reklama
no nie tekstow Pszczoly to nikt nie pobije, jest niesamowita
Sorry dziewczyny, musialo byc pozno i chyba ze zmeczenia zapomnialam przetlumaczyc ..;w wolnym przekladzie gadajaca sama do siebie zuzu na kibelku to bedzie ...;wylaz kupko, szybko szybko....naprawde sie jej spieszylo
Sorry dziewczyny, musialo byc pozno i chyba ze zmeczenia zapomnialam przetlumaczyc ..;w wolnym przekladzie gadajaca sama do siebie zuzu na kibelku to bedzie ...;wylaz kupko, szybko szybko....naprawde sie jej spieszylo
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
"Moja dloga" Dominique, masz cudowne, rewelacyjne, przebojowe dziecko Tekstami to niejednego starucha moze powalic ;-);-)
Siluniu, ale niecierpliwa ta Zuzu, haha, nawet kupke poganiac musi ;-)
Siluniu, ale niecierpliwa ta Zuzu, haha, nawet kupke poganiac musi ;-)
i wszystko jasne:-):-):-)wylaz kupko, szybko szybko....
Alka posuwa teksty w rodzaju Pszczoły (ale nie aż tak rozbudowane;-)), nie wiem skąd ona niektóre słowa bierze, ale cieszę się, że bystra jest
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Ma po kim :-) Brawo Alutko, bystrzaku jeden :-)cieszę się, że bystra jest
Ostatnio myslalam, ze padniemy z moja mama. Cos tam sie pytalam Sary jak sie kto nazywa, no i pokazuje na moja mame.
Ja: Sarusiu, a to kto jest?
Sara: Yyyyyyyy (myśli przeciagajac tak to swoje yyyyyy). Dziadek Polo
Moja mama: Ja jestem dziadkiem Polo?? Dlaczego??
Sara: Bo maś wąsy
Hahaha, widziala ostatnio jak moja mama usuwala sobie kilka wloskow z nad ust i zapamietala to
Sarka ale żeś babci dowaliła
Bedyta- brawo dla małej bystrzachy:-)
u nas nadal cisza co doprowadza mnie do istnej furii...zastanawiam sie do jakiego specjalisty sie wybrać za to jezyk migowy opanowany do perfekcji
Bedyta- brawo dla małej bystrzachy:-)
u nas nadal cisza co doprowadza mnie do istnej furii...zastanawiam sie do jakiego specjalisty sie wybrać za to jezyk migowy opanowany do perfekcji
Domiska
Sierpniowa Mama'06
mada ee ja mowie ze i Ami sie rozgada!! ale mowi poszczegolne wyrazy czy cos??
ja przyznam sie ze jak zagladam tutaj na watek to nawet nie pamietam roznych sytuacji i rozmow niekontrolowanych z mala kazdy rozmawia jak z kilkuletnim dzieckiem hihi
no i ciesze sie kurde mowie wam ze mowi teraz tak ladnie i plynnie po polsku tez! bede starala sie ze wszytskich sil by tak samo bylo w usa
ja przyznam sie ze jak zagladam tutaj na watek to nawet nie pamietam roznych sytuacji i rozmow niekontrolowanych z mala kazdy rozmawia jak z kilkuletnim dzieckiem hihi
no i ciesze sie kurde mowie wam ze mowi teraz tak ladnie i plynnie po polsku tez! bede starala sie ze wszytskich sil by tak samo bylo w usa
oplułam monitor:-):-):-)Moja mama: Ja jestem dziadkiem Polo?? Dlaczego??
Sara: Bo maś wąsy
mada zobaczysz jak Cię Ami zaskoczy, przypomnij sobie pieluchy
Alka gada non stop, ciekawe po kim teksty w rodzaju "tak właśnie myślę", "uratuj mnie mamusiu, bo jestem za ciężka" na porządku dziennym albo na koniec rozmowy potrafi komuś powiedzieć "no to wszystkiego najlepszego"
reklama
a co!!Alka rowna babeczka z niej, zawsze mozna na nia liczyc
historyjka zmyślona w aucie w czasie powrotu z nart (wszystkie testy: Aluta)
- siedzicie wygodnie?
- no to zaczynamy: dawno, dawno temu żyła sobie księśniczka i była baldzo nieścięśliwa bo jom umalła matka... ale wcale jom ta matka nie umalła i żiła długo i ścięśliwie... i konieć....chciecie jeście??
sikaliśmy ze smiechu, bo przejęła ton głosu od babeczki co w teletubisiach opowiada bajki
jeszcze jeden tekst z podróży, Alka siedziała za mną i kopała śniegowcami po oparciu fotela, powtórzyłam chyba z 10 razy Ala, (Alunia, Aluta) nie kop w mój fotel, a ta odpowiedziała po tym 10 razie: dobla!! i przestała kopać;-)
Podziel się: