reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

reklama
no nie tekstow Pszczoly to nikt nie pobije, jest niesamowita :-D:-D:-D:-D

Sorry dziewczyny, musialo byc pozno i chyba ze zmeczenia zapomnialam przetlumaczyc ..;w wolnym przekladzie gadajaca sama do siebie zuzu na kibelku to bedzie ...;wylaz kupko, szybko szybko....naprawde sie jej spieszylo

"Moja dloga" Dominique, masz cudowne, rewelacyjne, przebojowe dziecko :tak::-D:tak::-D Tekstami to niejednego starucha moze powalic ;-):-D;-)

Siluniu, ale niecierpliwa ta Zuzu, haha, nawet kupke poganiac musi ;-):-D:-p:-D

cieszę się, że bystra jest:-p
Ma po kim :tak::-) Brawo Alutko, bystrzaku jeden :tak::-)

Ostatnio myslalam, ze padniemy z moja mama. Cos tam sie pytalam Sary jak sie kto nazywa, no i pokazuje na moja mame.
Ja: Sarusiu, a to kto jest?
Sara: Yyyyyyyy (myśli przeciagajac tak to swoje yyyyyy:-p). Dziadek Polo :-p
Moja mama: Ja jestem dziadkiem Polo?? Dlaczego??:szok:
Sara: Bo maś wąsy :baffled::-p:-D

Hahaha, widziala ostatnio jak moja mama usuwala sobie kilka wloskow z nad ust i zapamietala to :-p:-D

Sarka ale żeś babci dowaliła:-D:-D:-D
Bedyta- brawo dla małej bystrzachy:-)

u nas nadal cisza co doprowadza mnie do istnej furii...zastanawiam sie do jakiego specjalisty sie wybrać:baffled: za to jezyk migowy opanowany do perfekcji:dry:

mada ee ja mowie ze i Ami sie rozgada!! ale mowi poszczegolne wyrazy czy cos??

ja przyznam sie ze jak zagladam tutaj na watek to nawet nie pamietam roznych sytuacji i rozmow niekontrolowanych :D z mala kazdy rozmawia jak z kilkuletnim dzieckiem hihi

no i ciesze sie kurde mowie wam ze mowi teraz tak ladnie i plynnie po polsku tez! bede starala sie ze wszytskich sil by tak samo bylo w usa :D

Moja mama: Ja jestem dziadkiem Polo?? Dlaczego??:szok:
Sara: Bo maś wąsy :baffled::-p:-D
oplułam monitor:-):-):-)
mada zobaczysz jak Cię Ami zaskoczy, przypomnij sobie pieluchy:-p
Alka gada non stop, ciekawe po kim:-p teksty w rodzaju "tak właśnie myślę", "uratuj mnie mamusiu, bo jestem za ciężka" na porządku dziennym:-p albo na koniec rozmowy potrafi komuś powiedzieć "no to wszystkiego najlepszego"

Sarka bosko:-):-):-) co na to babcia:-D:-D:-D

Alka rowna babeczka z niej, zawsze mozna na nia liczyc:-D:-D:-D

Mada ty sie nie stresuj, a jakie dokladnie ami mowi wyrazy bo napewno cos tam podgaduje

reklama
Alka rowna babeczka z niej, zawsze mozna na nia liczyc:-D:-D:-D
a co!!:-p
historyjka zmyślona w aucie w czasie powrotu z nart (wszystkie testy: Aluta)
- siedzicie wygodnie?
- no to zaczynamy: d
awno, dawno temu żyła sobie księśniczka i była baldzo nieścięśliwa bo jom umalła matka... ale wcale jom ta matka nie umalła i żiła długo i ścięśliwie... i konieć....chciecie jeście??
sikaliśmy ze smiechu, bo przejęła ton głosu od babeczki co w teletubisiach opowiada bajki
jeszcze jeden tekst z podróży, Alka siedziała za mną i kopała śniegowcami po oparciu fotela, powtórzyłam chyba z 10 razy Ala, (Alunia, Aluta) nie kop w mój fotel, a ta odpowiedziała po tym 10 razie: dobla!! i przestała kopać;-)

Do góry