reklama
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Smialysmy sie z moja mama tak, ze myslalysmy ze sie z tego smiechu obie zsikamy w majtochyco na to babcia
Bedytko, nie no, Alutka jest boska Bajka pierwsza klasa, hahahah. Przynajmniej w drodze powrotnej sie nie nudziliscie ;-);-)
Mada, rzeczywiscie slownik Ami ciut ubogi, ale mysle, ze do 3.urodzin sie rozkreci jak nic A co Wasz pediatra na to? A jak np. powiesz Ami, zeby powtorzyla jakies slowo to potrafi je powtorzyc?
Zuzu, Sara, Alunia jesteście niesamowite dziewczyny
No to i ja coś opowiem
Ostatnio Ala ciągle przegania kota z naszego pokoju, bo on bawi się bombkami (na dole u teściowej prawie wszystkie wytłukł). No i któregoś wieczora kot wpada do pokoju, po jakimś czasie wchodzi babcia
A Ala gdy tylko go zobaczyła podleciała do niego, wzięła za chabety i wyprowadziła za drzwi, a że babcia w tym czasie stała przy drzwiach to niewiele myśląc rzuciła tekst w jej stronę: i ty teś juś stąd i wypchnęła ją na korytarz trzaskając przy tym drzwiami...
Tak moje dziecko szanuje babcie
No to i ja coś opowiem
Ostatnio Ala ciągle przegania kota z naszego pokoju, bo on bawi się bombkami (na dole u teściowej prawie wszystkie wytłukł). No i któregoś wieczora kot wpada do pokoju, po jakimś czasie wchodzi babcia
A Ala gdy tylko go zobaczyła podleciała do niego, wzięła za chabety i wyprowadziła za drzwi, a że babcia w tym czasie stała przy drzwiach to niewiele myśląc rzuciła tekst w jej stronę: i ty teś juś stąd i wypchnęła ją na korytarz trzaskając przy tym drzwiami...
Tak moje dziecko szanuje babcie
i porządek Alicja zrobiła:-):-):-)i ty teś juś stąd
Domiska
Sierpniowa Mama'06
aaahahahha ale aparatka z Alicji hahahha ojaa naprawde sie z takich dzieci mozna usmiac!
karoo-kp
Mama Jagodzianki
a co!!
historyjka zmyślona w aucie w czasie powrotu z nart (wszystkie testy: Aluta)
- siedzicie wygodnie?
- no to zaczynamy: dawno, dawno temu żyła sobie księśniczka i była baldzo nieścięśliwa bo jom umalła matka... ale wcale jom ta matka nie umalła i żiła długo i ścięśliwie... i konieć....chciecie jeście??
sikaliśmy ze smiechu, bo przejęła ton głosu od babeczki co w teletubisiach opowiada bajki
jeszcze jeden tekst z podróży, Alka siedziała za mną i kopała śniegowcami po oparciu fotela, powtórzyłam chyba z 10 razy Ala, (Alunia, Aluta) nie kop w mój fotel, a ta odpowiedziała po tym 10 razie: dobla!! i przestała kopać;-)
Wlasnie zaplulam ekran monitora w pracy Bajka jest the best!!! Jak ja bym chciala, zeby moje dziecko tak duzo gadalo... Moglabym sie z nia lepiej porozumiec ;-)
dominique.p
Fanka BB :)
Aluta - niezla historia I jak sobie jeszcze wyobraze ten ton babeczki z teletubisiow, to sikam po nogach
Alusia - Pani Kierowniczka z niej pierwszorzedna
Sara - zabójcze kojarzenie faktów
Pszczola to tez "bajkopisarka", codziennie wieczorem opowiada bajki swoim pluszako, glownie przeklad filmikow o kreciku, tudziez filmow o barbie, ktore tez uwielbia
I jeden jej maly tekscik z wczoraj - wrocila z dworu sterana jak osiol, padla w calym rynsztunku na wycieraczke. Pytam, co robi, a ona: "Polezię siobie tu chwilećkę, odpoćnę, a ty mnie loźbieź, zlób mi KAWKĘ i będę jak nowa."
Alusia - Pani Kierowniczka z niej pierwszorzedna
Sara - zabójcze kojarzenie faktów
Pszczola to tez "bajkopisarka", codziennie wieczorem opowiada bajki swoim pluszako, glownie przeklad filmikow o kreciku, tudziez filmow o barbie, ktore tez uwielbia
I jeden jej maly tekscik z wczoraj - wrocila z dworu sterana jak osiol, padla w calym rynsztunku na wycieraczke. Pytam, co robi, a ona: "Polezię siobie tu chwilećkę, odpoćnę, a ty mnie loźbieź, zlób mi KAWKĘ i będę jak nowa."
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Dominique, mnie normalnie Pszczola swoimi tekstami zabija Niesamowita jest! hahahah. A z ta kawka to dowalila, hahaha
AgaMonika, moze Ala chciala miec swiety spokoj, a tu i kot, i babcia ;-) Zrobila porzadek ;-):-)
AgaMonika, moze Ala chciala miec swiety spokoj, a tu i kot, i babcia ;-) Zrobila porzadek ;-):-)
badaicka
Paulusia i Filipek
reklama
badaicka
Paulusia i Filipek
Muszę przyznać,że na tym wątku jest bardzo wesolutko za sprawą Waszych milusińskich
Moja Paula gada bardzo dużo i wyraźnie aż niesposób zapamiętać wszystkiego ale jak wyłapie jakieś z jej śmiesznych powiedzonek to sie tu z Wami podzielę
Moja Paula gada bardzo dużo i wyraźnie aż niesposób zapamiętać wszystkiego ale jak wyłapie jakieś z jej śmiesznych powiedzonek to sie tu z Wami podzielę
Podziel się: