reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rozmowy na temat wózków :)

reklama
k8libby owszem ale jak wpiszesz sobie nazwę wózka do ceneo to okazuje się, że kosztuje podobnie albo nawet ciut więcej. To takie promocje naciagane są. Z zabawkami jest podobnie. Ja tam buty kupuję mniej ze względu na cenę bardziej na wygląd;-)

Dziewczyny, pojechałam, obejrzałam i przywiozłam ze sobą do domu - Maxi Cosi Mura 4 w kolorze walnut czyli brązowym po naszemu ;-) Mój kochany M. już mi poskładał a ja rzuciłam się do fotografowania!
Strasznie mi się podoba, duża gondola, super łatwo się składa, zmienia z fotelika na gondolę i w ogóle jestem zadowolona. Nie jest lekki to prawda i po schodach nie chciałabym go nosić ale schodów u nas brak :-)

Oto pierwszy wóz Bruno :-D

DSC_1002.jpgDSC_1001.jpgDSC_1003.jpgDSC_1021.jpgDSC_1013.jpg

Summerbaby, świetnie wygląda. Dużo zyskuje z tym kolorem :-). Strasznie mi się podoba.
Ja też kupuję wózek brązowy: elegancki, uniwersalny i łatwy w utrzymaniu czystości ;-).

Summerbaby bardzo fajny wózeczek. Ciekawą ma tą spacerówkę. Mam nadzieję że będzie wygodna dla dzieciaczka. A nie obawiasz się trochę że w ciemnym wózku będzie dziecku za gorąco latem? Wygląd ma super i też lubię brązy, ale zastanawiałabym się czy jednak nie za ciemny.

No jest świetny ;-) i kolor piekny. Super rozwiazanie jesli ktos chce praktycznie, bo duzo lepsze od jakiś granatów, czerni, szarości jak dla mnie.

No a ja już mam mojego chicco http://www.abobo.pl/index.php?products=product&prod_id=129 , i jaram sie nim niesamowicie :-) Tylko dzis pierwszy raz zwrocilam uwage jakie ja mam u siebie nierowne chodniki, dziury wszedzie....masakra. Dziecko chyba padaczki dostanie:szok::-p

reklama
Do góry