reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy nie-kontrolowane czyli zabawne powiedzonka,teksty,opowieści naszych Szkrabów

Hahaha, kochane sa te nasze maluchy i do tego ta ich bujna wyobraznia :-D:tak::-D

Ollesiu, widze, ze Piotrus potrafi zmyslac niestworzone historie tak jak Sara :tak: Jak ja czasami slysze co ona opowiada to prawie sikam ze smiechu :-D
No i gratuluje rozgadanej corenki :tak::-)

Bedyta, to Ci Alutka wytlumaczyla :-p:-D

Karoo, z tymi "wszystkimi rodzicami" to Sara czesto z takim tekstem wyjezdza, ale zazwyczaj w sklad tych rodzicow wchodze ja i np. moja siostra :-p:-D
Mowi np., ze chce isc ze wszystkimi rodzicami na spacer, patrzac przy tym na Monike :-p:-D

Sara po pierwszym dniu przedszkola opowiadala mi, ze jadla "piśne pielogi", co sie pozniej okazalo makaronem z serem i cukrem, ktorego nie zjadla wcale :-p

reklama
moje dziecko się ostatnio dość pyskate zrobiło...
ostatnio, jak jej czegoś tam zabroniłam, co usłyszałam- "nie lubie cię, ola też nie. idziemy sobie poszukać innej mamusi. ty sobie poszukaj innych dzieci i innego żona..." jak to usłyszałam, to mało co się nie posikałam
innym razem u babci- 3 dzień pobytu, a jula "czy w tym domu to się w ogóle nie odkurza? bo moja mamusia odkurza codziennie" (ale mi reklamę u teściów zrobiła:cool2:)

Julka aleś babci dowaliła!!:-):-):-)
ja już za tekstami Ali nie nadążam, wali takim że czasem nie wiadomo gdzie oczy schować, no ale cóż.... przedszkole robi swoje;-)

dzisiaj:
Wojtek: mamo dostałem cztery oceny
Ala (szeptem): mamo a ja pięć
Wojtek: 5, 4+, 4 i 3
Ala: mamo a ja 7 i 8.... no i 17
:-):-):-)

dzisiaj:
Wojtek: mamo dostałem cztery oceny
Ala (szeptem): mamo a ja pięć
Wojtek: 5, 4+, 4 i 3
Ala: mamo a ja 7 i 8.... no i 17
:-):-):-)
:-D:-D:-D Rewelacja! :-D

Ja nie pamietam teraz ani jednego tekstu Sary, ale wali mocno, a czasami az za mocno :-p;-)

reklama
Do góry