak wczoraj zadzwonił do mnie mój tato,że wpadnie do nas,na co moja artycha:
-"i źnowu cioś mi przyniesie:-D!
ja mówię:
-pewnie tak
a arytcha na to:
-a ty musisz zia to dać mu kawke?,nolmalnie siok:-)!"

Wieczorem posadziłam ją na nocniku.Młoda posiedziała,poczym wstała przyszła do mnie do kuchni i mówi:
Mamo musis mnie umić,bo smieldzą mi stopy,nolmalnie siok!!!:-D:szok:

He,he,a w sobotę byłam u swojej mamy, Paula w pewnym momencie zabawy podchodzi do mojego ojczyma i mówi-dziadkuuuuu,poukładaj zie mna puźle:tak:
dziadek mówi ok i bierze sie do zabawy
a Paula do niego-gdzie maś okulary,maś śtale oćy:-Dnolmalnie siok

Ostatnia edycja:
badaicka dobre normalnie sie usmialam, zdolniacha z tej Twojej malej :-D, wesolo masz z taka gadula.

reklama
witajcie Badaicka i Artycha Paula :-D

zastanawiam się czasami, czy to dobrze mieć pyskate dziecko... może Mada powinna się uważać za szczęściarę :confused:

my mamy to szczęście, że mamy psa mało szczekliwego. ale Czika ma swoje "odpały" jak dzwoni domofon lub ktoś do drzwi. wtedy czuje się w obowiązku powiadomić nas, że ktoś do nas idzie (jakbyśmy nie słyszeli). ostatnio nie wystarczy, że się mówi "cicho", nadal się nadziera (może to starość?). no i Sz wkurzony ostatnio, że nie zamyka jadaczki "warknął" do niej: "zamknij koparę".

no i skutek tego taki, że po chwili usłyszeliśmy Piotrka jak krzyczy: "Czika cicho, cicho bądź Czika. Czika, zamknij kopaję" ;-)

a Księżniczka Alutka bosssska :-D

Do góry