reklama
karola82_82
mama slicznego Michałka
Sempe ja tez chce taki wózcudo
Maładi ja wybierałam wózek funkcjonalny i sprawdzony na wygląd tez patrzyłam oczywiscie a i jeszcze fotelik do samochodu ważny bo z atestami i testy przeszedł dobrze
K8libby mój wózek stoi w salonie , ale nas nie ma bo w pl odpoczywamyjak przyjade to sie musze za niego zabrac
Mi mura 4 tez sie podobała ale w tej spacerówce mi sie nie podobalo paląk bezpieczeństwabo zwykłego spiworka już się nie da założyć
Maładi ja wybierałam wózek funkcjonalny i sprawdzony na wygląd tez patrzyłam oczywiscie a i jeszcze fotelik do samochodu ważny bo z atestami i testy przeszedł dobrze
K8libby mój wózek stoi w salonie , ale nas nie ma bo w pl odpoczywamyjak przyjade to sie musze za niego zabrac
Mi mura 4 tez sie podobała ale w tej spacerówce mi sie nie podobalo paląk bezpieczeństwabo zwykłego spiworka już się nie da założyć
Ostatnia edycja:
Ja swojej córeczce kupiłam wózek Jane Nomad . Podoba mi się w nim to ,że rączka jest regulowana w czterech pozycjach umożliwiając komfortowe dopasowanie wysokości . Wygodnie się nim jezdzi na chodniku i po lesie - wypróbowałam go już wcześniej ,bo moja koleżanka ma też taki wózek . Zadanie miałam ułatwione .
Witam dziewczyny! My z mężem po długim zastanowieniu i obejrzeniu chyba wszystkich możliwych wózków, zakupiliśmy w tamtym tygodniu wózek Maxi Cosi - Mura 4. W zasadzie chciałam go od początku bo podobał nam sie najbardziej i spełniał nasze oczekiwania, ale jednak cena nas cały czas wstrzymywała przed zakupem, nie byłam też przekonana do pałąką oraz ogólnie do tego że spacerówka jest taka dość "odkryta". Oglądnełam go jednak w sklepie na wszystkie strony i decyzja zapadła - szczególnie, że trafiliśmy na promocję i wydaje mi się że taniej bysmy już nigdzie nie znaleźli. Tak więc Mura stoi u nas w mieszkanku i na razie trenuję jazdę po domku Utwierdziałam się że to dobry zakup. Wszytsko mi się w nim podoba, jest bardzo ładnie wykończony, solidny. Przekonałam się do pałąka, ale można go też wypiąć i nie ma problemu. Jaki wózeczek będzie w praktyce - okaże się jak nasza córeczka pojawi się na świecie
mala.di
Fanka BB :)
No to decyzja zapadła.... CHICCO 2011 Wózek TRIO ENJOY FUN FOTELIK SYNTHESIS - kolor Amethyst cena 1349.99 PLN
Jakaś pani z mojego miasta sprzedaje go za 600zł, musze go tylko pójść odebrać :-)
wiem ze sporo z Was krytykowalo foteliki z zestawów, ale ja go uzyje moze z 5 razy... wlasciwie tylko po to by małą przywieżć ze szpitala, a potem to ewentualnie jak cos nie niedajboże sie bedzie dzialo i trzeba bedzie szybko do szpitala. bo samochodu nie mam, a na co dzien raczej nie korzystam z taksówek
Jakaś pani z mojego miasta sprzedaje go za 600zł, musze go tylko pójść odebrać :-)
wiem ze sporo z Was krytykowalo foteliki z zestawów, ale ja go uzyje moze z 5 razy... wlasciwie tylko po to by małą przywieżć ze szpitala, a potem to ewentualnie jak cos nie niedajboże sie bedzie dzialo i trzeba bedzie szybko do szpitala. bo samochodu nie mam, a na co dzien raczej nie korzystam z taksówek
martynaxyxymartyna
LEVIROO CORE SPACEROWKA GONDOLA FOTELIK + BAZA (2352603646) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a ja się poważnie nad tym modelem zastanawiam
co myślicie?
a ja się poważnie nad tym modelem zastanawiam
co myślicie?
M
milionka
Gość
ogólnie fajny tylko jak dla mnie ta rączka wszystko psuje
mala.di
mala.di, no i rozsądne rozwiązanie z tym fotelikiem :-). Nie ma co szaleć, skoro coś nie będzie często używane. Fajnie, że udało Ci się znaleźć u siebie na miejscu akurat wózek, który Ci się podoba :-).
Jedyny chyba minus jakiego sie dopatrzyłam to to że ma piankowe koła, a nie pompowane. no ale jakos damy rade moze nie są one aż takie złe?
ale najbardziej to mnie cieszy jego kolor no i to że ma dwie rączki, dla mnie to o wiele wygodniejsze rozwiazanie
martyna, strasznie jakaś dziwna ta rączka znaczy oryginalna na pewno, nie widzialam takiej nigdy wczesniej. o niej to sama nie wiem co myśle.... ale wózeczek śliczny, ja jestem za ;-)
reklama
Podziel się: