reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rozmowy na temat wózków :)

Witajcie Drogie Mamusie .
Proszę o pomoc , już kolejny miesiąc mija a mój synek (8 miesięczny bobasek ) nie ma wózka spacerowego . Proszę pomóżcie mi coś wybrać . Chciałabym by spacerówka była wygodna , nadawała się na nadchodzącą zimę , by była duża , dla chłopca , miała regulowany podnóżek .
Pomóżcie

reklama
glamm, chyba jeszcze żadna z nas nie przesiadła się na spacerówkę :) to pytanie do kwietniówek, majówek i czerwcówek :)

a tak na marginesie, czy jesteście zadowolone ze swoich wyborów?
u mnie, pomimo, że gondola jest mała, ja jestem zadowolona. Wózek świetnie się prowadzi i świetnie wygląda. Jedyna wada to waga... jest qrewsko ciężki...

Ostatnia edycja:
Glammm ja juz corcie mam w spacerowce, kupilam wozek 3 w 1 i spacerowka to jedna z opcji. Wozek Mutsy Evo, wersja spacerowa poki co super: reguolwany podnozek, oparcie mozna rozlozyc do plaskiego (nie jest kubelkowa), pasy, budka z opcja "przedluzenia" i z zaslanianym "okienkiem" (Olivia sie gapi zamiast spac:-p). Czy wystarczajaco duza dla 8 miesieczniaka jeszcze nie wiem, nam poki co sie sprawdza wysmienicie:tak: Aha, no i w zestawie dostalam folie od deszczu, bardzo przydatna u nas, a na zime dokupilam bardzo cieply spiwor do tego modelu.
K8 o ile dobrze pamietam Ty tez masz Mutsy? Ja jestem ze swojego baaaaardzo zadowolona, tak z wygladu jak i z funkcjonalnosci. Na wage tez nie narzekam, i sklada sie szybko, ja tam bym mogla wyliczac same plusy poki co:tak:

Do góry