reklama
mala.di
Fanka BB :)
Gondola w środku jest biała wiec dam rade
kruszki
kruszki, ja mam dla dziewczynkii stuprocentowej. chłopczyka tez bym za nic nie woziła w niczym różowym, ani w nic takiego go nie ubierała. Myśle że by mi potem tego nie wybaczył, jakby zobaczył zdjęcia...
Zreszta nie wiem, moze troche sama sobie probuje wynagrodzic to ze ja nie mialam rozowego wozeczka, ubranka we wszystkich kolorach tęczy, teraz tak sie jaram strasznie tymi wszystkimi maleńkimi różowymi gadżetami
Ja słyszałam, ze w Anglii to sie na odwrot robi, ze chlopcow w róże a dziewczynki w niebieskie ale moze to bzdura totalna, nie wiem.
no dla dziewczynki to rozowy ok, ale dla chlopca niee..
ja nie widzialam zeby tak ubierali ale w sumie to sie nie przygladalam ale chyba to glupoty
Ja mam wózeczek [FONT="]Jane Nomad[/FONT][FONT="] . Jest super . Ma [/FONT][FONT="]piankowe koła z prostym systemem zdejmowania[/FONT][FONT="] [/FONT].Do tego [FONT="]przednie koła obrotowe z możliwością zablokowania do jazdy na wprost[/FONT][FONT="] .[/FONT][FONT="]Rączka jest regulowana w czterech pozycjach umożliwiając komfortowe dopasowanie wysokości[/FONT][FONT="] [/FONT].To bardzo ułatwia mi i mężowi ,gdyż ja jestem dosyć niska ,a mój mąż wysoki . Jednym słowem wózek sprawdza się .
cornelka
Zazdroszczę tym, które już mają wózki, ja wciąż szukam i szukam i już sama nie wiem co kupić.
Na początku myślałam o używanym x landerze, ale teraz już nie jestem pewna.
Ostatnio znalazłam też taki - polskiej firmy Coneco, słyszałyście coś o nim, któraś miała lub ma go ktoś ze znajomych?
WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY CONECO V3 MUSTANG PROMOCJA (2365745495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Znalazłam też ogłoszenie u mnie w mieście z gondolą Mutsy - za 300 zł i zastanawiam się czy nie jechać jej zobaczyć, a jak mały podrośnie to wtedy kupić jakąś fajną spacerówkę, już na dłużej.
Dziewczyny, które mają Mutsy - zadowolone jesteście? Duża ta gondola w realu czy malutka i do końca zimy ciężko będzie dziecko w niej powozić?
Poradźcie coś plissssss ;-)Zobacz załącznik 471873
Ostatnio znalazłam też taki - polskiej firmy Coneco, słyszałyście coś o nim, któraś miała lub ma go ktoś ze znajomych?
WÓZEK GŁĘBOKO-SPACEROWY CONECO V3 MUSTANG PROMOCJA (2365745495) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Znalazłam też ogłoszenie u mnie w mieście z gondolą Mutsy - za 300 zł i zastanawiam się czy nie jechać jej zobaczyć, a jak mały podrośnie to wtedy kupić jakąś fajną spacerówkę, już na dłużej.
Dziewczyny, które mają Mutsy - zadowolone jesteście? Duża ta gondola w realu czy malutka i do końca zimy ciężko będzie dziecko w niej powozić?
Poradźcie coś plissssss ;-)Zobacz załącznik 471873
Ostatnia edycja:
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Też już jestem po zakupach wózka. Kupiliśmy Silver Coss Sleepover Linear 3 w 1. Ma piankowe podwójne koła obrotowe - prowadzi się świtnie, leciutko (wbrew opiniom, że pompowane są lepsze). BArdzo estetycznie wygląda, jest zgrabny i jak na razie jesteśmy bardzo zadowoleni - cały czas go oglądamy przekładamy i sprawdzamy wszystkie funkcje i dodatki.
kakakarolina
Cornelko ja się obawiam, że do końca zimy ciężko będzie wozić dziecko nie z powodu rozmiaru tylko temperamentu. 6-cio miesięczny maks już siedział i do gondoli za chiny ludowe nie dał się włożyć jeździł w niej na brzuchu to dawało jakąś przewagę ale i tak do końca marca wytrzymaliśmy czyli teraz do końca stycznia (a gdzie tam koniec zimy)
Dla mnie rozwiązanie z gondolą teraz a potem spacerówką jest najrozsądniejsze nie raz o tym pisałam bo te spacerowki z wózków 2,3 w 1 są często takie se a poza tym zrozumiesz o co chodzi w wózkach i kupisz ją bardziej do siebie dopasowaną.
Jeżeli chciałabyś wozek 2w1 to bardziej niż na gondole patrz na spacerowkę. Jak się rozkłada, czy ma pozycję siedzącą (wbrew pozorom np x-lander ma tylko pół leżącą) jakie patenty na składanie są zastosowane. Czy da się wózek jedną ręką obsłużyć i czy zmieści sie do bagażnika
edit: on po złożeniu ma prawie 1,2m to chyba bardzo dużo, x-lander był 10 cm krótszy a i tak musieliśmy kupić nowe auto
Dla mnie rozwiązanie z gondolą teraz a potem spacerówką jest najrozsądniejsze nie raz o tym pisałam bo te spacerowki z wózków 2,3 w 1 są często takie se a poza tym zrozumiesz o co chodzi w wózkach i kupisz ją bardziej do siebie dopasowaną.
Jeżeli chciałabyś wozek 2w1 to bardziej niż na gondole patrz na spacerowkę. Jak się rozkłada, czy ma pozycję siedzącą (wbrew pozorom np x-lander ma tylko pół leżącą) jakie patenty na składanie są zastosowane. Czy da się wózek jedną ręką obsłużyć i czy zmieści sie do bagażnika
edit: on po złożeniu ma prawie 1,2m to chyba bardzo dużo, x-lander był 10 cm krótszy a i tak musieliśmy kupić nowe auto
Ostatnia edycja:
Sunshine27
Zaangażowana w BB
Zazdroszczę tym, które już mają wózki, ja wciąż szukam i szukam i już sama nie wiem co kupić.
;-)
Widziałam ten wózek w sklepie - wydawał mi się bardzo mały, wąski i nie zdecydowałabym się na niego.
marcia331
Cornelka ja oglądałam coneco ale wersję toledo i nie zrobił na mnie dobrego wrażenia jeśli chodzi o jakość wykonania. Moja koleżanka też ma wózek tej firmy i niestety nie była zadowolona. Więc ja bym go nie poleciła, chociaż też się na początku przyglądałam tym wózkom. Ja też nadal mam problem z wyborem.
reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Cornelka ja mam Coneco spacerówke ,juz prawie 3 lata nia smigam i jest nie do zdarcia.Ale nie mam opini na temat 3 w1
W mutsy jest dosc duza gondola Mysle ze dala sie wozic 6 mies maluch w niej moja kolezanka prawie do roczku wozila w gondoli ,aMichal jak mial pol roku to juz siedzial w spacerówce
W mutsy jest dosc duza gondola Mysle ze dala sie wozic 6 mies maluch w niej moja kolezanka prawie do roczku wozila w gondoli ,aMichal jak mial pol roku to juz siedzial w spacerówce
Podziel się: