reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

A no to faktycznie ;-) w takim wypadku to tez jest super. aczkolwiek wczesniej po prostu nie widzialam nigdzie czegos takiego , mialam na mysli to ze ja bym nie chciala calego czarnego wózeczka, przyciaga to słońce w upały i takie dosc ponure mi sie wydaje...choc ogolnie kocham czarny, wiekszosc ciuchow mam w tym kolorze

reklama
mala.di, to dokładnie tak jak ja. Uwielbiam czarny. Każdy kolor jest piękny o ile jest to kolor czarny. Chociaż czarny to tak na prawdę nie kolor tylko barwa :-p. Czarne wózki wyglądają ładnie i elegancko, ale właśnie takiego bym nie kupiła. W lato by małego pewnie parzyło. No i czarny dla dziecka to jednak takie smutne trochę. Ale już czarny z ładnym odcieniem żółtego albo zielonego - ładnie. I przeważnie wstawki kolorowe są robione na siedzisku w spacerówce - czyli w dupkę nie spiecze. Mimo wszystko ja zostaję przy brązowym - nie nagrzeje się jak czarne i dla mnie wygląda bomba (http://www.wozki-mikado.pl/allegro/Allegro02-2012wozki/29.jpg)

No właśnie to przyciaganie słońca jest tu głównym argumentem.... ja jednak widywalam cale czarne, ew na daszku miewaly jakies kwiatki
dzag
, fajnyy tez wozeczek;-) juz jestes na sto procent na niego zdecydowana?

Tak, na 100% i żaden inny. I nie ważne już co tu dziewczyny o nim napiszą i tak go kupuję :-D. Ma wszystko czego potrzebuję, jest niedrogi, zgrabny, w ślicznych kolorach a najładniejszym brązowym ;-) i słyszałam/czytałam więcej pozytywnych opinii niż negatywnych. No i miałam okazję spotkać się z nim face-to-face, nie tylko na zdjęciu w Internecie.

A ja sobie myślę, że każdy kolor dobry jak podoba się użytkownikowi. Jeden nie kupi różu a drugi czarnego.;-) Mnie na przykład podobają się w wózki w granacie z dodatakmi biłego lub niebieskim z dodatkami i taki będzie. To my mamy być zadowolone:-)

A mój jest szary z turkusowym środkiem. Uważam, że szary wózek jest równie praktyczny co szary samochód, nie widać na nim kurzu i zabrudzeń :)
Brązy też mi się podobaj,ą, choć podobnie jak z brązowo - beżowym mieszkaniem, już mi się znudziły. Ale są unisex. W życiu za to nie kupiłabym różowego wózka, a dużo dziewczyn kupuje, żeby podkreślić płeć dziecka. Każdy wybiera jak lubi :)

. W życiu za to nie kupiłabym różowego wózka, a dużo dziewczyn kupuje, żeby podkreślić płeć dziecka. Każdy wybiera jak lubi :)
hehehe no ja bym tez chlopca nie wozila w rozu :) ale zdaje sie ze jakas z naszych dziewczyn ma roz dla chlopca :)
ja kupilam niebieski dla mojej coreczki, ale byla juz na swiecie wtedy, niestety wtedy nie mieli innego koloru a to byl jedyny na paskach skorzanych, z raczka przekladana, bardzo ladnie wykonczony, bylam z niego mega zadowolona, byl ciezki ale tak wygodny do prowadzenia, ze drugiego takiego nie znajde :(

reklama
kruszki, ja mam dla dziewczynkii:-p stuprocentowej. chłopczyka tez bym za nic nie woziła w niczym różowym, ani w nic takiego go nie ubierała. Myśle że by mi potem tego nie wybaczył, jakby zobaczył zdjęcia...
Zreszta nie wiem, moze troche sama sobie probuje wynagrodzic to ze ja nie mialam rozowego wozeczka, ubranka we wszystkich kolorach tęczy, teraz tak sie jaram strasznie tymi wszystkimi maleńkimi różowymi gadżetami:-D
Ja słyszałam, ze w Anglii to sie na odwrot robi, ze chlopcow w róże a dziewczynki w niebieskie:-p ale moze to bzdura totalna, nie wiem.

Do góry